POWER.dk - Ishøj Recensioni

TrustScore 4 su 5

Industridalen 11, 2635 Ishøj, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fik en rigtig god og behagelig hjælp af en computermedarbejder. Selvom der var meget travlt, tog han sig god tid til at forklare mig, hvordan et familieabonnement kunne give rabat. Jeg gik derfra med... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

I det hele taget var det en god oplevelse at købe en vaskemaskine på tilbud. Det var dog meget anstrengende at diskutere med sælgeren om hvorfor den vaskemaskine jeg havde valgt ikke var god nok. Ha... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Salgsassisten var stresset og gav os ikke en god service. Jeres hjemmeside i butikken gav os de nødvendige informationer. Vel og mærke var vores besøg ikke i "prime time". Vi er meget glade for vores... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har handlet flere gange hos Power i Ishøj, og hver eneste gang har vi fået en fantastisk oplevelse takket være Viktor. Han har hjulpet os med at vælge et Liebherr køleskab, en Ninja foodpr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

31.079 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Skulle have udleveret en reserveret…

Skulle have udleveret en reserveret varer, med op på disken kom en forkert varer. Ekspedienten mente det var den rigtige, men jeg sagde nej. Så forsvandt hun i længere tid. Vi ventede og ventede. Efter ca 15 minutter kom hun tilbage og sagde et øjeblik, og forsvandt hun igen. Langt om længe kom hun med den rigtige varer. Hvad gik galt blev der spurgt, men ingen svar.

27 giugno 2026

Hej Jørgen,

Det lyder som en unødigt lang og uklar oplevelse ved udleveringen, og det beklager vi. Når en reserveret vare ikke bliver fundet korrekt med det samme, skaber det naturligt frustration, især når der ikke kommer en forklaring undervejs.

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på fejlen, så du til sidst fik den rigtige vare med.

Din feedback er vigtig, og vi tager den med videre, så oplevelsen i butikken kan blive bedre.

Fantastisk oplevelse i POWER Ishøj – tak til sælgeren Mohammed

Jeg har netop købt et nyt LG 55" QNED TV i POWER Ishøj, og jeg vil gerne give min absolut varmeste anbefaling til sælgeren Mohammed. Fra det øjeblik vi mødtes, var han utrolig imødekommende, høflig og hjælpsom. Han udviste en enorm professionalisme og brugte masser af tid på at forklare og gennemgå alle de forskellige TV-modeller for os. Han lyttede til vores behov og hjalp os med at finde frem til, hvilket TV der var det absolut bedste inden for vores budget.Takket være Mohammeds fantastiske og tålmodige rådgivning endte vi med at købe det perfekte LG TV. Det er sjældent, man oplever så god og dedikeret en service. 5 store stjerner herfra til Mohammed Ali og POWER Ishøj!

25 giugno 2026

Hej Nusrettin,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra POWER Ishøj.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så grundig, imødekommende og professionel hjælp, og at rådgivningen gjorde det nemt at finde det helt rigtige LG TV inden for budgettet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at fremhæve den gode oplevelse i butikken.

Fungerede perfekt

Fungerede perfekt. Selv om der var ingen rådgivning tilstede eller de var langt væk. Spilde tid efter længere tids søgen efter det produkt jeg var ude efter. Uden nogen servicemedarbejder. Travlt i butikken nej gabende tomt 3 kunder for uden jeg selv sorry.

Hej Ejnar,

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at dit besøg fungerede perfekt, men samtidig er det selvfølgelig ikke ideelt, at det tog unødigt lang tid at finde produktet uden hjælp i butikken.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kunne have været bedre. Det er værdifuld feedback for POWER Ishøj⚡

Jeg fik den robotstøvsuger

Jeg fik den robotstøvsuger, jeg ville have. Selvom sælgeren prøvede at få mig til at købe en anden.

Hej Mie,

Det er godt at høre, at du fik den robotstøvsuger, du gik efter.

Vi sætter også pris på din bemærkning om oplevelsen i butikken, og den tager vi med videre.

