POWER.dk - Køge Recensioni

TrustScore 4 su 5

Gammel Lyngvej 23B, 4600 Køge, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Købt iPods 2 som outlelt vare Fik dem kom hjem og pakket ud selve kassen var ridset og iPods var paret med en anden telefon forventet at det havde været en udstillings vare ikke at de havde være bru... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Click og collect er en god løsning hvis jeres status af lagerbeholdning er korrekt Jeg modtog min besked om at afhentning er klar og jeg kører helt til Køge fra Nordsjælland for at finde ud af at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte en vare til levering i butikken (Køge) fra deres fjernlager. Den var der efter 3 hverdage, ved afhentning var der superservice og hjælpsomhed med at få varen sat i min bil. Kun roser herf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en utrolig god introduktion af de tv, vi havde kigget på og man havde hele tiden den fornemmelse af at vi ikke fik et bestemt tv med hjem. Super service. Ved hjemkomst opdagede vi at tv var... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

33.943 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og udførlig information…

Hurtig levering og udførlig information gennem hele forløbet.

23 luglio 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at informationen undervejs gav et godt overblik gennem hele forløbet.

God service.

21 luglio 2026

Hej tahir,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i POWER Køge.

Købt iPods 2 som outlelt vare

Købt iPods 2 som outlelt vare
Fik dem kom hjem og pakket ud selve kassen var ridset og iPods var paret med en anden telefon forventet at det havde været en udstillings vare ikke at de havde være brugt før leveret dem retur og købte helt nye
Min konklusion er at jeg aldrig mere vil købe outlet vare hos jer

21 luglio 2026

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at oplevelsen med outlet-varen ikke levede op til det, du forventede.

Det er godt at høre, at du fik afleveret produktet retur og fandt en løsning, der passede bedre for dig.

Outlet-varer kan have mindre kosmetiske fejl, og man vil altid blive informeret om kendte forhold før købet. Når oplevelsen alligevel ikke føles rigtig, forstår jeg godt din konklusion.

Valutata 5 stelle su 5

God service og god info om hvilket…

God service og god info om hvilket produkt jeg skulle købe.

23 luglio 2026

Hej Niels,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik god service og god vejledning til at finde det rette produkt.

Valutata 5 stelle su 5

Som altid en venlig og kompetent…

Som altid en venlig og kompetent betjening.

22 luglio 2026

Hej Andersen,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du igen har haft en venlig og kompetent oplevelse i Køge.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at du mødte en meget professionel salgsassistent i Køge. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

God service, gode produkter

20 luglio 2026

Hej Kristine,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og produkter i Køge.

Valutata 5 stelle su 5

Det var en rigtig sød medarbejdere der…

Det var en rigtig sød medarbejdere der betjente mig.

20 luglio 2026

Hej Connie,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en god oplevelse og blev mødt af en sød medarbejder i Køge. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 1 stelle su 5

Kø og ikke til prisen.

Jeg skulle købe en badevægt, og henvendte mig til en ansat. Han viste mig forskellige vægte, og sagde at til mit forbrug var badevægten til 149 kr. god nok. Jeg takkede og var glad over, at han ikke ville sende mig en fandt vægt, som jeg alligevel ikke kunne finde ud af.
Der var en kunde før mig, og det var ikke kunden, der var problemer med. Tværtimod imod stod jeg i kø meget længe, mens der kun var 1 medarbejder ved kassen, som i øvrigt var ny. Medarbejderne holdte pause, og en gik og så på sin mobil. Kunden bagved mig bad om at få en til den anden kasse, hvilket der kom, efter noget tid. Da det blev min tur, kostede vægten 249 kr.
Jeg var for træt af at gøre noget ved det, der stod jo også andre og ventede.

Kunde venlig ekspedient

Kunde venlig ekspedient, hurtig levering og sød og venlig chauffør

19 luglio 2026

Hej Rita,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både ekspeditionen, den hurtige levering og chaufføren.

Hej Per,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i POWER Køge.

Valutata 4 stelle su 5

Min soniske tandbørste fra point købt…

Min soniske tandbørste fra point købt hos power gør det godt og er pengene værd...😉

Hej Lars,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at den soniske tandbørste lever op til forventningerne og føles som pengene værd.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super service.
Ved hjemkomst opdagede vi at tv var beskadiget og ved henvendelse i Køge næste dag, fik vi igen super god behandling.
Vi fik et nyt tv og alt var i skønneste orden.
Stor ros til personalet og det er givet videre til familien,venner osv at man roligt kan tage til Power i Køge .

