POWER.dk - Frederiksberg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Falkoner Alle 21, 2000 Frederiksberg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service; hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvend... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ved min personlige henvendelse i power frederiksberg flere dage i træk løste venlige personale mine problemer med min android og hjalp mig med at finde løsninger på hvidevare der duede til mit behov... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Udemærket oplevelse og god hjælp med køb, men fik at vide at min ordre kunne afhentes efter 3 dage ca. Nu er det blevet til 2-3 uger i stedet (hvilket lød som om de hele tiden har vidst det), så synes... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde en dårlig oplevelse med at købe et cover til min nye iPad (som jeg heldigvis havde købt hos en anden forhandler). Jeg måtte bytte det samme cover 3 gange, fordi jeg enten fik det forkert... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

32.746 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lige lovlig pågående sælger

Lige lovlig pågående sælger, der bare ville sælge muligt, men ligeglad med behovet.

Hej Jens,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊 Det er ærgerligt at høre, at du ikke følte dig hørt og at sælgeren virkere mere fokuseret på at sælge end på at imødekomme dine behov. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have i vores butikker.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med internt for at se på, hvordan vi kan forbedre vores sælgeres tilgang og kundefokus i butikken 💬 Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere en bedre oplevelse næste gang, du besøger os 🤗

Valutata 1 stelle su 5

I lokker folk til at købe mere

I lokker folk til at købe mere, end de har tænkt sig!
I lokker folk til f.eks. at skifte teleselskab, så man derefter har STORT besvær med at annullere!!
Jeg handler ikke mere hos jer!

Hej Lone,

Hej Lone 😊

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er ærgerligt at høre, at du føler, du er blevet opfordret til at købe mere, end du havde tænkt dig, og at det efterfølgende har været besværligt at annullere, f.eks. i forbindelse med skift af teleselskab. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have hos os.

Din feedback om både salgsprocessen og udfordringerne med at annullere har jeg sendt videre til den relevante afdeling, så de kan tage et kig på, hvordan vi kan forbedre os på dette område. 💬

Jeg håber, at vi på et tidspunkt får muligheden for at give dig en bedre oplevelse hos POWER. ✨

Personalet er altid

Personalet er altid, min oplevelse, super professionelle og hjælpsomme….)))

Hej Kjeld,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplever personalet som super professionelle og hjælpsomme hver gang du besøger os. Vi sætter stor pris på din tid og dit feedback, og det glæder os, at du har haft en god oplevelse i vores butik. Vi håber at se dig igen snart!

Super fed oplevelse i power

Super fed oplevelse i power
Rocky var ny, men gjorder et fantastisk stykke arbejde, kan klart anbefales.

Hej adam,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre om gode oplevelser i vores butik på Frederiksberg. Det lyder til, at Rocky har gjort et rigtig flot stykke arbejde, og vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Vi vil varmt anbefale Redha

Vi vil varmt anbefale Redha! Vi fik en fantastisk hjælp til at finde lige præcis de ting, der passede til os og vores ønsker.

Vi er utrolig glade for vores valg og kan kun give vores varmeste anbefalinger videre. Tusind tak for den gode, personlige og professionelle hjælp!

13 agosto 2026

Hej Redha,

Mange tak for din vidunderlige anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os! Det glæder os utroligt meget at høre, at du fik en fantastisk hjælp til at finde præcis de ting, der passede til jer og jeres ønsker. En god og personlig betjening er noget, vi sætter stor pris på, og det er dejligt at læse, at du går derfra med en så positiv oplevelse. Din varme anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi sender gerne en stor tak videre til butikken i Frederiksberg.

Valutata 1 stelle su 5

Hvad er det for nogen gangstermetoder i…

Hvad er det for nogen gangstermetoder i bruger når i ikke engang har styr på jeres abonnementer, det er simpelt hen for sjusket og rodet, jeg fik et tilbud fra OK gennem jer men sagde nej og DET HAR I FÅET AT VIDE. Jeg skal ikke have EL hos jer når i roder rundt med jeres bestillinget det er simpelt hen FOR DÅRLIGT og frustrerende.

