POWER.dk - Lyngby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Sælgeren var super kompetent, hurtig, sød og venlig. Absolut perfekt service! Minuspunktet i butikken var den lange ventetid: Selvom det var en almindelig hverdag om formiddagen skulle vi vente 45... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg skulle afhente en click and collect varer. Personalet stod ved døren i en stor gruppe mænd, men var imødekommende og behjælpelige med at hjælpe mig nemt til kassen, så jeg ikke skulle igennem hel... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

God pris og hurtig svar på click and collect. Det er mærkeligt at man skal ind i butikken og vente på en medarbejder, der prøver at lave mersalg før man kan betale og derefter igen vente ved vare... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Kundeservice med AI produceret svar var nok den bedste oplevelse. I butikken var den første sælger kun interesseret i at sælge en AEG vaskemaskine og da vi heller ville købe en Miele på tilbud, var... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.916 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Good

Service really good, i like it.

Hi Md Homayun Kabir,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Lyngby. God service er noget, vi altid stræber efter at levere, så det er fantastisk at høre, at det faldt i god jord hos dig. Vi håber, at vi byder dig velkommen igen en anden gang.

Hurtig betjening

Hej Niels,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede hurtig betjening hos os i Lyngby. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden dag.

Valutata 5 stelle su 5

Skulle købe ny Iphone 17 Pro Max meget…

Skulle købe ny Iphone 17 Pro Max meget fin betjening og vejledning af Anton i Power Lyngby. Det hele gik meget fint og let med at bytte gammel Iphone til ny. Stort tak og meget fin service

Hej Mikael,

Mange tak for den fantastiske anmelddelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik god betjening og vejledning hos os i POWER Lyngby. Det lyder som en rigtig god oplevelse fra start til slut, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Lyngby 14.08 kl ca 13:15

Lyngby 14.08 kl ca 13:15
Vi blev ekspederet af 2 super kompetente unge fyre, det var en fornøjelse. De fik mer salg, og vi følte os i gode hænder. En rigtig god oplevelse, som godt kunne ende med at vi starte i Power næste gang vi skal have noget elektronik 😎😎

Hej Kirsten,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre om gode oplevelser i vores butik, og det lyder til, at du fik en rigtig god betjening af vores dygtige medarbejdere i Lyngby. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at levere hver gang, og det er dejligt at høre, at du følte dig i gode hænder. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang, du skal have ny elektronik!

Valutata 5 stelle su 5

Det var en super god oplevelse med en…

Det var en super god oplevelse med en imødekommende og hjælpsom medarbejder som hed Ahmet som kom hen og henvendte sig og spurgte om jeg havde brug for hjælp.

Hej Thomas,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en super god oplevelse i vores POWER-butik i Lyngby. Det lyder til, at Ahmet virkelig gav dig en fremragende betjening, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os. Vi håber at se dig igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service. Ibraheem er en stjerne

Fantastisk service og sælger. Kan klart anbefale Ibraheem fra Power Lyngby. Udover produktet fik jeg en god og bedre EL aftale end den jeg har i øjeblikket og med ekstra rabat. Ibraheem forstår dit behov.

Hej Omar,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse hos os i Lyngby. Ibraheem er en virkelig dygtig kollega, og det betyder meget for os, at du fremhæver hans evne til at forstå dine behov og finde de rette løsninger til dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig igen hos POWER Lyngby.

Fantastisk service hos POWER

Jeg vil gerne fremhæve den fantastiske service, jeg fik hos POWER. En særlig tak til Ibrahim, som var utrolig venlig, hjælpsom og professionel. Han tog sig tid til at lytte til mine behov og sørgede for, at jeg fik den bedste vejledning.

Det er virkelig dejligt at møde en medarbejder, der er så imødekommende og engageret i sit arbejde. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos POWER og vil helt sikkert anbefale butikken til andre.

Stor ros til Ibrahim for den gode service!

