Vi skulle bruge en fan til afkøling i sommervarmen. Power havde et stort udvalg, gode priser og jeg havde tilmed Power-points fra et andet køb tidligere i år. Jeg valgte click-and-collect. 1 time efte... Leggi di più
Vi havde booket en dato til levering og installation af vores komfur, og havde derned koordineret og taget en hel dag fri fra arbejde for at installationen kunne foregå. Det var 4-5 dage efter at vi... Leggi di più
Købte printer patroner til min HP printer - ok god betjening i Lyngby. Hvorfor skal vi gå en meget lang omvej i butikken for at finde udgangen? Nej jeg køber ikke flere varer alligevel ..
Det var let at bestille varen på nettet. Ved ankomsten til butikken blev jeg mødt af indtil flere glade og imødekommende medarbejdere som gjorde det meget let at handle. Jeg fortalte det til et famili... Leggi di più
Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg bliver spurgt om min oplevelse med købet og det leverede.
Men jeg har ikke fået varen, eller besked om afhentning
Så ærlig talt.
Jeg kan godt lide jeres salgsassistenter. De gør ‘en god figur’ og virker som om de kan lide arbejdet og kunderne!

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Personalet kommer med det samme og spørger om de kan hjælpe med noget 😀 og finder straks det man ønsker 😊fantastisk service

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Fin og god betjening med god expertise og vejledning.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Medarbejderen vidste en del om produkterne, men virkede som om, at han ønskede at jeg købte et andet produkt end det han ønskede.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Ikke meget click og collect når man skal stå med sælger og igen tage stilling til forsikring og andre ting.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Ingen problemer vedrørende ordre eller betaling.
Her gik alt som smurt.
Men stor irritation over parkeringsmuligheder ved Lyngby Storcenter, når man har et køretøj >1.80m.
Det har ingen indflydelse på butikken som sådan, men vælger nok et andet varehus næste gang og slår en stor bue udenom Lyngby.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Venlig og imødekommende ekspedient, med godt kendskab til varerne

Risposta di POWER.dk - Lyngby
En utrolig sød pige hjalp mig med mit køb og jeg fik en udsøgt fin behandling.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Man opleve en stor pres til at købe andre produkter, skifte abonnementer, osv.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Fantastisk service af deres deltids medarbejder. Han hed vist shiraz.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Skulle købe en ny IPhone. Første problem. Det var ikke muligt at se en telefon i de tilbudte farver. Jeg kunne se et billed på en skærm.
Ved betalingen skulle jeg spørges om en hulens masse mersalg, fra forsikring over elaftale til mobilabonnement. Dette på trods af, at jeg tilkendegav ret tydeligt, at jeg ikke ville have andet.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Click & collect gik som smurt
Hjælpsomt personale ved afhentning

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Tog og købte på kligt og kolekt så nemt og fik svar hurtigst i Lyngby 😁😁😁😁

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Bestilte et strygejern online.
Det viste sig at være brugt - der var vand inde i beholderen ved åbning af emballagen.
Det er skræmmende at sådan noget sker i virksomheder af den størrelse.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Da jeg ikke tog i mod et tilbud men holdt fast i min ordre var der ikke længere en venlig betjening. Lidt tydeligt at medarbejderne er provisionslønnet.

Risposta di POWER.dk - Lyngby
Forventet - og aftalt -levering mandag mellem 8-13!
Kl 12.30 ringer Power: “Opvaskemaskinen kan alligevel ikke leveres idag- først fra på onsdag af”
Noget surt, da vi af den grund havde tager fri fra arbejde!
Power kunne have ringet tidligere!
Vi fik ingen grund til forsinkelsen!