God pris og hurtig svar på click and collect. Det er mærkeligt at man skal ind i butikken og vente på en medarbejder, der prøver at lave mersalg før man kan betale og derefter igen vente ved vare... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kundeservice med AI produceret svar var nok den bedste oplevelse. I butikken var den første sælger kun interesseret i at sælge en AEG vaskemaskine og da vi heller ville købe en Miele på tilbud, var... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fin opmærksomhed for kunder, der kommer ind i butikken. Blev set med det samme og fik proffesionel betjening og god information omkring mine spørgsmål af Philip. Jeg giver jer 5 stjerner for denne o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestillingen online var let nok, men produktbeskrivelsen var ikke eksisterende. Kun en "mini reklame" for dem der havde lavet produktet og deres kvalitet. Og ved afhentningen var der ingen til at udl... Leggi di più
Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Tomasso og hamza var helt varm
Batman og robin

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Tomásio hjalp os rigtig godt på mål med vores køb af tørretumbler. Vi er rigtig glad for den service og hjælp vi fik. Tomásio er i lyngby power. Tag gerne forbi lyngby før i beslutter jer for køb af hvidevarer.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Fantastisk service og kompetent medarbejder. Købt ny telefon som skulle opsættes . Den unge medarbejde var så serviceminded og kunne sit kram. Man mærker tydeligt at de uddanner deres medarbejdere . mange stjerner herfra

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Chat robot fungerede overraskende godt - gav svar på alle mine spørgsmål.
Effektiv og venlig betjening i butik og udlevering

Super god og professionelt service af Shadi. Support på mobilen

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Virkelig god service og pris i forbindelse med køb af mobiltelefon.
Medarbejder med stor viden om produkterne var yderst hjælpsom og toldmodig i sin vejledning, så jeg fik valgt den helt rigtige mobil til mig, som passede til mit budget.
Han svarede på alle mine spørgsmål og fortalte at jeg kunne komme ned i butikken også efterfølgende og få hjælp, hvilket gjorde at jeg følte mig helt tryg ved at købe en telefon, som havde været udstillingsmodel og som jeg til gengæld fik til en rigtig god pris.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Virkelig god og professionel rådgivning. Jeg troede jeg skulle have en helt anden løsning, men Mustafa hjælp og guidede mig. Super oplevelse 5 ud af 5!

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Prisen var god, men suk hvilken laaaang ventetid. Jeg skulle bare hente et bestilt produkt. Men der var ikke nok mandskab og den kære medarbejder, som jeg fik, vidste ikke, hvordan man gjorde. Øv øv.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Let at bestille og en meget hjælpsom medarbejder

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Vi køber en vaskemaskine, da vores gamle stod af. 2 dage efter på 7. vask fosser det pludseligt ud med vand under den. Vand og afløb er korrekt tilsluttet, det er inde i maskinen der er en utæthed. Vi kontakter Power som vil sende en teknikker ud og nu skal vente i 10 dage på en teknikker, som skal se på en splinterny maskine. De burde have taget deres maskine igen og givet os en ny. Det er ikke fair vi skal vente så længe, når maskinen er to dage gammel. Det bør Power kunne gøre bedre.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Var i kontakt med flere af jeres medarbejdere nogen bedre end ander.
Vil gerne sælge en anden vare til flere kr,- og vil ikke rigtig høre hvad man sagde.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Har min slægten jeg købte telefonen af men bare skide god at snakke med

A very able seller. Professional and quick. Thank you Anton

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Hurtig levering til butik.
Dog meget langsom og ukoordineret afhentning i butikken.

FANTASTISK SERVICE FRA ANTON OG AHMET I TELEFONI
10/10 fra min side af

2 timers ventetid for udlevering er helt uacceptabelt

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.