10 giugno 2026

Hej Ibrahim,

Mange tak for din vidunderlige anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse om din gode oplevelse hos os i Lyngby. Det lyder som om, du fik en rigtig god betjening, og det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere tager sig tid til at lytte og give den bedste vejledning. Din ros for den venlige og professionelle service betyder meget for os, og det er netop den imødekommende og engagerede tilgang, vi stræber efter at levere hver dag. Tak for at du vil anbefale os til andre, det sætter vi stor pris på!

Rigtig godt personale

Rigtig godt personale - blev betjent af Ibraheem fra TV afdelingen der gjorde oplevelsen nem og overskuelig.

Hej Kaswarah,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at Ibraheem fra TV-afdelingen i vores Lyngby-butik gjorde din oplevelse nem og overskuelig. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og rådgivning fra…

Super god service og rådgivning fra søde Rasmus, som hjalp mig godt på vej til en ny computer samt opsætning af denne!

Hej Nadia,

Mange tak for den fantastiske feedback! Det er altid en fornøjelse at høre om en god oplevelse i vores butik i Lyngby. Det lyder til, at du fik fremragende hjælp og rådgivning til at finde den rette computer og få den sat op. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det er netop sådan en service, vi altid stræber efter at levere. Vi håber, du får glæde af din nye computer i lang tid frem.

Valutata 5 stelle su 5

Super god og kompetent service hos…

Super god og kompetent service hos Rasmus.

Hej Anders,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butik. Vi er glade for, at du fik super god og kompetent service hos Rasmus i vores Lyngby-butik. Det betyder meget for os at høre, at du fik en førsteklasses oplevelse. Vi håber at se dig igen snart i POWER Lyngby.

Telefon

Hjælpsomt personale

Hej Gitte,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at du fik god hjælp til din telefon og oplevede vores personale i Lyngby som hjælpsomme. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback betyder rigtig meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber, at du får glæde af din nye telefon i lang tid frem. Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Valutata 5 stelle su 5

Imødekommende og meget venlig Yassin.

Imødekommende og meget venlig Yassin.

Hej Mette,

Mange tak for din fantastiske vurdering og de venlige ord! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butikker, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i POWER Lyngby.

Tak Yassin

Tak Yassin! You’re very kind and helpful! See you next time :)

Hej Maria,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de venlige ord! Det glæder os altid at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Lyngby. Vi sætter stor pris på din tid og dit besøg, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang. Hav en fortsat god dag!

Yasmin gjorde det godt!

Hej Tobias,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at Yasmin gjorde det så godt og leverede en oplevelse, der fortjener topkarakter. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse hos os i Lyngby.

Valutata 2 stelle su 5

Alt for dårlig bemanding

Alt for dårlig bemanding. Vi var 8 i kø for at købe, jeg var nr 2 og det tog 25 minutter inden jeg blev betjent- andre måtte vente længere.
Andre afdelinger havde ledige medarbejdere som tilsyneladende ikke måtte betjene i PC/ mac afdeling
I lange perioder var der slet ikke noget pe sonate at se🫩
Ved kassen var dog en meget tjeneste ville jeg ng kvinde- ros til hende☺️

13 agosto 2026

Hej klaus,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores Lyngby-butik 😊 Det lyder som en frustrerende situation at stå i kø i 25 minutter som nummer to, mens der var ledige medarbejdere i andre afdelinger, som tilsyneladende ikke kunne betjene PC/mac-afdelingen. Vi vil tage dette feedback med internt og se på bemandingen og tværgående opgaver på tværs af afdelingerne, så vi kan forbedre ventetiden og tilgængeligheden af personale i butikken 💬 Det er dog dejligt at høre, at du havde en god oplevelse ved kassen, og vi sætter stor pris på, at du nævnte det ✨ Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre samlet oplevelse næste gang, du besøger os 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valutata 5 stelle su 5

Fik super god service af Yassin i dag

Fik super god service af Yassin i dag. Gjorde brug af deres OK elaftale rabat tilbud og han var super hurtigt til at hjælpe mig med at skifte elaftale og opnå 800kr rabat på 2 spil jeg købte, samt en billigere aftale end min nuværende.