Valutata 1 stelle su 5

ingen kundeservice i butikken.

jeg var kommet i power, fordi at min robotplæneklipper, ikke kom tilbage fra værkstedet, så vi skulle finde en ny til mig, men det var først til sidst det kom frem at jeg skulle betale 8xxx kr fordi at jeg havde købt den anden billigt som de ikke kunne lave, på intet tidspunkt i samtalen var der indtryk af at jeg skulle betale meget mere for at få en anden, fordi den jeg havde med 5 års garanti var udgået. og jeg var jo lige som ikke kommet i power for at skulle bruge en formue på at købe en ny robot. og chefen hun var venlig, men helt umulig at få fortalt om ens rettigheder, så det ende mig for ikke at skabe en scene at jeg fik mine penge retur, dog uden at få retur for det tilbehør som jeg havde købt også. først tog hun den robot jeg har købt til mig mor som jeg har købt billigere end min egen, men det opdaget jeg heldigvis.

Hej Frank,

Det er ærgerligt at høre om din oplevelse i vores butik i Frederiksberg. 😊 Det lyder som en rigtig frustrerende situation, hvor din robotplæneklipper ikke kom tilbage fra værkstedet, og hvor informationen om prisen og dine rettigheder ikke var tydelig nok under samtalen.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både kommunikationen omkring reklamationssager og opfølgningen fra butikkens side. 💬 Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at vores kunder skal have, og vi vil bruge din feedback til at forbedre vores service og håndtering af lignende situationer fremadrettet.

Jeg har sendt din anmeldelse videre til butikken, så de kan tage stilling til det, du har oplevet. 🤗

Valutata 5 stelle su 5

★★★★★ Outstanding service at POWER…

★★★★★ Outstanding service at POWER Frederiksberg – Thank you, Adam and Omar!

I would like to express my sincere appreciation for the outstanding service I received yesterday at POWER Frederiksberg.

I am from Argentina and have only recently arrived in Copenhagen. I needed to purchase several computers and equipment for offices and a meeting room, so this was a significant purchase for me. I wanted to make sure I was spending my money wisely and finding the best possible balance between quality, performance and price.

From the moment I arrived, the experience was excellent. The sales team was patient, professional, friendly and genuinely interested in helping me make the right decisions rather than simply trying to sell me the most expensive products.

I would especially like to recognize Adam and Omar, who were absolutely fantastic. They took the time to understand what I needed, patiently answered all my questions, compared different alternatives with me, and gave me very useful advice regarding both quality and price. Their attitude, professionalism, warmth and willingness to help made a real difference.

I particularly want to mention this because, unfortunately, I had previously experienced exactly the opposite at the POWER Fisketorvet store, where the service I received from the sales staff was very disappointing. The difference between the two experiences could not have been greater.

Adam and Omar showed me what excellent customer service should look like. As someone who is new to Denmark and was making an important purchase, I truly appreciated being treated with such patience, respect and kindness.

Thank you, Omar and Adam. You were both amazing!

I left POWER Frederiksberg not only satisfied with my purchase, but also convinced that I had chosen the right store. I will gladly recommend Adam, Omar and POWER Frederiksberg to anyone who asks me where to buy electronics and computer equipment in Copenhagen.

Five stars, without hesitation. Highly recommended!

Hi Claudio,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse om din oplevelse hos POWER Frederiksberg.

Det lyder som en rigtig god oplevelse, hvor Adam og Omar virkelig gik op i at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dine kontorer og mødelokaler. Det er netop den form for vejledning og engagement, vi altid stræber efter at levere.

Det er dejligt at høre, at du forlod butikken både tilfreds og overbevist om dit valg, og at du vil anbefale både Adam, Omar og POWER Frederiksberg til andre. Velkommen til København, og tak fordi du valgte POWER!

