POWER.dk - Frederikshavn Recensioni 1.715

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Rådgivning i verdensklasse 🤩 Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig run... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning. Mit - Tak for hjælpen , blev besvaret med “ det manglede da bare” - det møder man ikke mange steder. Vi gentog det hele dagen efter ,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

1 stjerne er for meget, har lige haft en meget ubehagelig oplevelse med en person i power Frederikshavn, min mands triacle ud kunne ikke repareres, så vi skulle have et nyt, det havde de ikke, så de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent og venligt personale, der viste på plads og i øvrigt betjente os fremragende. Tilbød uopfordret demonstration af det produkt, der var bestilt via Clip&Colect

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Altid en virkelig god betjening

Altid en virkelig god betjening, og et bredt vare sortiment

29 marzo 2026

Hej Leif,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du altid oplever god betjening i vores Frederikshavn butik. Vi er stolte af vores brede varesortiment og arbejder hver dag for at give vores kunder den bedste oplevelse. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, I fortjener. Tak fordi du vælger POWER!

Valutata 5 stelle su 5

Særdeles god og venlig ekspedition

Særdeles god og venlig ekspedition. Grundig gennemgang af købsmuligheder til min fordel.

28 marzo 2026

Hej Benny,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det er dejligt at vide, at vores personale kunne give dig en grundig og venlig vejledning, der hjalp dig med at finde den rigtige løsning.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 4 stelle su 5

God betjening

19 marzo 2026

Hej Pia,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores Frederikshavn butik. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Tak fordi du valgte POWER!

Alt ialt en god service

Alt ialt en god service

Hej Vibeke,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Venlig og faglig ekspident

Venlig og faglig ekspident

Hej Jens,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores venlige og faglige ekspedient i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din erfaring med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som I fortjener. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Kompetent vejledning

Kompetent vejledning. super butik.

21 marzo 2026

Hej Torben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede kompetent vejledning i vores butik i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig godt, og at du synes, vi har en super butik. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Alt forløb fint!

18 marzo 2026

Hej Henrik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt forløb fint med din ordre. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse med os.

Valutata 3 stelle su 5

Gennemsnit.

Gennemsnit.

17 marzo 2026

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre fra dig, selvom vi naturligvis gerne ville have givet dig en endnu bedre oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og bruger den til at blive bedre hver dag.

Valutata 4 stelle su 5

God hjælp til at finde en vaskemaskine…

God hjælp til at finde en vaskemaskine som havde de riktige målene som jeg måtte have. God kommunikation.

Hej Anita,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores team i Frederikshavn kunne hjælpe dig med at finde den rigtige vaskemaskine med de korrekte mål. God kommunikation er vigtigt for os, og det er fantastisk at vide, at du havde en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du bliver glad for din nye vaskemaskine!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service og produktviden

Rigtig god service og produktviden. Altid en stor fornøjelse at besøge og være kunde i Power i Frederikshavn

17 marzo 2026

Hej Jakob,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service og produktviden i Frederikshavn. Det betyder meget for os, at du altid føler dig velkommen som kunde hos os. Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os til at se dig igen!

Valutata 3 stelle su 5

Mere travlt med at sælge alt andet end…

Mere travlt med at sælge alt andet end det vi har brug for

9 marzo 2026

Hej Ole,

Vi forstår din frustration over, at personalet ikke var fuldt fokuseret på at hjælpe dig med det, du havde brug for. Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig prioriteret, når de besøger vores butikker.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, da den hjælper os med at forbedre vores service i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Vel vidende ekspedient som ikke…

Vel vidende ekspedient som ikke forsøgte at sælge et bestemt produkt men at indsnævre hvad det var vi egentligt efterspurgte

13 marzo 2026

Hej Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores ekspedient i Frederikshavn kunne hjælpe dig med at finde præcis det, du havde brug for, uden at presse dig til at købe noget bestemt. Vi sætter stor pris på medarbejdere, der lytter til kundernes behov og giver den rette vejledning.

Det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback om vores service!

Hi Gabriel,

Thank you for your fantastic 5-star review! We're thrilled to hear that you had such a positive experience with your order (Elguide-38360289298) from our Frederikshavn location.

Your feedback means a lot to us and helps other customers make informed decisions. We're delighted that we could meet your expectations and provide you with excellent service.

We appreciate you taking the time to share your experience and look forward to serving you again in the future!

Hej Birgitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god og hurtig service hos os i Frederikshavn. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Hej Renè,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og har fået den rigtige vare. Det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse. Det motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service muligt.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Hej Hanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du altid oplever god betjening hos POWER. Vores team i Frederikshavn arbejder hårdt for at give den bedste service, og det betyder meget for os at vide, at det bliver værdsat. Vi sætter stor pris på din loyalitet og dit positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Det var en god oplevelse at handle i…

Det var en god oplevelse at handle i butikken
Og god service

13 marzo 2026

Hej Erik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det betyder meget for os, at du var tilfreds med servicen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

10 marzo 2026

Hej Leif,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Fair pris

Fair pris, mangel på ordentlig service

9 marzo 2026

Hej Thomas,

Fedt at høre, at du oplevede prisen som fair – men ærgerligt, at servicen ikke fulgte med. Det er på ingen måde sådan, vi ønsker, at balancen skal være, og det beklager vi.

Vi arbejder hele tiden på at løfte kundeoplevelsen i butikken, så både pris og service spiller bedre sammen næste gang.

POWER / Christian

God service i Frederikshavn

Vi købte et LG TV og i den forbindelse fik vi 500 kr. for vort gamle TV. Jeg havde glemt at skrue beslagene til ophæng af det gamle TV, hvilket jeg først opdagede dagen efter købet. Jeg ringede til Power og en meget venlig og hjælpsom medarbejder fandt vort gamle TV, skruede beslagene af, og jeg kunne hente beslagene og få det nye TV på væggen. Det er god service.

11 marzo 2026

Hej Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det lyder som om vores medarbejder virkelig gik den ekstra mil for at hjælpe dig med beslagene fra dit gamle TV, så du kunne få dit nye LG TV op på væggen. Sådan service er præcis det, vi stræber efter at levere til alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os og vores team.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più