Fik en rigtig god og behagelig hjælp af en computermedarbejder. Selvom der var meget travlt, tog han sig god tid til at forklare mig, hvordan et familieabonnement kunne give rabat. Jeg gik derfra med... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I det hele taget var det en god oplevelse at købe en vaskemaskine på tilbud. Det var dog meget anstrengende at diskutere med sælgeren om hvorfor den vaskemaskine jeg havde valgt ikke var god nok. Ha... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Salgsassisten var stresset og gav os ikke en god service. Jeres hjemmeside i butikken gav os de nødvendige informationer. Vel og mærke var vores besøg ikke i "prime time". Vi er meget glade for vores... Leggi di più
Vi har handlet flere gange hos Power i Ishøj, og hver eneste gang har vi fået en fantastisk oplevelse takket være Viktor. Han har hjulpet os med at vælge et Liebherr køleskab, en Ninja foodpr... Leggi di più
Industridalen 11, 2635, Ishøj, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Sælgeren var uforberedt, og blev ved at fortælle om andre produkter - selvom jeg bad ham om blot at hente det TV, som jeg havde bestilt

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Havde bestilt et køleskab og en vaskemaskine på click and collect, får bekræftet at de er pakke, køre fra Holbæk af og de får så køleskabet frem, men ender med at de ikke kan finde vaskemaskinen, bruger 45 min i alt, de tilbyder dog at leverer vaskemaskinen hjem, men de kan ikke findes andre steder. Så ender med at få pengene retur. I min optik, så tjek at man har varen hjemme, inden man sender en sms at varen er klar til afhentning!!!!!! Ydermere så blev vi sendt fra det ene sted til det andet for at betale varerne først, selvom det kunne klares i kassen alt sammen.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Det har været en så dårlig oplevelse at bruge click and collect.
Da jeg bestilte stod der at der var +20 på lager i butikken i Ishøj . Efter endt bestilling , stod der leveringstid 2-5 dage til butikken. Der fik 7 dage. Jeg får en besked at varen er ankommet og jeg skal henvende i kassen. Med arbejderen i kassen kan ikke finde den, henviser ind i butikken . Venter i laaaaang tid på en ledig medarbejder. Han kan heller ikke finde varen. Der kommer en anden medarbejder, der også leder. Til sidst finder de den tilfældig i kasse.
Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge POWERS click and xollect. Og jeg kommer aldrig til at bruge det igen.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Sælgeren ved støvsugerne var meget imødekommende og havde godt styr på div spørgsmål som vi havde.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Jeg kan varmt anbefale Ishøj afd.
jeg fik den bedste service af Lederen og med.arbejderne.
Jeg kom langvejs og havde bestilt hvidevare, da jeg kom til butikken, havde de aligevelle den ene vare, men llederen løste det hurtigt og nemt og fandt niget lign. Som jeg yderst var tilfreds med. Tusind tak til Ishøj Afd.
bliv ved med det gode arbejde og den gode service i giver, ville ønske at Power i min by også ville gøre det samme. Tak Ishøj afd.

Laaaang ventetid…
Jeg kender processen og tanken bag. Der står sælgere i Power, hvis opgave er servicere og sælge. De er få, for de skal ikke være for mange. MEN de er åbenbart også lagerfolk/sikkerhedsfolk samt kasseekspedient, selvom der stod 5 personer oppe i kassen, så når man skal have noget så simpelt, som et sæt Airpods. Så er der 1 mand i huset, som har nøglerne til skabet de er i. Vi taler 2026. 1 i hele butikken. Og han var igang med at servicere en kvinde, der ikke vidste, hvilket kabel hun skulle bruge. Kan I selv regne ud, hvor lang køen var til denne ene person. Power, det er en ommer. Som udgangspunkt nu, gør jeg ALT for ikke at komme i Power igen. Det er bare for galt, at ingen kan se, hvor dumt det er, at en person er flaskehals. Uanset hvad jeres sikkerheds begrundelse så er. Det må ALDRIG gå udover kunderne. Jeg var i Power mindst 20 minutter længere end nødvendigt. Jeg beder ikke om noget svar fra jer. Bare fix det.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Jeg købte en robotstøvsuger, som udstillingsmodel. Trods mærkatet på varen “klar til salg”, manglede strømkabel, støvpose, brugervejledning samt vaske rundeller! Jeg kørte fra Nivå til Ishøj igen og fik udleveret et sæt. Desværre, viste det sig, at holderne til mopperne også manglede. Så istedet for at køre den lange vej endnu en gang, ringede jeg til kundeservice, som lovede en tilbagemelding fra afdelingen indenfor 24 timer- jeg har endnu ikke hørt fra dem trods de 24 timer er gået for længdt og 2 skrivelser til kundeservice. Det er sgu for ringe! Fatter ikke, at man kan melde en vare klar, når der tydligvis er så mange mangler!

Risposta di POWER.dk - Ishøj
En dejlig forretning men der er for lidt personale, enden er de optaget ellers også skal man lede efter personalet.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Personalet er meget venlige, men desværre oplever jeg en meget lang ventetid på at blive ekspederet.

Fin betjening.
Det havde dog været rart med en kundevogn eller lign. da jeg skulle aflevere et gammelt tv og have et nyt med ud til bilen. Men det er åbenbart ikke noget man har?

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Da jeg kommer ind i afdelingen er der ingen som henvender
Jeg spørger en som henviser til en anden afdeling men det viser sig at være forkert
Ved køb får jeg tilbudt rabat men det er totalt uoverskueligt da det inkluderer flytning af mobilabonnement streaming mm.

Et meget længe køn på 8 timer men i fik også små 8000kr mvh Karin Winther

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Langt ventetid og manglende vejledning aldrig oplevet lignende. Kunne ligeså godt handle på nettet. Det kan i ikke byde jeres kunder

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Elendig service i Ishøj afdelingen, man venter en evighed på hjælp, når de endelig har tid indtastes click and collect og man bliver bedt om at hente i vare udlevering. seriøst kunne dem den står i kassen ikke gøre det samme.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Det viste sig at der var tale om en returvare. Det stod der ikke noget om på hjemmesiden. Desuden blev jeg sendt først i afdelingen. Derefter til udleveringen, som ikke havde adgang til
Køleskabet. Derefter tilbage til afdelingen og så - endeligt tilbage til vareudleveringen.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Super fin oplevelse søde medarbejderen tilfreds med mit produkt

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.