POWER.dk - Ishøj Recensioni

TrustScore 4 su 5

Industridalen 11, 2635 Ishøj, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fik en rigtig god og behagelig hjælp af en computermedarbejder. Selvom der var meget travlt, tog han sig god tid til at forklare mig, hvordan et familieabonnement kunne give rabat. Jeg gik derfra med... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

I det hele taget var det en god oplevelse at købe en vaskemaskine på tilbud. Det var dog meget anstrengende at diskutere med sælgeren om hvorfor den vaskemaskine jeg havde valgt ikke var god nok. Ha... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Salgsassisten var stresset og gav os ikke en god service. Jeres hjemmeside i butikken gav os de nødvendige informationer. Vel og mærke var vores besøg ikke i "prime time". Vi er meget glade for vores... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har handlet flere gange hos Power i Ishøj, og hver eneste gang har vi fået en fantastisk oplevelse takket være Viktor. Han har hjulpet os med at vælge et Liebherr køleskab, en Ninja foodpr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

34.527 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sælgeren var uforberedt

Sælgeren var uforberedt, og blev ved at fortælle om andre produkter - selvom jeg bad ham om blot at hente det TV, som jeg havde bestilt

Hej Sebastian,

Tak for din feedback, Sebastian. Det er ikke den oplevelse, man skal have ved afhentning, og det er forståeligt, at det var frustrerende, når du blot ønskede at få udleveret det TV, du havde bestilt 😊

Din tilbagemelding om både forberedelsen i butikken og den manglende fokus på selve afhentningen er taget videre til den relevante butik, så de kan gennemgå deres rutiner og serviceoplevelse nærmere 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Valutata 1 stelle su 5

Havde bestilt et køleskab og en…

Havde bestilt et køleskab og en vaskemaskine på click and collect, får bekræftet at de er pakke, køre fra Holbæk af og de får så køleskabet frem, men ender med at de ikke kan finde vaskemaskinen, bruger 45 min i alt, de tilbyder dog at leverer vaskemaskinen hjem, men de kan ikke findes andre steder. Så ender med at få pengene retur. I min optik, så tjek at man har varen hjemme, inden man sender en sms at varen er klar til afhentning!!!!!! Ydermere så blev vi sendt fra det ene sted til det andet for at betale varerne først, selvom det kunne klares i kassen alt sammen.

Hej Tina,

Tina, tak fordi du deler din oplevelse. Det er virkelig en dårlig oplevelse at køre hele vejen for click and collect, få besked om at begge varer er klar, og så stå i butikken uden at kunne få den ene vare udleveret efter så lang ventetid. Det samme gælder forløbet omkring betalingen, som naturligvis også burde have været langt mere enkelt. 😊

Din feedback er taget videre til varehuset, så de kan gennemgå både afhentningsrutinerne og kommunikationen omkring, hvornår en ordre faktisk er klar til udlevering. Der bliver også set nærmere på forløbet i butikken, så processen ved afhentning og betaling bliver mere smidig fremover. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre oplevelsen, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang. 🤗

Valutata 1 stelle su 5

Kan ikke anbefale click and collect

Det har været en så dårlig oplevelse at bruge click and collect.
Da jeg bestilte stod der at der var +20 på lager i butikken i Ishøj . Efter endt bestilling , stod der leveringstid 2-5 dage til butikken. Der fik 7 dage. Jeg får en besked at varen er ankommet og jeg skal henvende i kassen. Med arbejderen i kassen kan ikke finde den, henviser ind i butikken . Venter i laaaaang tid på en ledig medarbejder. Han kan heller ikke finde varen. Der kommer en anden medarbejder, der også leder. Til sidst finder de den tilfældig i kasse.
Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge POWERS click and xollect. Og jeg kommer aldrig til at bruge det igen.

Hej Ditte

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at du er skuffet over forløbet. Når man vælger Click & Collect, er det netop fordi man forventer en hurtig og nem afhentning, og derfor er det selvfølgelig ikke tilfredsstillende, at leveringstiden blev længere end forventet, og at du efterfølgende måtte vente, mens flere medarbejdere ledte efter din vare.

Det er beklageligt, at varen ikke var klar til udlevering, som den burde have været, og at afhentningen endte med at blive unødigt besværlig. Vi tager din feedback med videre internt, da vi ønsker, at vores Click & Collect-løsning lever op til de forventninger, vores kunder med rette har.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at du trods alt er blevet glad for produktet.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valutata 5 stelle su 5

Sælgeren ved støvsugerne var meget…

Sælgeren ved støvsugerne var meget imødekommende og havde godt styr på div spørgsmål som vi havde.

Hej Svend,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik en imødekommende oplevelse, og at der var godt styr på jeres spørgsmål ved støvsugerne. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale Ishøj Power.