Valutata 2 stelle su 5

Fandt et billigt tilbud på…

Fandt et billigt tilbud på udstillings-soundbar fra Samsung i Frederiksberg. Efter en time fik jeg besked på at vare var klar og tog i butik. Klargørring bestod i at sætte en label på varen som ekspedient ikke kunne finde. Fik blot soundbar - ingen indpakning - fjernbetjening var der ingen af, fik besked på at bruge de knapper der er på soundbaren. Opgav her komplet og betalte bare for at slippe ud, sælger sagde jeg bareb kunne gå med vare under armen - jeg pointerede at der lissom manglede en subwoofer - som så blev gravet frem under et tv. Jeg har bestilt en fjernbetjening og selv istandsat systemet. Alt i al en kedelig oplevelse. Kommer ikke til at rate jer på trustpilot, for det ville da være synd for den unge mand. Hilsen Jens Westergaard

Hej Jens,

Tak for din meget detaljerede anmeldelse. Vi er kede af at høre om den oplevelse, du havde med afhentningen af den udstillede Samsung-soundbar i Frederiksberg.

Når en vare er gjort klar til afhentning, bør det naturligvis være tydeligt, hvad der følger med, og hvor de forskellige dele befinder sig. Vi forstår derfor godt din frustration over først at skulle vente på at få varen gjort klar, derefter ikke få en fjernbetjening med og samtidig selv skulle gøre opmærksom på, at subwooferen hørte til systemet.

At du til sidst selv har måttet bestille en fjernbetjening og få systemet gjort klar, er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi beklager det mangelfulde forløb og den ekstra tid og besvær, det har medført.

Vi tager din feedback med videre til intern efterretning, så vi kan have fokus på håndteringen af udstillingsvarer og sikre, at de nødvendige dele bliver fundet og udleveret sammen med varen.

Tak fordi du trods oplevelsen tog dig tid til at fortælle os om forløbet – og også for din forståelse over for den unge medarbejder.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service af sælger Taha. Kom ned for en MacBook, han spurgte indtil om jeg havde en af deres samarbejdspartnere hvilket jeg havde. Jeg skal have en ny i phone i næste uge hvor jeg så blev informeret om at jeg sagtens kunne få noget rabat på den gennem noget el samt abbonoment skift til noget billigere. Jeg takker mange gange😊

Hej Christina,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre om din oplevelse i vores Frederiksberg-butik. Det lyder som et rigtig godt besøg, hvor du fik nyttig vejledning og fik øje på nogle gode muligheder til din næste telefon. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

Venlig og hurtig ekspedient

Venlig og hurtig ekspedient.
Kørte forgæves efter iPhone17, selvom hjemmeside sagde at der var 1000 iPhones på lager
Steen Aage nielsen

10 agosto 2026

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Frederiksberg. Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig og hurtig betjening hos vores ekspedenter. Vi kan dog godt forstå, at det er frustrerende at køre afsted efter en vare, som hjemmesiden viste som værende på lager, og som så ikke var tilgængelig. Lagerstatusen på hjemmesiden opdateres løbende, men der kan desværre opstå uoverensstemmelser mellem det viste lager og den faktiske tilgængelighed i butikken. Vi håber, at du alligevel fik en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden dag.

God service 😊

9 agosto 2026

Hej Hjördís,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Frederiksberg. God service er netop det, vi stræber efter at levere hver dag, og det betyder utroligt meget for os at få bekræftet, at vi rammer plet. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang!

Valutata 1 stelle su 5

Meget påtrængende omkring køb af…

Meget påtrængende omkring køb af abonnement til el, tlf, mm ved køb af computer, og uden at oplyse alle omkostninger ved indgåelse af aftale.

5 agosto 2026

Hej Peter,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede det som påtrængende, da der blev tilbudt abonnementer til el, telefon og lignende i forbindelse med dit computerkøb, og at du ikke føler, at alle omkostninger blev oplyst ved indgåelsen af aftalen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have hos POWER.

Vi tager din feedback alvorligt og vil gennemgå vores rutiner omkring tilbudssalg og information om omkostninger internt for at sikre, at vores kunder får et fuldt og tydeligt overblik 💬

En af vores medarbejdere vil personligt se nærmere på din sag. Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så vi kan følge op på sagen 🤗

Med venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Super oplevelse hos Yakub

Super oplevelse hos Yakub, som guidede mig fuldt igenem mit køb og havde en ekpertise, så det hele blev nemt.
Jeg havde mange spørgsmål og han tog sin tid for at forklare, svare og lytte.

