Rådgivning i verdensklasse 🤩 Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig run... Leggi di più
Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning. Mit - Tak for hjælpen , blev besvaret med “ det manglede da bare” - det møder man ikke mange steder. Vi gentog det hele dagen efter ,... Leggi di più
1 stjerne er for meget, har lige haft en meget ubehagelig oplevelse med en person i power Frederikshavn, min mands triacle ud kunne ikke repareres, så vi skulle have et nyt, det havde de ikke, så de... Leggi di più
Yderst kompetent og venligt personale, der viste på plads og i øvrigt betjente os fremragende. Tilbød uopfordret demonstration af det produkt, der var bestilt via Clip&Colect
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Danimarca

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Jeg hentede mit nye computer-system i Power butikken i Frederikshavn - nemt at bestille på Power siden og de havde det hele på lager. Jeg fik sms da jeg kunne hente det i butikken, få dage senere. Sælger hjalp mig ud i bilen med udstyret... super god service...

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Min kammerat prøvede og prut om prisen men ham vi snakkede med ville som i overhovedet ik gå med til hvis vi gav ham 5 stjerne så fik vi et aux stik gratis. Dårlig kundeservice

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Havde reserveret en vaskemaskine på deres hjemmeside og skulle blot ind i forretningen for at betale og få maskinen udleveret. Ved kassen blev jeg bedt om at gå ned i hvidevare afdelingen, hvor der kun var en medarbejder. Efter 5 minutter opsøgte jeg en anden medarbejder, som ville sende mig tilbage til hvidevare, inden han fandt en anden som kunne hjælpe. Personen spurgte om jeg ville se maskinen, som jeg takkede nej til, hvorefter han spørger om jeg er tilfreds med min el-leverandør... Det virker temmelig upassende at forsøge at få folk til at skifte el-leverandør når det ikke er noget man har bedt om, eller forberedt sig på. Der blev gjort et forsøg mere på mersalg hvor jeg var ved at fortryde mit køb.Da jeg endelig havde fået betalt skulle jeg gå op til kassen igen (hvor jeg startede for at få en til at udlevere maskinen). Det er virkelig et ineffektivt system power har fået opbygget omkring deres forretning. Koncernen respektere tydeligvis ikke kundernes tid.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Denne gang , som tidligere …. Flinke rare og kompetente unge mennesker , som ikke er blege for at aftale en handel specielt for mig ! Specielt vil jeg takke Christian i butikken i Frederikshavn . Handler meget gerne hos jer igen ! 😃👍

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Rigtig venlig, kundeminded og serviceorienteret ekspedient, der fulgte salget fra start til slut.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Hurtig og nemt at bestille på click og collekt, hurtig afhentning og betaling, og personalet var smilende og rare i Frederikshavn.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Da jeg har været oppe og købe noget har der ikke været bøvl og dem der har arbejdet der er været venlige… min controller har også været i stykker da jeg kom ind med den så gjorde de et eller andet med den og jeg fik en ny 1-2 uger efter… det har været en god oplevelse

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Varen kom en dag senere end lovet derfor kun 4 stjerner .ellers god kundeservice

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Jeg er og har aldrig været imponeret over power, hverken i Aalborg eller Frederikshavn, i Aalborg er kundeservicen =0, de siger de har prismatch men det gælder sjovt nok ikke lige der hvor man har fundet det, hvor når man går i Elgiganten, så er det billigst på Pricerunner, og ja så kan det godt være man ikke tjener noget der, men kunden kommer tilbage. Sælgerne virker bedrevidende på trods af at man kan forklare dem modsat,
I Frederikshavn bliver man derimod overfaldet af en sælger lige så snart man kommer ind, med alt for meget fokus på salg og ikke den rigtige vare til kunden. Og når man så siger jeg skal kigge på det her så kan de kun pege på afdelingen og sende en i den retning, hvis der ikke er noget af lave, så tag da kunden i hånden, snak med kunden og vis dem der ned, istedet for at være lige glad, når nu det ikke lige er den afdeling man arbejder i de skal have noget..
Må indrømme jeg kommer kun for tilbudene, og har Elgiganten de samme produkter på lager, får jeg prismatch der ovre i stedet

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Vi købte en skabsfryser, ved udpakning hjemme vist det sig at der var en skade på indvendigside af lågen. Kontaktede forretning dagen efter og fik aftalt at det skule byttes. God service og venlig betjening.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
God service ..gav sig tid til at forklare brugen af produktet .. dejligt da det er ved at være en sjældenhed ..så mange roser til Power i Frederikshavn
((Startede hos Elgiganten Dem der arbejse der havde travlt med dem selv ..
3 mand stod og gloede på skærmen 2 andre farer ud og ind til baglokalet.. ingen spurte mig om de kunne hjælpe stod der i ca 5 minutter så spurte
jeg om nogen havde tid ..de glode på hinanden og 1 sagde lidt modvillig ja .. De havde så kun en af det..jeg kom for at købe og som var ret dyr )))..
Så Gik jeg til POWER ..som havde et fint udvalg og gode priser ..tak til en flink ekspedient som gav sig tid .. 👍👍👍👍

Varer søgt på nettet.
Afhentet og betalt i butik.
Ingen problemer og smilende betjening.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Levering til tiden, alt var godt, produkterne særdeles tilfredsstillende og til en rigtig fin pris