Der er ingen grund til at sælge op på en vare til en kunde som allerede har besluttet sig for et køb, samt prøve at sælge ekstra ydelser som ikke er nødvendigt. Var tæt på at finde et andet sted at kø... Leggi di più
Der stod på nettet i havde 20 roborstøvsugere på lager i Glostrup da min datter kommer derind har i 2 og den ene er en udstillingsmodel. Og så blev prisen også 6.200,00 i stedet for 5.580,00 hvil... Leggi di più
God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup. Vi skulle have en større hårde hvidevarer pakke og efter lidt søgning på priser og modeller på nettet, endte valget på Power.... Leggi di più
Priserne er fine nok, men sælgeren som jeg talte med var meget presende, smart i en fart, talte hurtigt for at forvirre, havde misforstod mine ønsker. Han var alt det negative man forbinder med sælger... Leggi di più
Hovedvejen 197, 2600, Glostrup, Danimarca
Ikke styr på skilte og priser. Virkelig ærgerligt ende med at købe forkert og dyrere vare

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Jeg køber en iPhone 17 pro i Power, det udløser et hav at tilbud på strøm, cover, salg af gammel telefon osv. Dette påtrods af jeg klart siger jeg kun skal købe telefon. Sælgeren gav høflig, og sagde de skulle spørger. Jeg synes det er ærgerligt at Power det stakkels sælger i den situation. Og irriterende mig når jeg kun skal købe telefonen

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Hvis power ikke selv havde henvendt sig for at få en anmeldelse ville jeg ikke have skrevet den, for det er hvad man må forvente i Power.
Uvidende, lade og ugidelige rådgivere

Risposta di POWER.dk - Glostrup
God rådgivning og personlig betjening af Viktor i Power Glostrup.
Pakken er nu bestilt, med lille udbetaling, da den først skal leveres senere, når køkkenet er færdigt og klar.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Jeg har ikke modtaget mine penge retur siden d. 7 April. Jeg har både skrevet med deres kundeservice og forretningen, begge har anbefalet at kontakte min bank, som bekræfter at de heller ikke kan se min refundering.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Update: Powers svar er direkte løgn. Per dags dato d. 6 maj 2026, er fryseren stadig "På vej" og har aldrig modtaget en sms (korrekt mobilnummer er oplyst, jeg har lige tjekket). Hver gang jeg er i varehuset for at få status, så forsøger de at sælge mig noget overpriced Kina bras, jeg væmmes!!!!
Hold jer langt væk fra Power.
Jeg fatter ærligt talt ikke, hvordan de stadig kan slippe af sted med de metoder. De er blevet taget i det flere gange i Kontant, og alligevel fortsætter det bare.
Første gang fandt jeg et billigt TV online og bestilte det til afhentning. Da jeg møder op i butikken, påstår sælgeren, at det ikke er på lager. Imens står jeg og kigger direkte på flere af dem ude på gulvet. Først da jeg presser ham på det, kan det pludselig godt lade sig gøre alligevel. Meget belejligt.
Nu sker det igen. Jeg køber en fryser på tilbud, som ifølge deres egen side skulle være klar til afhentning efter én dag. Der er nu gået 10 dage, og den er stadig ikke klar. Ingen reel forklaring, bare venten.
Hvis det var en anden butik, ville jeg måske tro, det bare var forsinkelse. Men med Power ved man, at de trækker tiden i håb om, at man giver op og køber noget dyrere i stedet (kommer ikke til at ske).
Det er simpelthen for useriøst og kvalmende. Jeg har allerede tippet Kontant igen, for tydeligvis har tidligere afsløringer ikke været nok til at ændre noget.
Styr udenom, og lad vær fald for deres beskidte salgsmetoder! 🤮

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Ubehagelig sælger i butikken, havde fået super service over jeres hjemmeside, samt rigtig god vejledning, med da jeg kom og skulle hente min vare, var sælgeren meget aogant, og ville slet ikke lytte, var bare interesseret i at skulle sælge alt muligt jeg ikke havde brug for, samt forstod ikke et nej tak