17 luglio 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i POWER Køge.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en god og tryg vejledning i butikken, og at I også blev godt hjulpet, da I opdagede skaden efter hjemkomst.

Det betyder meget, at I havde en god oplevelse hele vejen igennem, og ekstra skønt at høre, at I allerede har anbefalet butikken videre til familie og venner.

Valutata 2 stelle su 5

Ringe organisering

Jeg modtog min besked om at afhentning er klar og jeg kører helt til Køge fra Nordsjælland for at finde ud af at varen ikke er på lager i den bestilte kvantitet og at den derfor heller ikke er pakket ?
Der er noget galt med arbejdsgangen i hele forløbet ?
De lokale medarbejdere kom med et alternativt produkt til en stærkt nedsat pris så jeg ikke kom tomhændet hjem, og derfor de to stjerner
Men ikke særligt tilfredsstillende oplevelse, det må i kunne gøre bedre

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke en god oplevelse at få besked om, at en Click & Collect-bestilling er klar, og så først opdage ved ankomst til Køge, at varen hverken var pakket eller tilgængelig i den bestilte mængde. Det forstår jeg godt har været både frustrerende og spild af tid, især når du kørte hele vejen fra Nordsjælland. 😊

Det er samtidig godt at høre, at butikken fandt et alternativ, så du ikke gik tomhændet hjem, men det ændrer naturligvis ikke på, at selve forløbet burde have fungeret langt bedre. Vi tager din feedback videre internt, så både lagerstatus, plukning og afhentningsprocessen i butikken bliver gennemgået nærmere. 💬

Butikken er allerede blevet gjort opmærksom på oplevelsen, så de kan følge op på arbejdsgangen og forbedre processen fremadrettet. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

Kun roser herfra

Bestilte en vare til levering i butikken (Køge) fra deres fjernlager.
Kun roser herfra, under hele forløbet.

Hej Helle,

Tusind tak for de flotte ord og for at du delte din oplevelse med POWER Køge.

Det er virkelig dejligt at høre, at hele forløbet fungerede godt, fra levering til butikken til afhentning og hjælpen med at få varen i bilen.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en så god oplevelse hos os.

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte en varer som “click&collect”

Bestilte en varer som “click&collect”. Der stod der var 3 på lager (Køge). Ca. 15 min. efter blev jeg kontaktet og fik oplyst, at der ikke var flere på lager og man derfor måtte annullere ordren. Dagen efter fik jeg en mail om, at ordren var klar til afhentning og pengene (1.299 kr.) blev trukket på min konto. Jeg ringede til butikken for at tjekke op og fik oplyst, at de havde lavet en kreditering og ikke vidste hvorfor jeg havde modtaget mailen om, at den var klar til afhentning. Man beklagede at betalingen var blevet gennemført, men jeg ville få pengene retur i løbet af 8 hverdage. Forklaringen var, at der ikke var nogen på arbejde dagen før, som kunne finde ud af at afvise/annullere en ordre.
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at lave en anmeldelse, for fejl kan jo ske. Men jeg bliver spammet på både mail og sms, hvor Power tigger og beder mig om det. Og det irriterer mig, når forløbet var som det var.
Få styr på jeres systemer, sørg for at lære jeres medarbejdere op, så alle kan håndtere en click&collect ordre, så ikke I trækker penge for varer I ikke kan levere (når man ovenikøbet skal vente 8 hverdage på at få dem retur).

14 luglio 2026

Hej Solveig,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en super god og hurtig oplevelse i Køge ved køb af tandbørstehoveder.

Varekundskab er en mangel

Varekundskab er en mangel.
Det er ikke så nemt for ældre mennesker, at opleve unge mennesker, ryste på hoved, fordi de ikke forstår de nye ord og måder at sige tingene på.

17 luglio 2026

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er vigtigt, at rådgivning føles tryg og forståelig, også når produkter og begreber kan være nye eller tekniske. Det er derfor ærgerligt at høre, at mødet i butikken ikke oplevedes sådan.

Vi tager din feedback med videre, så der fortsat er fokus på tydelig og imødekommende vejledning for alle.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt og enkelt at hente bestilt vare…

Hurtigt og enkelt at hente bestilt vare til butikken!

9 luglio 2026

Hej Mikael,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at det var hurtigt og enkelt at hente din bestilte vare i Køge. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Køge⚡

God hjælp fra personale

God hjælp fra personale

16 luglio 2026

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp fra personalet i POWER Køge, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più