POWER.dk - Køge Recensioni

TrustScore 4 su 5

Gammel Lyngvej 23B, 4600 Køge, DK

Vi ventede indtil det blev vores tur. Kunne det gøres bedre med et nr. system så vi kendte vores plads i rækken? Der var kun 1 medarbejder denne dag til at ekspedere og parret foran os havde meget der... Leggi di più

Havde bestilt online, alt var klar 👍men “sælgeren” ville snakke og forsøge at lave mer` salg. Stik en finger i jorden og fornem kunden om bare vil hente og ikke snakke

Bestilte en vare til levering i butikken (Køge) fra deres fjernlager. Den var der efter 3 hverdage, ved afhentning var der superservice og hjælpsomhed med at få varen sat i min bil. Kun roser herf... Leggi di più

Købt iPods 2 som outlelt vare Fik dem kom hjem og pakket ud selve kassen var ridset og iPods var paret med en anden telefon forventet at det havde været en udstillings vare ikke at de havde være bru... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

31.746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Click & collect

Køge-afdelingens. Click & Collect fungerer ikke ordentligt. Varen var ikke lagt til side, og efter at have ventet i 20 minutter på at blive ekspederet, fordi flere unge medarbejdere i mellemtiden ikke mente, at de skulle håndtere min ekspedition, da den 'hørte til ca. 2 meter længere inde i forretningen i et andet område', og hvor der var kø, så var der langt om længe en, der gerne ville hente min vare. Som han så først skulle finde på inde blandt varerne i forretningen, fordi min click & collectvare ikke var forberedt. Hvad er så meningen med Click & Collect? Varen skal jo netop være klar, når man kommer efter den. Ikke nogen særlig god kundeoplevelse.

26 maggio 2026

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse.

Det lyder som en oplevelse, der slet ikke levede op til det, man skal kunne forvente af Click & Collect. Når en vare er reserveret til afhentning, skal den naturligvis være klar, så afhentningen bliver hurtig og enkel.

Det er samtidig godt, at du gør opmærksom på både ventetiden og forløbet i butikken. Den slags feedback er vigtig.

Vi håber, at dit næste besøg giver en langt bedre oplevelse.

Hurtig betjening

Hurtig betjening

29 maggio 2026

Hej Lars,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at betjeningen var hurtig, og at oplevelsen i Køge levede op til forventningerne.

Fik en god behandling

23 maggio 2026

Hej Jette,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at du fik en god behandling.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Varen kom til aftalt tid og levede…

Varen kom til aftalt tid og levede fuldt ud op til forventningerne

Hej Revisionskontoret,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at varen kom til den aftalte tid og levede helt op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Der manglede varer som jeg kom for at…

Der manglede varer som jeg kom for at købe og butikspersonale havde mere travlt med at snakke med hinanden

21 maggio 2026

Hej Ann,

Tak for anmeldelsen.

Det er ærgerligt at høre, at de varer, du gik efter, manglede, og at oplevelsen i butikken ikke levede op til forventningerne.

Vi sætter pris på, at du deler det. Den slags feedback er vigtig og bliver taget med videre.

Hej Finn,

Det er dejligt at høre, at det hele blev løst nemt og hurtigt.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Lang ventetid

Lang ventetid. Alt for få ansatte i butikken

Hej Lone

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Jeg kan godt forstå din frustration over den lange ventetid og oplevelsen af, at der var for få medarbejdere til stede. Det er naturligvis ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Din feedback omkring bemanding og ventetid bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God oplevelse

God oplevelse - fin og god betjening.

20 maggio 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Alt i alt en ok oplevelse.

Alt i alt en ok oplevelse.

Hej Ellen,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen alt i alt var ok.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Lidt for aggressiv salgs assistent

Vores salgs assistent var alt for aggressiv for at få lukket handlen, da han først hørte at vi gik fra 1 til 3 store hvidevarer produkter.
Selvom vi var i gang med spørgsmål mht vores produkter var han svar "Skal jeg så lukker den nu"?
Jeg/vi var 2 sekunder fra at vende om og gå over til El giganten.
Lad nu kunderne spørge færdig,ellers finder jeg ihvertfald et andet at handle næste gang.

20 maggio 2026

Hej Forbruger,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er selvfølgelig ikke en god kundeoplevelse, når dialogen føles for presset i stedet for hjælpsom. Det skal være muligt at stille sine spørgsmål færdigt og få ro til at træffe den rigtige beslutning.

Det er samtidig godt, at I sagde fra mentalt, før oplevelsen ødelagde hele besøget, og vi tager den slags feedback alvorligt.

Hvis I vil dele oplevelsen direkte, kan I kontakte kundeservice på 70 33 80 80, via [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller gennem chatten [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/).

Alt ok

Både handelen og det købte fungerede godt.

Hej Gunnar,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både handlen og produktet fungerede godt.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Venligt og hjælpsomt personale der ikke…

Venligt og hjælpsomt personale der ikke pressede på

24 maggio 2026

Hej Jan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og hjælpsom, og at der var god tid og ro undervejs.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Fin service da vi skulle købe et wifii…

Fin service da vi skulle købe et wifii med 4/5G

Hej Preben,

Tusind tak for de fine ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik fin service i forbindelse med købet af wifi med 4/5G.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Prisen var rigtig god

23 maggio 2026

Hej Morten,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at prisen var rigtig god, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Fin service!👍

Hej Mili,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået fin service. Det sætter vi stor pris på.

Rigtig god hjælp og service

Rigtig god hjælp og service

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen og servicen levede op til forventningerne.

Trættende pres for mer-salg

Havde bestilt to bærbare til click and collect og i stedet for bare at få lov til at betale og få de varer jeg har bestilt, bliver jeg sendt ned i deres computerafdeling og skal igennem måske 10 spørgsmål som alle kun handler om at få mig til at bruge flere penge.

21 maggio 2026

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det skal være nemt at hente en Click & Collect reservation, så jeg forstår godt, at det føles trættende, når afhentningen bliver mere omfattende end forventet.

Det er værdifuld feedback, og den bliver taget med videre.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det, og håber, at din næste oplevelse bliver mere enkel og smidig.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Bestilte et nyt TV

Bestilte et nyt TV
Da jeg skulle hente det, var det ikke at finde i butikken. Jeg fik et TV med hjem i en ældre emballage, der havde været åbnet, med den begrundelse, at det var blevet kalibreret. Men kalibrering er vel i forhold omgivelserne, hvor tv'et skal stå!?
TV'et er OK så jeg gider ikke at gøre mere ud af det.

17 maggio 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at TV'et fungerer fint, men oplevelsen ved afhentning lyder bestemt mindre god.

Det giver god mening, at du studsede over forklaringen om kalibrering og den åbnede emballage.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, for den slags feedback er vigtig.

Service og personale

Dejlig service 👍😜

19 maggio 2026

Hej Søren,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og personale i Køge.