POWER.dk - Glostrup Recensioni 4.695

TrustScore 4 su 5

3,8

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

Der er ingen grund til at sælge op på en vare til en kunde som allerede har besluttet sig for et køb, samt prøve at sælge ekstra ydelser som ikke er nødvendigt. Var tæt på at finde et andet sted at kø... Leggi di più

Der stod på nettet i havde 20 roborstøvsugere på lager i Glostrup da min datter kommer derind har i 2 og den ene er en udstillingsmodel. Og så blev prisen også 6.200,00 i stedet for 5.580,00 hvil... Leggi di più

God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup. Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.... Leggi di più

Priserne er fine nok, men sælgeren som jeg talte med var meget presende, smart i en fart, talte hurtigt for at forvirre, havde misforstod mine ønsker. Han var alt det negative man forbinder med sælger... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

• 70338080

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Afhentning af vareen i Computer afdeling.

Efter ca. 20 minutter ventetid bedede vi (en var i køen før mig) ekspedienterne om at kalde efter hjælp. Det tog yderligere lidt ekstra tid for at lede efter min vare. Det vidste sig at varen var på et lokal/rum lige ved siden af afdelingen hvor vi stod.

Hej The Hung,

Tak for anmeldelsen.

Tak fordi oplevelsen blev delt. Det er værdifuld feedback om afhentningen i butikken.

Easy and quick delevery

Easy and quick delevery
Like that

10 aprile 2026

Hi Numan,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at leveringen var nem og hurtig, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Hurtig service

Hurtig service, god kundeservice!!!

19 aprile 2026

Hej Krity,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig, og at servicen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Power house i Vesterport er den bedste…

Power house i Vesterport er den bedste i verden husk det

20 aprile 2026

Hej Tony,

Det er fantastisk at høre. Tak for de flotte ord om butikken.

Den slags feedback er virkelig værdsat, og det er skønt at høre om en så god oplevelse.

Alt OK

Alt var som forventet.

Hej Per,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at alt var, som det skulle være, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Kanon service

Kanon service, ingen problemer med at få udskiftet en defekt vaskemaskine, fik en ombytter med det samme

Hej Jakob,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at ombytningen gik hurtigt og nemt, og at oplevelsen fungerede så godt hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hej Bitten,

Tak for de fem stjerner.

Det er godt at høre, at oplevelsen samlet set var positiv, også selv om der var lidt ventetid på betjening.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Har haft mega svære instrlationen selv…

Har haft mega svære instrlationen selv om jeg har betalt for det der er nogle ting som jeg ikke har fået af hvide selv om jeg oplyste at jeg fuld stendig blank i it

8 aprile 2026

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse! Det lyder som om installationen har været udfordrende for dig, selvom du har betalt for hjælp. Jeg kan godt forstå din frustration, når du har oplyst, at du er helt blank inden for IT, og alligevel har haft svært ved processen.

Det er ærgerligt, at du ikke har fået den hjælp, du havde brug for, især når du havde gjort det klart, at du ikke er teknisk anlagt. Vi sætter stor pris på din feedback og vil arbejde på at forbedre vores service.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Jeg købte produktet som click og…

Jeg købte produktet som click og collect. Selvom at jeg så at varen var tilgængelig i varehuset jeg valgte. Det undrede mig derfor at der gik flere dage inden jeg kunne afhente varen.
Da så skulle afhente varen skulle jeg gå ind i butikken for at afhente varen (i stedet for vareudlevering)
Det giver mig derfor ingen mening at købe varen som click og collect

9 aprile 2026

Hej Claus,

Det kan være frustrerende, når Click & Collect processen ikke forløber som forventet. Når en vare vises som tilgængelig, betyder det ikke altid, at den er fysisk klar til øjeblikkelig afhentning.

Butikkerne modtager ofte store leveringer med mange ordrer, som skal registreres i systemet, scannes, sorteres og klargøres individuelt, før de er klar til afhentning. Denne proces kan tage flere timer eller endda dage, afhængigt af butikkens arbejdsbyrde og leveringstidspunkter.

Hvad angår afhentningen i butikken i stedet for ved vareudleveringen, kan dette variere afhængigt af produkttype og butikkens logistik. For større produkter kan afhentning gennem lageret være en mulighed i lagerets åbningstid, hvilket faktisk gør det nemmere at transportere større varer direkte til din bil.

