Selve produktet levede op til forventningerne, og prisen var helt fair. Desværre trak oplevelsen i butikken markant ned. Det var overraskende svært at finde en medarbejder, som virkede interesser... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I had a great experience. I ordered a TV and it’s written that your order will be delivered in 2-5 days and it’s exactly delivered in 4 days. Really satisfying experience
L'azienda ha risposto
Fungerede perfekt. Selv om der var ingen rådgivning tilstede eller de var langt væk. Spilde tid efter længere tids søgen efter det produkt jeg var ude efter. Uden nogen servicemedarbejder. Travlt i b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Varen var reserveret hjemmefra. Modtog en sms, at henvendelse skulle ske i hvidvareafdelingen v/afhentning, Der var en til at ekspedere, han var igang med en kunde, der stadig var i gang efter 30 min,... Leggi di più
Industridalen 11, 2635, Ishøj, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Det var overraskende svært at finde en medarbejder, som virkede interesseret i at hjælpe. Vi ventede længe, før vi overhovedet fik kontakt til en, og de medarbejdere, vi henvendte os til undervejs, virkede hverken interesserede i at hjælpe eller i at finde en kollega, der kunne.
Det er ærgerligt, for både produkt og pris var gode. Med en mere imødekommende kundeservice havde oplevelsen uden tvivl været langt bedre.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
en butik uden kundebetjening ingen bemanding ved kasse.
Ventede over 1 time ved rampen for at få udleveret varen.
Brugte over 2 timer på at afhente min ovn.
Det er for dårligt !

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Varerne var ikke pakket selvom vi havde fået en bekræftelse på det. Den vare vi fik udleveret havde været åbnet og indpakningen var revet itu.
Betjeningen i butikken var flabet og ikke særlig hjælpsom

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Returnering af et defekt produkt. Virkeligt god service, med pengene retur og køb af nyt produkt. God service i både butikken i Herlev og Ishøj.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Lidt lang ventetid på betjening, men da endelig vi fik hjælp var det helt fint. Venlig og hurtig betjening derfra.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Jeg købet en ting i Ishøj og fik lang den til side i Glostrup da de ikke havde den rigtige farve på lager i Ishøj. Men da jeg så dagen efter ankom til Glostrup så havde de solgt den som der var lagt til dig til mig. Nu måtte jeg så kører til Herlev for at hente min vare 😒😒

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Vi returnerede en vare, da den ikke levede op til forventningerne - vi kunne kun få et tilgodebevis, hvilket er helt i orden, det er dog ikke i orden at det SKAL bruges samme dag.

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Dårlig betjening og ingen varer på hylderne har ikke lyst til at komme igen

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Jeg finder en Miele vaskemaskine outlet model hos Ishøj. Jeg reserverer den tirsdag aften og får en mail, hvor Power oplyser, at jeg vil få besked, når den er klar til afhentning. Jeg får dagen efter, onsdag, en mail og sms, med besked om, at vaskemaskinen er klar til afhentning.
Jeg skaffer en bil samt en trailer og kører til Ishøj for at hente vaskemaskinen. Power-medarbejderen og dennes chef kan ikke finde den pågældende vaskemaskine. Power forsøger at finde en løsning og vi laver en aftale om, at jeg kan købe en anden (og dyrere) Miele vaskemaskine, som står i Næstved. Vi laver også en aftale om, at den skal leveres. Power-medarbejderen undersøger, hvornår vaskemaskinen kan leveres; det kan den om fredagen i tidsrummet 08.00 – 17.00 og medarbejderen oplyser, at jeg vil blive kontaktet telefonisk en halv time før levering. Jeg betaler for vaskemaskinen og leveringen, hvilket skriftligt er bekræftet på fakturaen.
Hele fredagen holder jeg mig hjemme og afventer vaskemaskinen. Der kommer ingen vaskemaskine.
Status:
Ingen vaskemaskine og pengene er betalt!
Konklusion:
Power har ikke styr på deres lager og sender oplysninger til deres kunde, uden at have den tilbudte vare tilgængelig (første maskine).
Power opkræver betaling og leverer ikke i henhold til skriftlig aftale (anden maskine)
Power tager intet initiativ til at kontakte kunden og oplyse om forsinkelse eller andre vanskeligheder med at opfylde deres del af aftalen (anden maskine).
Status tirsdag:
Umiddelbart efter jeg lavede min anmeldelse på Trustpilot, reagerede Power eller var det en Chatbot?
I Powers reaktion lovede de, at en "specialist" snart vil kontakte mig.
Hvornår er snart?
Hvornår får jeg vaskemaskinen, som jeg har betalt og betalt levering for?

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Returnering uden besvær på en trimmer hvor garantien udløb om tre uger

Risposta di POWER.dk - Ishøj
Jeg havde bestilt en opvaskemakine som vil blive leveret 2 dage senere. Da jeg så skulle have den hørte jeg slet ikke fra dem overhovedet, hverken en SMS eller e-mail fik og jeg sad bare og ventede på ingenting. Synes det er en dårlig måde at behandle sine kunder på.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.