POWER.dk - Lyngby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi skulle bruge en fan til afkøling i sommervarmen. Power havde et stort udvalg, gode priser og jeg havde tilmed Power-points fra et andet køb tidligere i år. Jeg valgte click-and-collect. 1 time efte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi havde booket en dato til levering og installation af vores komfur, og havde derned koordineret og taget en hel dag fri fra arbejde for at installationen kunne foregå. Det var 4-5 dage efter at vi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Købte printer patroner til min HP printer - ok god betjening i Lyngby. Hvorfor skal vi gå en meget lang omvej i butikken for at finde udgangen? Nej jeg køber ikke flere varer alligevel ..

Valutata 5 stelle su 5

Det var let at bestille varen på nettet. Ved ankomsten til butikken blev jeg mødt af indtil flere glade og imødekommende medarbejdere som gjorde det meget let at handle. Jeg fortalte det til et famili... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

33.502 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Jeg kan godt lide jeres…

Jeg kan godt lide jeres salgsassistenter. De gør ‘en god figur’ og virker som om de kan lide arbejdet og kunderne!

12 giugno 2026

Hej Joel,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Lyngby har været så god, og at vores salgsassistenter gjorde et stærkt indtryk.

Service , service

Personalet kommer med det samme og spørger om de kan hjælpe med noget 😀 og finder straks det man ønsker 😊fantastisk service

13 giugno 2026

Hej Jytte,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig og imødekommende hjælp i Lyngby, og at personalet fandt det, du søgte med det samme. Fantastisk serviceoplevelser som den betyder meget.

Valutata 4 stelle su 5

Fin og god betjening med god expertise…

Fin og god betjening med god expertise og vejledning.

13 giugno 2026

Hej Hans-henrik,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik fin betjening, god ekspertise og vejledning i Lyngby.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Medarbejderen vidste en del om…

Medarbejderen vidste en del om produkterne, men virkede som om, at han ønskede at jeg købte et andet produkt end det han ønskede.

15 giugno 2026

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er godt at høre, at medarbejderen havde god viden om produkterne. Samtidig forstår jeg godt, at rådgivningen kan føles mindre god, hvis den virker for styrende i forhold til det, du selv havde i tankerne.

Vi sætter pris på den slags feedback, fordi den er med til at skærpe oplevelsen i butikken. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Valutata 3 stelle su 5

Ikke meget click og collect når man…

Ikke meget click og collect når man skal stå med sælger og igen tage stilling til forsikring og andre ting.

14 giugno 2026

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det skal gerne føles hurtigt og enkelt at bruge Click & Collect, så jeg forstår godt, at det virkede unødigt, når du igen skulle forholde dig til forsikring og andre tilvalg i butikken.

Vi tager din feedback med videre, så oplevelsen kan blive mere smidig fremover.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Valutata 4 stelle su 5

Ingen problemer vedrørende ordre eller…

Ingen problemer vedrørende ordre eller betaling.
Her gik alt som smurt.
Men stor irritation over parkeringsmuligheder ved Lyngby Storcenter, når man har et køretøj >1.80m.
Det har ingen indflydelse på butikken som sådan, men vælger nok et andet varehus næste gang og slår en stor bue udenom Lyngby.

12 giugno 2026

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse og for at dele både det, der fungerede godt, og det, der trak ned.

Det er godt at høre, at ordre og betaling forløb helt problemfrit.

Samtidig forstår vi godt, at parkeringsforholdene ved Lyngby Storcenter kan være frustrerende, især når man kommer i et højere køretøj. Tak fordi du gør opmærksom på det.

Vi sætter pris på den ærlige feedback og tager den med videre.

Venlig og imødekommende ekspedient

Venlig og imødekommende ekspedient, med godt kendskab til varerne

Hej Heidi,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Lyngby, og at du mødte en venlig og imødekommende ekspedient med godt kendskab til varerne. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Kirsten,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede en imødekommende og kompetent betjening i Lyngby.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen i POWER Lyngby.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Lyngby⚡

Valutata 5 stelle su 5

En utrolig sød pige hjalp mig med mit…

En utrolig sød pige hjalp mig med mit køb og jeg fik en udsøgt fin behandling.

Hej inger,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik så fin og imødekommende hjælp i Lyngby, og at oplevelsen gjorde dit køb ekstra god.

Skøn oplevelse

10 giugno 2026

Hej Christina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en skøn oplevelse i Lyngby.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at kunne give dig en lige så god oplevelse næste gang.

stor pres

Man opleve en stor pres til at købe andre produkter, skifte abonnementer, osv.