Søde og dejlig betjening og en god pris

Søde og dejlig betjening og en god pris

22 giugno 2026

Hej Lynanus,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse i Ishøj med sød betjening og en god pris. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Jesper,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du fik super god betjening i Ishøj, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg købte et produkt i deres fysiske…

Jeg købte et produkt i deres fysiske butik og nu spammer de min mail og sms konstant for en trustpilot bedømmelse.

22 giugno 2026

Hej Marc,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at gentagne henvendelser om en bedømmelse kan være frustrerende.

Vi tager din feedback med videre og ser nærmere på, hvordan den type henvendelser bliver oplevet.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig oplevelse med køb af udstillingsmodel opvaskemaskine

Jeg reserverede en integrerbar Miele opvaskemaskine fra et restsalg online via hjemmesiden hos Power Ishøj en fredag eftermiddag, 45 min. kørsel fra mit hjem. Varen kunne muligvis være en udstillingsmodel. Det var helt ok for mig.

Jeg modtog efter ca. 30 min. en SMS om, at varen var klar til afhentning i hvidevarer-afdelingen.
Lørdag formiddag henvendte jeg mig i hvidevarer-afdelingen. Sælger kunne ikke umiddelbart finde min vare. Han fandt den til sidst fortsat siddende monteret i skab med påsat køkkenlåge i udstillingen. Maskinen var ikke klar til afhentning, og sælger vidste ikke, hvordan han skulle afmontere den. Sælger foreslog mig flere gange i stedet at købe et andet produkt. Det var irriterende, da jeg ikke ønskede dette. Til sidst var 2-3 andre medarbejdere engageret i at forsøge afmontering af maskinen.

Jeg måtte selv hjælpe en anden sælger med at løfte maskinen ud af skabet og minde om, at jeg skulle have beslag og skruer fra køkkenlågen med. Den anden sælger mente ikke, at dette var nødvendigt, da mine beslag hjemme fra den kasserede opvaskemaskinen nok ville passe. Jeg måtte insistere på at få beslag og skruer med, da de så unikke ud og ikke lignede dem, som jeg selv havde.

På dette tidspunkt havde jeg næsten brugt 1 time i butikken.

Ved hjemkomst og under opsætning finder jeg ud af, at der ifølge monteringsvejledningen mangler yderligere specialskruer, beslag og blindpropper samt en voucher til en "gave" bestående af 6 pk opvaskepulver.

Dagen efter henvender jeg mig i min lokale Power for at høre, om de ikke kunne ringe til Ishøj-afdelingen for at høre, om de havde de manglende ting. Derved kunne jeg slippe for at køre til Ishøj igen.
Først sagde sælgeren her, at han ikke kunne vide, hvem der var på arbejde i Ishøj-afdelingen, men jeg kunne selv gå online i stedet og oprette en sag, hvor der så kunne komme et svar indenfor senest 24 timer. Jeg sagde, at det da måtte være muligt for en afdeling at ringe til en anden afdelingen. Efter et par modvillige opkald konkluderede sælgeren, at der ikke var noget tilbage i Ishøj afdelingen, der kunne høre til maskinen. "Ha fortsat en god dag".

Samlet set:
- Det var alt for lang tid at bruge på at hente en maskine, som jeg havde fået besked på var klar til afhentning.
- Det var ganske irriterende at sælger foreslog og forsøgte at finde et lignende produkt til mig, som ville koste ca. 5000,- kr. mere, fordi han indledningsvis ikke kunne overskue eller havde kompetencerne til en afmontering af maskinen.
- Det var uprofessionelt, at jeg selv var nødt til at deltage i afmonteringen og huske på vigtige skruer og særlige beslag.
- Som kompensation for besværet foreslog jeg sælger, om det ikke kunne være rimeligt, at jeg kunne få 1 pakke opvaskepulver med uden beregning. Det kunne ikke lade sig gøre. Pulveret måtte jeg betale for, men jeg kunne få 15 kr. rabat på pulveret. Tak!
- Det var aldeles frustrerende, at komme hjem og opdage, at der manglede yderligere beslag, propper og skruer.

