POWER.dk - Lyngby Recensioni

TrustScore 4 su 5

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Kundeservice med AI produceret svar var nok den bedste oplevelse. I butikken var den første sælger kun interesseret i at sælge en AEG vaskemaskine og da vi heller ville købe en Miele på tilbud, var... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin opmærksomhed for kunder, der kommer ind i butikken. Blev set med det samme og fik proffesionel betjening og god information omkring mine spørgsmål af Philip. Jeg giver jer 5 stjerner for denne o... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Det var en rigtig dårlig oplevelse søndag formiddag i Power, Lyngby. Jeg havde bestilt en vare og gik til “kassen” fir st betale og afhente produktet. I kassen stod 3 meget unge piger og talte sammen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meget dygtig og kompetent sælger. ( Hamad ). Blev godt behandlet og oplevede ikke over-salg, eller smarte løsninger. Havde masser af tid - også til de “dumme” spørgsmål. Vh Helle En tilfreds kund... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En rigtig god oplevelse!

En rigtig god oplevelse!

23 agosto 2026

Hej Pia,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os i Lyngby. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

God hjemmeside

God hjemmeside. Meget venlig betjening i forretningen. Og et rigtig godt tilbud

25 agosto 2026

Hej Jens,

Mange tak for den flotte anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside og betjeningen i butikken. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Ahmet

Ahmet

Super venlig og klog ekspedition

Hej Karin,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en super oplevelse i vores Lyngby-butik med venlig og klog ekspedition. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os og andre. Sådanne anmeldelser betyder rigtig meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at se dig igen snart i POWER Lyngby!

Opkrævet for høj pris

Jeg blev opkrævet en pris, der var 50 kr. højere, en den tilbudspris, der stod på et skilt i butikken. Jeg fik refunderet beløbet i kassen, men først efter adskillige klager til personalet.

20 agosto 2026

Hej Villy,

Tak for at du deler din oplevelse med os 😊 Det er rigtig ærgerligt at høre, at du blev opkrævet en pris, der var højere end den tilbudspris, der stod på skiltet i butikken, og at det krævede adskillige henvendelser til personalet, før beløbet blev refunderet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have hos POWER.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både prisafmærkningen og håndteringen i kassen for at sikre, at sådan noget ikke sker igen 🤗 Din tilbagemelding er vigtig for os, og vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger os.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Valutata 5 stelle su 5

Anton var Super hjælpsom og klaret det…

Anton var Super hjælpsom og klaret det hele

Hej Theis,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid dejligt at høre, når et besøg i vores butik har været en god oplevelse. Det lyder som om, Anton virkelig stod på spring og gjorde sit bedste for at hjælpe dig hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i POWER Lyngby.

Fantastisk kundeservice

Skriver oftest ikke anmeldelser, men oplevede virkelig en fantastisk kundeservice og et imødekommende personale. Vil helt klart komme igen:)

18 agosto 2026

Hej Kirstine,

Mange tak for de flotte ord og de fem stjerner! Det gør os utrolig glade at høre, at du oplevede fantastisk kundeservice og et imødekommende personale hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, især når det ikke er noget, du plejer at gøre. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Perfekt handel

Perfekt handel. Alt var perfekt med POWER.
Der var kun 1 problem og det var Parkering i Lyngby.
Min kone satte mig af og hentede mig da jeg havde handlet.

19 agosto 2026

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte fem stjerner og den dejlige tilbagemelding.

Det er skønt at høre, at handlen var perfekt, og at alt med POWER levede op til forventningerne. Vi tager også din kommentar om parkeringen i Lyngby med videre som nyttig feedback, så oplevelsen omkring besøget kan blive endnu bedre.

Service mv.

Service mv.

Hej Christoffer,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er ærgerligt at høre, at din oplevelse i vores Lyngby-butik ikke levede op til forventningerne, og vi beklager den utilfredsstillende service, du oplevede. Vi vil gerne tage din feedback videre internt for at gennemgå vores servicerutiner og sikre, at vi kan levere en bedre oplevelse fremover 💬

Vi håber, at du vil give os muligheden for at vise en bedre side af POWER næste gang 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Rigtig god kunder service

Rigtig god kunder service, kompetent medarbejder som vidste hvad hun talte om. Oversolgte ikke men spurgte pænt ind til behov osv således at det rigtige produkt blev specificeret!

Hej Jesper,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en god oplevelse i vores Lyngby-butik med en kompetent medarbejder, der lyttede til dine behov og hjalp dig med at finde det helt rigtige produkt. Det er præcis den form for service, vi stræber efter at levere hver gang. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og vi håber at se dig igen snart.