Jeg sætter pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service og sikre en bedre oplevelse for fremtidige Click & Collect ordrer.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Forkert vare ved click and collect

Bestilte click and collect, da jeg ellers skulle vente 12 dage på afsendelse. Hentede ved kassen, og så først efter betaling, at det ikke var den rigtige udgave de havde plukket. Måtte selv hen til hylden og finde den rigtige vare, og derefter lave en ombytning. Irriterende at skulle bruge tid på.

13 aprile 2026

Hej Stephanie,

Tak for din feedback om din Click & Collect oplevelse i Glostrup. Det er ærgerligt, at der blev plukket den forkerte vare til din ordre, og at du selv måtte finde den rigtige udgave på hylden.

Vi forstår godt, at det er irriterende at skulle bruge ekstra tid på en ombytning, når Click & Collect netop skal gøre det nemt og hurtigt for dig. Det er ikke den service, vi stræber efter at levere.

Tak fordi du tog dig tid til at give os denne feedback - det hjælper os med at forbedre vores service fremadrettet.

God rådgivning

God rådgivning

Hej Lisbeth,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har fået god rådgivning i vores butik i Glostrup. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget for os, når vores kunder er tilfredse med den service, de modtager. Vi arbejder hårdt på at give den bedste rådgivning til alle vores kunder.

Tak fordi du valgte POWER!

Super godt…

Hej Haci,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en super god oplevelse hos POWER Glostrup. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg synes at selve købsaftalen var helt…

Jeg synes at selve købsaftalen var helt fin men da jeg et par dage efter ringede for at få hjælp var det ikke ok jeg ringede da elektrikeren var ved at montere kogepladen og havde spørgsmål da der plejer at være en seddel på bagsiden vedrørende montering fik jeg af vide at jeg måtte vente 24 timer med et svar det var ikke en mulighed

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at selve købsaftalen var fin. Det er ærgerligt, at du oplevede udfordringer med at få hjælp, da elektrikeren havde brug for vejledning under monteringen. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man har brug for hurtig assistance i sådan en situation.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores service, så alle kunder får den hjælp, de har brug for, når de har brug for det.

Rigtig god service

Rigtig god service, meget kompetent

Hej Conny,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores kompetente service i Glostrup. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Fint handel

Fint handel

9 aprile 2026

Hej Musa,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en fin handel med os i Glostrup. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service. Vi sætter stor pris på, at du valgte POWER, og håber at se dig igen snart!

Hej Steen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt var som det skulle være. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vi levede op til dine forventninger. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service til alle vores kunder.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg havde bestilt en vare på click and…

Jeg havde bestilt en vare på click and collect.
Kort tid efter opdager at jeg kan få den billigere flere andre steder.
Jeg får besked om at jeg kan hente varen og kører ud og fortæller at jeg har set den betydelig billigere et andet sted.
Der var derefter en sød kvindelig medarbejder der hjalp mig med prismatch.
Bedste og hurtigste service jeg har fået i Power👌🏼
611 kr. er også en slags penge😊

Hej JHS,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre om din positive oplevelse med vores service i Glostrup. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Rigtig god betjening.

Rigtig god betjening.

11 aprile 2026

Hej Lillian,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med betjeningen i vores Glostrup butik. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Effektiv og professionel og venlig personale

Superhurtig click and collect. Meget serviceminded personale. Efterfølgende måtte jeg returnere en enhed, som jeg ikke havde brug. Samme service. Der handler jeg gerne igen

11 aprile 2026

Hej Ole,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores personale i Glostrup. Vi er glade for, at vores click and collect service fungerede perfekt for dig, og at du oplevede vores team som serviceminded både ved køb og retur. Din feedback betyder meget for os, og vi glæder os til at se dig igen i butikken!

Produktet var til rådighed

Produktet var til rådighed, men lidt lañg ventetid til at få det udleveret.

15 aprile 2026

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at produktet var til rådighed, som du havde brug for. Vi beklager, at der var en lidt længere ventetid ved udleveringen. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service, og din feedback hjælper os med det.

Tak fordi du valgte POWER!