Tilbage står jeg med en klar og tydelig oplevelse af, at sælgerne i Power i denne situation ikke har nogen form for hvidevarer-faglighed. De er "sælgere" og det er det.
Samtidig står det helt klart, at sælger også manglede fornemmelse for rimeligheden i, at der kunne være en eller anden form for kompensation for besværet og tidsforbruget i butikken.

Det virkede i stedet som om, at sælgers fokus og ivrighed gik på at sælge mig et endnu dyrere produkt, for at slippe for at løse problemet. Det var tonedøvt, at sælger blev ved med at foreslå dette.
Jeg er ikke sikker på, at jeg køber hvidevarer hos Power igen.

21 giugno 2026

Hej Anders,

Tak for din grundige tilbagemelding.

Det er tydeligt, at forløbet omkring afhentning og afmontering af opvaskemaskinen ikke levede op til en rimelig forventning, og det beklager vi. Når en vare er meldt klar til afhentning, skal processen naturligvis være langt mere smidig, og det skal heller ikke være nødvendigt selv at deltage i afmontering eller holde styr på vigtige dele undervejs.

Det er også forståeligt, at det har været frustrerende både at blive mødt med forslag om et dyrere produkt og bagefter opdage, at der stadig manglede beslag, skruer og andre dele til opsætningen.

Hvis der mangler dele til produktet, eller hvis noget ikke fulgte med som forventet, skal det meldes inden for 7 dage efter modtagelsen. Det hjælper at samle en kort beskrivelse af det manglende, gerne med billeder af emballagen og EAN-koden fra pakken.

Tak fordi du tog dig tid til at beskrive oplevelsen så grundigt. Den type feedback er vigtig.

Super hjælp ved køb af 2 farvepatroner

Super hjælp ved køb af 2 farvepatroner. Den unge mand var endda ikke ansat i den afdeling- og hjalp alligevel

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik super hjælp i Ishøj, og især at medarbejderen tog sig tid til at hjælpe, selv om han ikke var fra afdelingen. Den slags engagement sætter vi stor pris på.

Mega god service!

Mega god service!!
Smilende og glad medarbejder som gav god rådgivning til hvilken telefon som passede bedst til mine behov. ☺️

21 giugno 2026

Hej Stephan,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du fik god rådgivning og en rigtig god oplevelse i Ishøj. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Valutata 3 stelle su 5

Det var lidt underligt at bestille via…

Det var lidt underligt at bestille via click and collect og så ankomme 15 min efter man havde modtaget besked om klar til athening og så brugte medarbejderne 15 min på at finde varen et eller andet sted i butikken 🤷
Valgte udelukkende C og C fordi der kun stod et 1 produkt tilbage på lager.
Så mon ikke at det var den varer vedkommende var heldig at finde i sit jagt på min ordre som burde været pakket allerede

19 giugno 2026

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det lyder ikke som den smidige Click & Collect-oplevelse, man forventer, når varen allerede er meldt klar til afhentning. Beklager ventetiden og den forvirring, du oplevede i butikken.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at gøre opmærksom på det. Den slags feedback er vigtig, fordi afhentning selvfølgelig gerne skal være hurtig og enkel.

Valutata 5 stelle su 5

Fin service og fin rabat

Fin service og fin rabat. Kommer igen og igen

19 giugno 2026

Hej Betina,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med både service og rabat i Ishøj.

Vi sætter stor pris på, at du kommer igen, og vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang.

Valutata 1 stelle su 5

Det er nu tredje gang at i skriver til…

Det er nu tredje gang at i skriver til mig om jeg vil vurdere jer jeg har fået en gang på mail nu har jeg også fået SMS jeg anmelder jer selvfølgelig gerne

