Tusind tak Elias for en fantastisk service, nu er jeg endelig kommet hjem og fået sat det hele op på min telefon alt spiller. Jeg kom ind efter en iPhone 17 pro Max hvor vi så hurtigt fandt ud af det... Leggi di più
Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Oplever at personalet direkte snyder og taler nedladende. Først siger en medarbejder at man kan få prisgaranti efterfølgende kommer der en og siger at det ikke gælder alligevel. De kender ikke deres egen regler.

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Jeg bestilte nogle høretelefoner de tog dem over en halvanden måned få dem leveret før alt det tog jeg til butikken så sagde at branchen af selve høretelefonerne de har svært ved at levere det jeg troede ik på det ærligt må jeg indrømme dårlig grund jeg tænker jeg er den eneste som har bestilt noget derfra og ha den over til butikken og imellem tiden skriv de til mig på nummer og vidste dem at den er kommet og ringet til dem at den er kommet når jeg går der hen siger de den ik er her og nu har jeg bestilt en ventilator har nu taget dem ca 2 uger for at få den leveret der stod de dem på lager begge produkter før jeg bestilte dem så hvorfor gjorde alt det forstår jeg slet og skrev til via chatboksen så sagde de nogen gange kan den godt sige ting forkert virkelig dårlig service følte jeg hvertfald og levering
Excellent service and great price and very supportive. Thank you Hashir

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Jeg fik meget god service af Hashir og Daniel, til guidning af køb af ny computer. De tog sig tiden til at forklare forskellen på de forskellige computer og hvad de anbefalede af forsikring osv. Virkelig behagelig service, og tak for det:)

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Super god oplevelse og top service af Mehmet ! Kommer 100% tilbage igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Kan desværre ikke sige, at jeg var tilfreds med min oplevelse hos POWER. Jeg stod i kø i over 20 minutter sammen med tre andre kunder, hvor den ene valgte at gå, mens personalet havde travlt med at hjælpe andre kunder, som tilsyneladende bare kunne springe køen over. Derefter gik personalet hen til en anden kasse og betjente kunder, som lige var kommet. Det var rent ud sagt dårlig kundehåndtering.
Jeg fik til sidst købt det, jeg kom efter, men den vare, jeg fik udleveret, var ikke den samme som den, der var udstillet og markedsført på tilbud. Den udstillede model var en dyrere vare end den, der blev udleveret. Det er efter min opfattelse vildledende markedsføring. Jeg gjorde personalet opmærksom på fejlen, men de viste ingen interesse i at rette op på det. Det var en skuffende købsoplevelse.

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Jeg fik virkelig god service da jeg skulle hente et forudbestilt spil og Josef var bare virkelig rar og hjælpsom

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Sagde ved levering/betaling at, jeg forlangte faktura sendt på min e-mail og ikke kun udleveret. Faktura er ikke sendt til mig. Det hart jeg klaget over, og Power har ikke reageret på klagen. Det er ringe kundeservice og i modstifd med aftalen om købet. Kort og godt pas på og så alting underskrevet forud for ordre fra Powers side. Du skal ikke regne med du kan stole på mundtlig aftale med Power.
Som privatperson er du POWERLESS når du handler med POWER som hart magt til at misbruge dig, og bløæse på aftalen med dig.
Ny medarbejder fik hurtigt fundet bedste løsning til mit telefonbehov til optimal pris, incl. tilbehør 😃 Glad, smilende og hurtig, og viste hvad han talte om👍 valgte selv at overføre fra gl. til ny. Det spiller bare!

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Ingen klar organisering af kundehjælp. Mange køer og personale der går forvirret rundt og henviser til andet personale.

Bestilte et projektorlærred og blev lovet 2-5 dages leveringstid
Men der gik 16 dage.

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Great experience shopping at Power with Taha! He was really helpful, gave amazing advise and helped us make the right choice. Also very friendly and polite. Highly recommend

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Yakup var super god og kompetent sælger. Han gjord min Telenor pakke billigere og gav oven i købet rabat på mit cover. Kæmpe anbefaling hvis i skal smutte forbi Power Frederiksberg

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Afventer stadig at få min kvittering på mail...
Handlede hos Power Frederiksberg center.
Nemt og hurtigt. Kunne betale i Kunde support.