9 giugno 2026

Hej Gabriela

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det kan føles ubehageligt, hvis du oplevede et stort pres for at købe ekstra produkter eller skifte abonnementer. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at rådgivning og eventuelle tilbud opleves som hjælp og ikke som pres. Din feedback omkring mersalg og kundeoplevelsen bliver derfor taget med videre internt i arbejdet med at forbedre vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service af deres deltids…

Fantastisk service af deres deltids medarbejder. Han hed vist shiraz.

Non scritta su invito

Hej Sören,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er skønt at høre, at du fik fantastisk service i Lyngby, og vi er glade for, at besøget gjorde så godt et indtryk.

Vi sætter stor pris på den slags feedback.

Valutata 2 stelle su 5

Hader jeres forsøg på mersalg

Skulle købe en ny IPhone. Første problem. Det var ikke muligt at se en telefon i de tilbudte farver. Jeg kunne se et billed på en skærm.
Ved betalingen skulle jeg spørges om en hulens masse mersalg, fra forsikring over elaftale til mobilabonnement. Dette på trods af, at jeg tilkendegav ret tydeligt, at jeg ikke ville have andet.

Hej Steen,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været en frustrerende oplevelse først ikke at kunne se den iPhone i de faktiske farver, men kun på en skærm, da det gør det sværere at træffe det rigtige valg.

Jeg er også ked af at høre, at du oplevede et stort pres for mersalg ved betalingen, selvom du tydeligt gav udtryk for, at du ikke var interesseret i ekstra tilvalg som forsikringer, elaftaler eller mobilabonnementer. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at købsoplevelsen føles tryg, overskuelig og respektfuld – og din feedback omkring både produktpræsentation og mersalg bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Flink medarbejder alt ok👍

Flink medarbejder alt ok👍

9 giugno 2026

Hej Annemarie,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at alt var, som det skulle være.

Click & collect gik som smurt

Click & collect gik som smurt
Hjælpsomt personale ved afhentning

10 giugno 2026

Hej der,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at Click & Collect gik som smurt, og at afhentningen med hjælpsomt personale gav en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Tog og købte på kligt og kolekt så nemt…

Tog og købte på kligt og kolekt så nemt og fik svar hurtigst i Lyngby 😁😁😁😁

8 giugno 2026

Hej Inge-lise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at click and collect var nemt, og at du fik hurtigt svar i Lyngby.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Modtog et brugt strygejern

Bestilte et strygejern online.
Det viste sig at være brugt - der var vand inde i beholderen ved åbning af emballagen.

Det er skræmmende at sådan noget sker i virksomheder af den størrelse.

2 giugno 2026
Non scritta su invito

Hej!

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været både overraskende og skuffende at modtage et strygejern, som virkede brugt og endda havde vand i beholderen ved åbning. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vores kunder modtager varer i den stand, de forventer, og jeg er derfor ked af at høre, at dette ikke var tilfældet her.

Vi finder desværre ikke dine oplysninger ud fra din anmeldelse her, men du skal vide, at du har 30 dages returret, så du er meget velkommen til at returnere varen i en af vores butikker eller efter gældende returproces, hvis du ønsker det.

Valutata 2 stelle su 5

Da jeg ikke tog i mod et tilbud men…

Da jeg ikke tog i mod et tilbud men holdt fast i min ordre var der ikke længere en venlig betjening. Lidt tydeligt at medarbejderne er provisionslønnet.

7 giugno 2026

Hej Ann

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været skuffende at opleve, at tonen og servicen ændrede sig, da du valgte at holde fast i din oprindelige ordre og takkede nej til et tilbud. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hos os skal alle kunder mødes med samme gode service og respekt – uanset om man vælger ekstra produkter eller holder sig til det, man oprindeligt kom efter. Jeg er derfor ked af at høre, at du sad tilbage med en følelse af, at servicen var afhængig af mersalg.

Din feedback omkring kundebetjening og oplevelsen af mersalg bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Sen Aflysning af forventet levering

Forventet - og aftalt -levering mandag mellem 8-13!
Kl 12.30 ringer Power: “Opvaskemaskinen kan alligevel ikke leveres idag- først fra på onsdag af”

Noget surt, da vi af den grund havde tager fri fra arbejde!

Power kunne have ringet tidligere!
Vi fik ingen grund til forsinkelsen!

4 giugno 2026

Hej Lise-Lotte

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været både frustrerende og skuffende at have aftalt levering af en opvaskemaskine, taget fri fra arbejde og så først få besked så sent på dagen om, at leveringen alligevel ikke kunne gennemføres. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg forstår også godt, at det gør oplevelsen endnu mere utilfredsstillende, når I ikke fik en forklaring på forsinkelsen. Det er vigtigt for os at kommunikere tydeligt og i god tid, hvis der opstår ændringer.

Din feedback omkring levering og kommunikation bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più