Valutata 4 stelle su 5

Ekspedienten var imødekommende nok men…

Ekspedienten var imødekommende nok men han havde ikke kendskab til at Samsung tablet allerede havde en kabel i pakken som vi købte. Derfor behøvede vi ikke at brug 149 kr ekstra for at løbe en ekstra kabel. Mvh

Hej Patricia,

Mange tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse med os. Det er altid rart at høre fra besøgende i vores Lyngby-butik.

Vi forstår godt frustrationen ved at købe et ekstra kabel, når der allerede følger et med i pakken. Vores medarbejdere gør deres bedste for at vejlede, men det er klart, at der her var brug for bedre viden om produktets indhold. Vi tager dette til os for at forbedre vejledningen om, hvad der følger med i produktpakkerne.

Hvis du ønsker at returnere det ekstra kabel, kan du blot tage det med tilbage til butikken sammen med din kvittering, så hjælper vores medarbejdere dig gerne.

Valutata 1 stelle su 5

Havde reseveret et kabel som de så…

Havde reseveret et kabel som de så åbenbart ik havde hjemme men de ringede med en løsning og fik stadig udleveret forkert kabel og prøvet kommunikere med jeres chat bot det er umuligt…!!
Desværre forkert kabel jeg har fået og prisen var det dobbelte..

Hej thommy,

Hej thommy, det er rigtig ærgerligt at høre, at du oplevede problemer med din reservation af kablet i vores Lyngby-butik, og at du endte med at få udleveret et forkert kabel til en højere pris end forventet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have. 😊

Vi har sendt din sag videre til butikken i Lyngby, så de kan se på det forkerte kabel og prisforskellen. De vil kunne hjælpe dig med at få rettet op på situationen, når du kommer forbi butikken med kablet og din kvittering. 💬

Vi tager også din feedback om chatbotten med tilbage internt, så vi kan se på, hvordan vi kan gøre den mere brugbar i fremtiden. Vi håber, at butikken kan løse det for dig, så du får det rigtige kabel til den rette pris. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Fin oplevelse

Super kompetent sælger, sød og imødekommende 🌞 tak for det!

Hej Dorrit,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse i vores Lyngby-butik. Vi er stolte af vores medarbejdere, og det glæder os enormt, at du oplevede en kompetent og imødekommende betjening. Din solskins-emoji siger det hele – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering til butik og god…

Hurtig levering til butik og god oplevelse ved udlevering

23 agosto 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at leveringen til butikken gik stærkt, og at du havde en god oplevelse ved udleveringen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at se dig igen snart i en af vores butikker eller på power.dk.

Valutata 4 stelle su 5

Super kompetent og imødekommende medarbejder.

Super kompetent og sød medarbejder.

Hej Lise,

Mange tak for din fantastiske feedback og de fire stjerner! Det er altid dejligt at høre om oplevelser med vores dygtige og venlige medarbejdere i Lyngby-butikken. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Din anerkendelse betyder rigtig meget for os, og det glæder os at høre, at du fik en god oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!

Venlig og tålmodig betjening

Hjælpsom og forståelig information

Hej Lis,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede venlig og tålmodig betjening i vores Lyngby-butik. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at levere, og det er fantastisk at se, at det træder igennem. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Nemt og smertefrit

Dejligt at man bare kan bestille over nettet for efterfølgende at afhente og betale sine varer.

Hej En passioneret læser,

Mange tak for den flotte anmeldelse og fem stjerner! Det glæder os virkelig, at du har haft en nem og smertefri oplevelse med at bestille online og afhente dine varer i butikken. Netop den fleksibilitet er noget vi sætter stor pris på at kunne tilbyde, så det er vidunderligt at høre, at det fungerede upåklageligt for dig. Vi håber at få glæden af dig igen en anden gang.

Perfekt levering

Hej Uffe,

Mange tak for den fantastiske feedback og de fem stjerner! Det er vi utrolig glade for at høre, at leveringen forløb perfekt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Tomasso og hamza var helt varm

Tomasso og hamza var helt varm
Batman og robin

Hej Abdul Zahir,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid dejligt at høre, når et besøg i vores Lyngby-butik har været en god oplevelse. Tomasso og Hamza vil helt sikkert blive glade for at læse dine venlige ord om deres indsats. Det lyder som om, de virkelig har gjort et stort indtryk med deres hjælpsomhed og engagement. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Super.

God, venlig og sidst men ikke mindst ærlig service.

20 agosto 2026

Hej Kim,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet god, venlig og ærlig service hos os i Lyngby. Netop ærlighed og et venligt møde er noget, vi sætter stor pris på at høste ros for. Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più