Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service; hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvend... Leggi di più
Falkoner Alle 21, 2000, Frederiksberg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Ved min personlige henvendelse i power frederiksberg flere dage i træk løste venlige personale mine problemer med min android og hjalp mig med at finde løsninger på hvidevare der duede til mit behov .Jeg er ældre og min hjerne er ikke klar til alt det det androide kan så min telefon tog styringen ,Men alle hjalp mig med venlighed og overskud så tak

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Jeg køber kun fra Powerhouse, fordi priserne er utroligt billige og pålidelige.

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Fantastisk, yderst personlig, venlig og ekstremt hjælpsom service;
hvor sælgeren (Anders, Frederiksberg Centeret) gav sig rigtig god tid til at hjælpe og forklare mig alt dét, som var nødvendigt uden at virke stresset ELLER måske ikke mindst, få MIG til at føle at jeg tog alt for lang tid eller var besværlig;
hvilket for mig personligt er noget af dét allervigtigste, når jeg shopper.
Så selvom jeg har galoperende ADHD, så gik jeg derfra et stort smil på læben, og ikke nogle ubesvarede spørgsmål.
Kan kun varmt anbefale Power,
som jeg ikke tidligere har haft handelt i,
men det var absolut ikke sidste gang, jeg handler der.
Derfo skal Anders og Power naturligvis have 5 velfortjente stjerner herfra
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Fantastisk søde og sjældent imødekommende, service orienterede unge mænd, der behandler alle med lige meget respekt og indlevelse. Virkelig bare en god oplevelse 🙏🏼

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Laurits hjalp mig og det var en super hjælp og meget venlig betjening

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Jeg havde en dårlig oplevelse med at købe et cover til min nye iPad (som jeg heldigvis havde købt hos en anden forhandler). Jeg måtte bytte det samme cover 3 gange, fordi jeg enten fik det forkerte med hjem, eller fordi coveret var misfarvet.
Jeg havde endda været på nettet og fundet præcis den model, jeg havde, og vist den til personalet, så de kunne fortælle mig, hvilken størrelse jeg skulle have. Alligevel blev jeg vejledt forkert og fik den forkerte størrelse.
Alt i alt brugte jeg alt for meget tid på et ellers meget simpelt køb, som jeg troede ville tage 10 minutter.

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Gav mig det forkerte produkt med hjem selvom jeg var meget tydelig omkring hvilket det skulle være

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Udemærket oplevelse og god hjælp med køb, men fik at vide at min ordre kunne afhentes efter 3 dage ca. Nu er det blevet til 2-3 uger i stedet (hvilket lød som om de hele tiden har vidst det), så synes det er lidt dårlig stil at tilbageholde information, der kan påvirke købet ✌🏽Bare vær ærligt fra start :)

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Jacob fra hvidevarer giver rigtig god service

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Harun er en klasse mand og møg behjælpelig

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Fantastisk service af Alex, Oscar & Rud.

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Fik egentlig god nok service. Men jeres sælgere er unødigt pushe på mersalg og omlægning af strømaftaler mv. det er for irriterende og virker næsten som ublut bondefangeri og jeg har virkeligt ikke lyst til at handle hos jer.

Risposta di POWER.dk - Frederiksberg
Jeg bestilte et outlet-produkt, som det desværre viste sig, at POWER slet ikke havde på lager. Jeg endte alligevel med at købe produktet til en lidt højere pris, men hele oplevelsen i butikken var virkelig dårlig.
Kundeservicen var mildest talt skuffende. Jeg blev sendt frem og tilbage mellem forskellige medarbejdere, uden at nogen rigtig tog ansvar eller forsøgte at hjælpe mig ordentligt. Samtidig fremstod butikken rodet og generelt ikke særlig indbydende.
Alt i alt en rigtig dårlig kundeoplevelse – og det bliver sidste gang, jeg handler hos POWER.