Rådgivning i verdensklasse 🤩 Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig run... Leggi di più
Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning. Mit - Tak for hjælpen , blev besvaret med “ det manglede da bare” - det møder man ikke mange steder. Vi gentog det hele dagen efter ,... Leggi di più
1 stjerne er for meget, har lige haft en meget ubehagelig oplevelse med en person i power Frederikshavn, min mands triacle ud kunne ikke repareres, så vi skulle have et nyt, det havde de ikke, så de... Leggi di più
Yderst kompetent og venligt personale, der viste på plads og i øvrigt betjente os fremragende. Tilbød uopfordret demonstration af det produkt, der var bestilt via Clip&Colect
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Danimarca
Fordi tingene bliver forsinket gang på gang når man bestiller noget

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Der var en rigtig flink og hjælpsom ung mand der hjalp mig med at vælge det helt rigtige produkt, som passer til mine behov.
Der var god service, og han havde god kendskab til produktet og hvad det skulle kunne😀

Rådgivning i verdensklasse 🤩
Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig rundt i tv universet og tilhørende soundbar til det valgte LG 55”. Vi har senere uden problemer opgraderet til et LG 65” og klarede den ombytning uden problemer pr. telefon.
Så kan klart anbefale Power i Frederikshavn og spørg efter Tobias, hvis du ønsker en god rådgivning om valg af TV og soundbar ✅

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Nu er jeg 2 gange pr mail blevet bedt om at bedømme power, trods varen endnu ikke er leveret? Det giver knap så meget mening. Forventet levering d 10/4. Første mail om bedømmelse af power den 13/4 og nu igen d. 15/4 uden varen er leveret.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Super dygtig ung mand der vidste hvad han anbefalede, kan varmt anbefale POWER Frederikshavn

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Så dårlig service. Vil gerne bestille en outlet vare, men Power vil ikke sende den. Så bestiller jeg en helt ny som de så sender fra samme by og butik som der hvor de havde outlet varen.

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Ringe kundeservice og alt - alt for lang ventetid.
Min mand skulle hente forudbestilt AEG vaskemaskine. Sælgeren forsøgte at prakke min mand en POINT vaskemaskine på i stedet for. Dette var min mand ikke interesseret i, men det forstod sælgeren tilsyneladende ikke, for endnu en gang blev min mand spurgt, om han ikke hellere ville have en POINT vaskemaskine. Min mand gjorde endnu en gang opmærksom på, at når vi har bestilt en AEG vaskemaskine, så er vi ikke interesseret i en POINT vaskemaskine. Hvad er det lige, personalet IKKE forstår?

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
En god betjening og god faglighed, fra en imødekommende sælger

Risposta di POWER.dk - Frederikshavn
Venlig betjening og ok tilbudspris - ellers er Power ikke favoritbutik. 1 stjernede anmeldelser bliver slettet!!
Så ok pris men generelt kan Power Frederikshavn ikke anbefales
Oplevelsen var til 5 - butik til 1 - derfor 3