Jeg kan varmt anbefale Ishøj afd.
jeg fik den bedste service af Lederen og med.arbejderne.
Jeg kom langvejs og havde bestilt hvidevare, da jeg kom til butikken, havde de aligevelle den ene vare, men llederen løste det hurtigt og nemt og fandt niget lign. Som jeg yderst var tilfreds med. Tusind tak til Ishøj Afd.
bliv ved med det gode arbejde og den gode service i giver, ville ønske at Power i min by også ville gøre det samme. Tak Ishøj afd.

Hej Fidan,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse med POWER Ishøj.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god service, og at teamet i butikken fandt en god løsning hurtigt, så du gik derfra tilfreds.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din anerkendelse af indsatsen i Ishøj. Det giver ekstra motivation at få sådan en tilbagemelding.

Perfekt . 👌

Hurtig, nemt og hjælpende
Smilenede betjeninng .

Hej der,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en hurtig, nem og hjælpsom oplevelse med smilende betjening i Ishøj.

Laaaang ventetid…

Laaaang ventetid…

Jeg kender processen og tanken bag. Der står sælgere i Power, hvis opgave er servicere og sælge. De er få, for de skal ikke være for mange. MEN de er åbenbart også lagerfolk/sikkerhedsfolk samt kasseekspedient, selvom der stod 5 personer oppe i kassen, så når man skal have noget så simpelt, som et sæt Airpods. Så er der 1 mand i huset, som har nøglerne til skabet de er i. Vi taler 2026. 1 i hele butikken. Og han var igang med at servicere en kvinde, der ikke vidste, hvilket kabel hun skulle bruge. Kan I selv regne ud, hvor lang køen var til denne ene person. Power, det er en ommer. Som udgangspunkt nu, gør jeg ALT for ikke at komme i Power igen. Det er bare for galt, at ingen kan se, hvor dumt det er, at en person er flaskehals. Uanset hvad jeres sikkerheds begrundelse så er. Det må ALDRIG gå udover kunderne. Jeg var i Power mindst 20 minutter længere end nødvendigt. Jeg beder ikke om noget svar fra jer. Bare fix det.

Hej Patrick,

Patrick, tak fordi du deler din oplevelse. Det er ikke i orden, at et så enkelt køb ender med så lang ventetid, fordi én person bliver en flaskehals i butikken. 😕💬

Din feedback om bemanding, adgang til varer og flowet omkring udlevering i Ishøj er taget videre internt, så butikken kan gennemgå processen nærmere. Vi arbejder løbende på at forbedre kapacitet, tilgængelighed og ventetid, og din beskrivelse er meget konkret og hjælpsom i den sammenhæng. 🙏😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang.

Jeg købte en robotstøvsuger

Jeg købte en robotstøvsuger, som udstillingsmodel. Trods mærkatet på varen “klar til salg”, manglede strømkabel, støvpose, brugervejledning samt vaske rundeller! Jeg kørte fra Nivå til Ishøj igen og fik udleveret et sæt. Desværre, viste det sig, at holderne til mopperne også manglede. Så istedet for at køre den lange vej endnu en gang, ringede jeg til kundeservice, som lovede en tilbagemelding fra afdelingen indenfor 24 timer- jeg har endnu ikke hørt fra dem trods de 24 timer er gået for længdt og 2 skrivelser til kundeservice. Det er sgu for ringe! Fatter ikke, at man kan melde en vare klar, når der tydligvis er så mange mangler!

Hej David,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg forstår godt frustrationen over at hente en udstillingsmodel, der var markeret som klar til salg, og så opdage, at flere dele manglede, samtidig med at den lovede tilbagemelding udeblev. 😊

Din henvendelse om både den mangelfulde klargøring i Ishøj og den manglende opfølgning er sendt videre til butikken. Vi tager også din feedback med videre i gennemgangen af både klargøringsrutiner og opfølgning, så en vare ikke meldes salgsklar, før den faktisk er komplet. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Det er værdifuld feedback, og vi håber, at vi får mulighed for at give en bedre oplevelse fremover. 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 😊

Power

En dejlig forretning men der er for lidt personale, enden er de optaget ellers også skal man lede efter personalet.

1 luglio 2026

Hej Karl,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om butikken i Ishøj.

Det er værdifuldt at høre, at oplevelsen overordnet var god, samtidig med at ventetid og manglende synligt personale trak ned.

Den slags feedback er vigtig, og den bliver taget med videre.

Personalet er meget venlige

Personalet er meget venlige, men desværre oplever jeg en meget lang ventetid på at blive ekspederet.

1 luglio 2026

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om personalet i Ishøj.

Det er godt at høre, at du blev mødt venligt, og samtidig er det ærgerligt, at ventetiden trak ud.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, fordi den slags feedback er vigtig.