Det værste lortested at handle havde lavet en aftale med kundeservice efter at de ikke havde kunnet finde mine ting efter jeg havde bestilt dem online og jeg fik en SMS på at jeg kunne tage ned i butikken og hente dem og da jeg kom derned fik vi at vide at den kunne de ikke finde så der er blevet skrevet frem og tilbage mange gange med dem og kundeservice havde kunne se det og til sidst havde jeg fat i en i kundeservice som siger at jeg kunne tage ned og hente den i butikken og at han ville skrive direkte til varehuschef at vi ville få en sirup med da min kæreste kommer ned for at afhente den lige efter jeg har lavet aftalen med Kundeservice kontakter hun dem og siger at vi er blevet lovede at kunne få en sirup og det var blevet beskrevet direkte til varehuschef Đen da hun får fat i varehuschef nd bliver han faktisk sådan lidt at det skal vi ikke blande os i og at det kunne vi da ikke få når vi nu havde fået et gavekort også han var ret ubehøvlet over min kæreste jeg hørte på det fordi at hun havde ringet til mig så jeg kunne snakke med ham og fortælle ham hvad der var blevet sagt fordi det vidste hun jo ikke noget om ej men han havde jo han tjekkede jo ikke sin mail og det ene og det andet vi kan bare konstatere at det var det vi havde fået at vide fra Kundeservice til sidst så gav han sig og vi kunne få en sirup og det synes han var meget meget meget meget fint når vi nu også havde fået togene og kroner i et gavekort så jeg vil da dybt overveje om jeg skal handle power en anden gang

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har normalt et godt indtryk af…

Jeg har normalt et godt indtryk af POWER, og både butikkens udvalg, priser og generelle service er ofte rigtig gode. Desværre var min seneste oplevelse i POWER Ishøj meget skuffende

– ikke på grund af produktet eller butikken, men på grund af måden jeg blev betjent af en medarbejder.

Jeg havde på forhånd brugt tid på at undersøge markedet og havde truffet en velovervejet beslutning om at købe et Samsung 75" QN85F Neo QLED TV, som også er en model POWER selv forhandler og anbefaler. I stedet for at anerkende mit valg og hjælpe mig videre med købet, blev mit valg nærmest med det samme kritiseret.

Medarbejderen fremstod efter min oplevelse en smule arrogant i sin tilgang, og jeg fik ikke en følelse af at blive rådgivet, men snarere af at min beslutning blev underkendt. Han havde kun spurgt ind til én ting – om der var sollys/lysindfald i min stue – og ud fra det mente han tilsyneladende, at han kunne vurdere, hvilket TV der var bedst for mig.

Problemet er, at han ikke kendte mine behov. Han vidste ikke, at jeg både ser mange film, spiller PS5, allerede er en del af Samsungs økosystem, eller at jeg ikke havde et ubegrænset budget. (Noget jeg enlige heller ikke havde invitet ham i, da jeg allerede havde besluttet mig om hvilket tv jeg havde lyst og råd til.

Jeg havde netop undersøgt markedet grundigt og valgt en model, som efter min vurdering passer bedst til mine og min families behov.

Det er naturligvis helt fair, at en sælger foreslår alternativer og fortæller om andre muligheder. Men det bør ske ved at forklare fordele og ulemper – ikke ved at få kunden til at føle, at deres velovervejede valg er forkert.
Oplevelsen blev yderligere forværret, da jeg cirka 30 minutter efter jeg havde forladt butikken blev ringet op fra et ukendt nummer af den samme medarbejder.

Her virkede formålet til at være at forsøge at ændre mit køb eller sælge ekstra ydelser såsom kalibrering. Måden og tidspunktet gjorde, at det føltes mere som et forsøg på mersalg end som reel rådgivning.

At købe et nyt TV burde være en positiv og spændende oplevelse. Desværre blev det, der skulle have været en glædelig begivenhed, gjort til en negativ oplevelse alene på grund af medarbejderens tilgang.

Jeg håber, at POWER tager denne feedback seriøst og bruger den som anledning til at tale med den pågældende medarbejder om kundetilgang og rådgivning.

En god sælger bør skabe tryghed omkring kundens beslutning og hjælpe kunden med at træffe det rigtige valg – ikke få kunden til at føle sig forkert.

(Efterfølgende har butikken kontakt mig med en meget positiv dialog, jeg har derfor ændret mit oprindelige antal stjerner til butikken. Det er rart at se at de tager deres kunder oplevelse seriøst og er villig til at modtage kritik med henblik på forbedringer. Det er dejlig tilgang til kundekontakt. Og dette synes jeg fortjener en afgjort ros.)