Hej Kasper,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om gode oplevelser i vores butikker. Det lyder som en rigtig god dag i POWER Lyngby, hvor du både fik hjælp til at skifte elaftale og kom afsted med to spil til en god pris. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og rigtig god vejledning

Super service og rigtig god vejledning! God pris oven i - gør jo heller ikke noget 😉

13 agosto 2026

Hej Bisgaard,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede super service og god vejledning i vores Lyngby-butik. En god pris oven i er da bare et dejligt bonus, så vi er glade for, at det hele faldt i hak. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen en anden gang.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service

Service i butikken i Lyngby ifbm. køb af laptop var ganske okay. Jeg opdager dog et par dage efter at Elgiganten har samme model til en billigere pris. Sender link, screenshots til kunde service, og spørger desuden hvad reglerne er for at returnere varen hvis ikke de kan matche prisen.

Der er tale om en Lenovo IdeaPad Slim 3 15AMN8.
Den har præcis samme processor, samme ram, samme SSD harddisk, samme skærm, samme størrelse, vægt og samme model reference 15AMN8 osv. MEN ifølge kundeservice et helt andet produkt “ forskellen på de to produkter er EAN nummeret, samt varenummeret, som viser klart og tydeligt at disse to produkter ikke er de samme.”
Som kunde giver det jo ingen mening at jeg står med et identisk produkt, men at de har et forskelligt reference nr i deres systemer betyder jo intet for mig.

Mit spørgsmål til kundeservice omkring mulighederne for returnering af varen svarer se self ikke på.

Det er sidste gang jeg handler i Power, hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det! Må forbi butikken og returnere computeren i weekenden.

Jacob

Hej Jacob,

Hej Jacob,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse med købet af din Lenovo IdeaPad Slim 3 15AMN8 i vores Lyngby-butik. 😊 Det forstår jeg godt er frustrerende, når du oplever at få et svar om prismatch, der ikke virker meningsfuldt, og samtidig ikke får svar på dit spørgsmål om returnering.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både kommunikationen fra kundeservice og håndteringen af prismatch-forespørgsler internt. 💬 Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have, og vi sætter pris på, at du deler det med os.

Sagen er nu sendt videre til butikken i Lyngby, så de kan følge op på din henvendelse. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Valutata 2 stelle su 5

Meget lang kø ved kassen hvor der kun…

Meget lang kø ved kassen hvor der kun var en til at ekspedere. Da det endelig blev min tur, kunne man ikke finde den vare jeg havde bestilt gennem click and collect og skulle ud og lede. Hvorfor bestille gennem Click and collect når det vil tage kortere tid at købe i butikken.??
Det samme skete iøvrigt også for parret der stod foran mig.

Hej Kristensen,

Hej Kristensen 😊

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores Lyngby-butik, hvor du oplevede lang kø ved kassen med kun én til at ekspedere, og at din Click and Collect-ordre ikke kunne findes frem, da det blev din tur. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have, og vi forstår godt frustrationen, især når det samme tilsyneladende skete for parret foran dig. 💬

Vi har sendt din feedback videre til butikken i Lyngby, så de kan gennemgå både kø- og ekspeditionsrutinerne samt Click and Collect-processen for at forbedre håndteringen af reservationer og afhentninger. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os, da det hjælper os med at blive bedre. 🤗

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valutata 4 stelle su 5

Produkt og kvalitet er som forventet ud…

Produkt og kvalitet er som forventet ud fra pris. Levering til click and collect var dog lang. På hjemmesiden stod der 1-3 hverdage. Det gik 5-6 hverdage hen over en weekend. Derfor “kun” 4 ud af 5

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er dejligt at høre, at produktet og kvaliteten lever op til dine forventninger i forhold til prisen. Vi kan godt forstå, at ventetiden på din Click & Collect-levering var længere end oplyst, og at det har trukket en stjerne ned. Vi tager gerne dette med til efterretning og ser på vores leveringstider, så vi kan blive endnu bedre fremover. Vi håber, at du får glæd af dit nye produkt i lang tid frem, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più