Topoplevelse!

Hej Anonym,

Tusind tak for de flotte ord og for at du delte din oplevelse.

Det er skønt at høre, at du fik så god vejledning, og at hele købet blev gjort nemt og trygt. Når der bliver taget tid til at lytte og svare ordentligt på spørgsmål, gør det virkelig en forskel.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en topoplevelse i Frederiksberg.

Valutata 4 stelle su 5

Køleskabet kom som aftalt, men...

Køleskabet kom som aftalt, og mændene var flinke. Dog blev der lovet, at jeg ville kontaktes 30 minutter før deres ankomst, men jeg blev hverken ringet op eller skrevet til, så jeg skulle hurtigt komme de sidste madvarer i en køletaske, inden mændene kunne komme videre. Heldigvis tog det kun et minut, men jeg hader at føle mig presset...

Hej Wynn,

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner.

Det er godt at høre, at køleskabet kom som aftalt, og at leveringen ellers gik fint.

Det er samtidig ærgerligt, at du ikke fik besked cirka 30 minutter før ankomst som forventet. Det kan jeg godt forstå føltes presset, selv om det heldigvis gik hurtigt.

Vi tager din feedback med videre, så oplevelsen kan blive mere smidig næste gang.

Sindssyg dårlig oplevelse

Sindssyg dårlig oplevelse. Køber en iPad Air i butikken med alt tilbehør, kommer hjem og ser at jeg har fået en demo model “not for resale”, står der på pakken bagpå.
Det er jeg ikke blevet oplyst om!
Bruger en arbejdsdag på at komme tilbage og sige dette, hvortil butikken ikke har tilsvarende model i huset som jeg kan få. Ender med at bruge 1 time i butikken og gå derfra tomhændet og returneret det hele. Der er ingen pointe i at gå i den fysiske butik, når dette er oplevelsen.

Hej Mira,

Mira, tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke i orden at få udleveret en demomodel uden tydelig information om det, og jeg forstår godt, at det har været både frustrerende og spild af tid at skulle tilbage til butikken og alligevel gå derfra tomhændet. 😕💬

Din feedback om både udleveringen af en vare mærket “not for resale” og håndteringen i butikken er taget videre internt, så forløbet og rutinerne i Frederiksberg kan blive gennemgået nærmere. Vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på det, fordi den slags oplevelser skal tages alvorligt og bruges til at forbedre servicen fremadrettet. 🙏😊

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. ✨

Valutata 2 stelle su 5

Lang ventetid og sælgere der på…

Lang ventetid og sælgere der på ucharmerende vis prøver at få dig til at købe produkter de tjener mere på

10 agosto 2026

Hej jonas,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i Frederiksberg, og både lang ventetid og et for pågående salgspres giver et dårligt indtryk. 😊

Din feedback er taget videre til butikken, så de kan gennemgå både ventetid i afdelingen og måden rådgivningen bliver givet på. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at du får en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service af yakup

Rigtig god service af yakup. Han har gjordt mit cbb abonoment billigere; givet rabat og bestilt varene: hans kollega Elias var også fint. Kommer når iphone 18 kommer ud

Hej Idzet,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra POWER Frederiksberg.

Det er skønt at høre, at du fik rigtig god service, og at både Yakup og Elias gjorde besøget til en god oplevelse.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se dig igen, når iPhone 18 kommer ud.

Valutata 5 stelle su 5

Kanon god service og rådgivning jeg fik…

Kanon god service og rådgivning jeg fik af Jakob vedr. køb af ny Iphone

Hej Sean,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det er skønt at høre, at du fik kanon god service og rådgivning i forbindelse med køb af ny iPhone. Den slags feedback er virkelig værdsat.

fornemt udført

fornemt udført, dejlig service

7 agosto 2026

Hej jes,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du havde en dejlig oplevelse og god service hos POWER Frederiksberg.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più