20 giugno 2026

Hej Oliver,

Tak for din ærlige feedback, Oliver. Det er virkelig ærgerligt at læse, at besøget i POWER Ishøj endte med at føles nedladende i stedet for trygt og hjælpsomt, især når du allerede havde gjort dit forarbejde og havde truffet et velovervejet valg 😊

Det er helt forståeligt, at både dialogen i butikken og det efterfølgende opkald blev oplevet som ubehageligt, når rådgivningen ikke tog udgangspunkt i dine faktiske behov og i stedet kom til at føles som kritik og mersalg 💬

Din feedback er taget videre internt, så både kundetilgang, rådgivning i butikken og den efterfølgende opfølgning kan blive gennemgået nærmere. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen – den slags input er vigtigt, hvis vi skal gøre det bedre fremover 🤗

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang.

God kundeservice

Produktet præsenteres perfekt, og fyrene kender deres fag.

16 giugno 2026

Hej Roman,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god service, og at produktet blev præsenteret på en måde, der gav et godt overblik. Ekstra skønt er det også, at oplevelsen i Ishøj levede op til forventningerne.

Valutata 1 stelle su 5

Endnu en elendig oplevelse hos POWER Ishøj.

Jeg kørte specifikt til butikken for at købe en luftblæser, som ifølge jeres lagerstatus skulle være på lager i flere eksemplarer. Alligevel havde ekspedienten ingen idé om, hvor den var. Efter omkring 10 minutters forgæves søgen måtte han gå ud på lageret, uden held. Det virker ærlig talt bekymrende, hvis medarbejderne ikke engang ved, hvor varerne befinder sig.

Til sidst var det mig selv, der fandt den eneste tilbageværende luftblæser, som lå smidt tilfældigt et andet sted i butikken. Det får én til at spørge, om der overhovedet bliver ryddet op eller ført kontrol med afdelingen.

Produktet havde brudt emballage og synlige skader. Jeg foreslog derfor et rimeligt prisnedslag, da varen tydeligvis ikke længere var i ny stand. Det blev blankt afvist, selv om varen var beskadiget. Den manglende vilje til at finde en fornuftig løsning vidner om en meget ringe kundeservice.

Butikken fremstår uorganiseret, personalet virker uengageret, og kundeoplevelsen er under al kritik. POWER Ishøj bør få styr på både deres lager, varehåndtering og serviceniveau. Jeg kan på kraftig vis ikke anbefale butikken.

14 maggio 2026

Hej Sebastian,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man kører i butikken efter en vare, som står registreret på lager, og derefter selv må lede efter den i butikken 😊

Det er heller ikke i orden, at den eneste luftblæser, du fandt, havde brudt emballage og synlige skader, uden at du oplevede en imødekommende håndtering af det 💬

Din feedback om lagerstyring, vareplacering og serviceniveau i POWER Ishøj er sendt videre, så forløbet kan blive gennemgået nærmere og vurderet i detaljer. Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang 🤗

Hurtig venlig og hjælpsom

Hurtig venlig og hjælpsom

18 giugno 2026

Hej Jørn,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig, venlig og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Ishøj.

God vejledning

Hej Bente,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning i Ishøj. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Jævn service og rådgivning af personale…

Jævn service og rådgivning af personale der virkede uoplyst om produkterne som de skulle rådgive om
Envidere dårlig skilting omkring vareindleveringen.

Hej torben,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give i Ishøj, og det er bestemt ikke godt nok, når rådgivningen virker usikker, og skiltningen ved vareindleveringen gør besøget mere besværligt. 😊

Din feedback om både serviceniveauet og skiltningen er sendt videre internt, så det kan blive gennemgået nærmere og bruges til forbedringer fremadrettet. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og sagen vil blive vurderet videre med henblik på en mere detaljeret opfølgning. 🤗

Super betjening

Super betjening

Hej Jette,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en super oplevelse og fik god betjening i Ishøj.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più