Fin betjening. Ingen kundevogne

Fin betjening.
Det havde dog været rart med en kundevogn eller lign. da jeg skulle aflevere et gammelt tv og have et nyt med ud til bilen. Men det er åbenbart ikke noget man har?

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om betjeningen i Ishøj.

Det er godt at høre, at du havde en fin oplevelse i butikken, og samtidig er det en helt fair bemærkning med manglen på kundevogn, når man både skal aflevere et gammelt TV og have et nyt med ud til bilen.

Den slags feedback er værdifuld og giver et godt billede af, hvor oplevelsen kan blive endnu bedre.

Valutata 3 stelle su 5

Da jeg kommer ind i afdelingen er der…

Da jeg kommer ind i afdelingen er der ingen som henvender
Jeg spørger en som henviser til en anden afdeling men det viser sig at være forkert
Ved køb får jeg tilbudt rabat men det er totalt uoverskueligt da det inkluderer flytning af mobilabonnement streaming mm.

Hej TOER,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen fra Ishøj.

Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man kommer ind i butikken, og det er ærgerligt, at du både blev sendt forkert videre og stod med et tilbud, der virkede unødigt uoverskueligt.

Vi sætter pris på, at du fremhæver det, for det gør det tydeligt, hvor oplevelsen kan blive bedre.

Vi håber, at dit næste besøg bliver langt mere enkelt og imødekommende.

Valutata 3 stelle su 5

Et meget længe køn på 8 timer men i fik…

Et meget længe køn på 8 timer men i fik også små 8000kr mvh Karin Winther

Hej Karin Winther,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig alt for lang ventetid, og det er godt at høre, at du trods alt fik handlet det, du kom efter.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen, og din feedback er vigtig.

Valutata 1 stelle su 5

Langt ventetid og manglende vejledning…

Langt ventetid og manglende vejledning aldrig oplevet lignende. Kunne ligeså godt handle på nettet. Det kan i ikke byde jeres kunder

Hej hasan,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have i POWER, og det er ikke godt nok, når besøget i Ishøj er præget af lang ventetid og manglende vejledning. 😊

Din feedback om både ventetiden og hjælpen i butikken er taget videre internt, så de kan gennemgå serviceoplevelsen og butikkens rutiner nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Fik en fin betjening sød og i mødekommen

Fik en fin betjening sød og i mødekommen

29 giugno 2026

Hej Vibeke,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en fin, sød og imødekommende betjening i Ishøj.

Elendig service i Ishøj afdelingen

Elendig service i Ishøj afdelingen, man venter en evighed på hjælp, når de endelig har tid indtastes click and collect og man bliver bedt om at hente i vare udlevering. seriøst kunne dem den står i kassen ikke gøre det samme.

28 giugno 2026

Hej Glenn,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen i Ishøj ikke levede op til forventningerne, og at du måtte vente længe på hjælp.

Vi sætter pris på, at du deler det, især når det handler om både ventetid og en upraktisk afhentningsoplevelse. Den slags feedback er vigtig og bliver taget med videre.

Vi håber, at dit næste besøg i Ishøj bliver en langt bedre oplevelse.

Alt klappede

Alt klappede, varen pakket og klar da jeg kom for at hente

Hej Jim,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at alt klappede, og at varen var pakket og klar til afhentning, da du kom forbi.

Mangelfuld information og service

Det viste sig at der var tale om en returvare. Det stod der ikke noget om på hjemmesiden. Desuden blev jeg sendt først i afdelingen. Derefter til udleveringen, som ikke havde adgang til
Køleskabet. Derefter tilbage til afdelingen og så - endeligt tilbage til vareudleveringen.

25 giugno 2026

Hej Kjeld,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke en god oplevelse, når informationen på hjemmesiden ikke stemmer, og afhentningen samtidig bliver mere besværlig end den burde være.

Vi beklager forløbet og den mangelfulde information om, at der var tale om en returvare. Det er også forståeligt, at turen mellem afdeling og vareudlevering har været frustrerende.

Din feedback er vigtig, og den bliver taget med videre, så oplevelsen kan blive bedre fremover.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Ishøj⚡

Bad service ishøj

26 giugno 2026

Hi Aniq,

Det er beklageligt at høre, at du havde en dårlig oplevelse i Ishøj.

Tak for din feedback. Hvis du har lyst, må du gerne uddybe, hvad der skete, så vi bedre kan forstå oplevelsen.

Valutata 5 stelle su 5

Super fin oplevelse søde medarbejderen…

Super fin oplevelse søde medarbejderen tilfreds med mit produkt

27 giugno 2026

Hej Lise,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en super fin oplevelse i Ishøj, og at du er tilfreds med dit produkt. Den slags feedback betyder meget.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più