Risposta di POWER.dk - Glostrup
God service og flink sælger ville bare ønske at de forskellige afdelinger ville snakke sammen jeg skulle købe et TV og fik at vide jeg kunne hente det i en anden afdeling desværre havde den første afdeling ikke ringet til den anden afdeling og tjekket om det var på lager der så de vidste ikke jeg kom men heldigvis var der et enkelt på lager og det er ikke første gang jeg oplever det ….men flinke og hjælpsomme medarbejder begge steder

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Jeg synes at medarbejderen var lad og virkede uinteresseret.
Men det gik hurtigt med at hente uret som jeg havde bestilt.

Risposta di POWER.dk - Glostrup
D. 7/10-2022 køber jeg et LG 77" 4K OLED TV OLED77G26LA TV hos Power i Glostrup. Allerede kort tid efter jeg har modtaget TV’et, begynder problemerne.
1. Jeg kontakter Power, der via telefon forsøger at afhjælpe problemet, men problemet opstår igen, igen og igen..
Følgende problemer med TV’et:
1. TV’et fryser og reagerer ikke på fjernbetjening. 230 volt stik ud af stikkontakten, TV indlæser noget WEB-OS, ca. 10 min. efter kører TV igen, indtil næste gang og næste gang osv.
2. Pludselig genstarter TV’et. Der tager mellem 2 og 5 minutter så kører TV’et igen.
3. Min eksterne højttaler SONOS ARC bliver smidt af.
I starten var det Power der prøvede at fikse problemerne telefonisk, men kort tid efter overgik sagen til LG-Danmark.
LG- Danmark prøvede ligesom Power, telefonisk at få styr på deres produkt, bl.a blev TV’et adskillige gange rests til fabriksindstilling.
Problemerne var konstante og jeg har ringet og ringet og ringet til LG-Danmark.
Først kort tid inden TV’et fyldte 2 år, fik jeg besøg af LG-Danmark’s reparatør, som er Servicecentergruppen.
Teknikeren skiftede forskellige moduler, men lige meget hjalp det.
Så efter lang tid kom Servicecentergruppen endnu engang og skiftede igen de samme moduler, plus ny software.. det hjalp heller ikke..!
Teknikeren fra Servicecentergruppen talte med sin chef, mens jeg hørte på og der var ikke noget at gøre, beskeden var, TV’et kan ikke laves..!
Så har jeg rigtig mange gange talt med LG-Danmark (Martha, Allan og Morten)
De har på intet tidspunkt kunne hjælpe mig, tværtimod tiden er bare gået.
Den sidste besked jeg fik fra LG-Danmark var af Morten, han kunne sagtens forstå mig, men jeg skulle tage fat i dem der havde solgt mig TV’et altså Power.
Nu har jeg så talt med Power mindst 5 gange siden torsdag d. 16/4-2026 og beskeden er, der er garanti på de dele der er blevet skiftet og ikke TV’et, da det nu er gået hen og blevet 3 år og 6 måneder gammelt. Det er det fordi, Power og LG-Danmark har trukket tiden bevidst på den mest usmagelige måde.
Jeg står med et TV som jeg har givet 33.600,- for og som aldrig nogen sinde har virket som det skulle.
Jeg har bedt Power og LG-Danmark om en løsning. De tilbyder endnu et forsøg med en reparation, men jeg takker nej nu, da de I.flg købeloven har brugt de forsøg de havde at gøre godt med.
Jeg derimod, har bedt om at få min penge tilbage eller et nyt TV, det nægter både Power og LG-Danmark.
Jeg agter at kontakte Ekstrabladet og evt. min advokat, for jeg vil dæleme ikke være til grin overfor Power og LG-Danmark..!
/Karsten Dahl

Risposta di POWER.dk - Glostrup
Efter ca. 20 minutter ventetid bedede vi (en var i køen før mig) ekspedienterne om at kalde efter hjælp. Det tog yderligere lidt ekstra tid for at lede efter min vare. Det vidste sig at varen var på et lokal/rum lige ved siden af afdelingen hvor vi stod.