POWER.dk - Esbjerg Recensioni 3.146

TrustScore 4 su 5

3,9

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Amalie i Power Esbjerg 🙌 Super sød medarbejder med god energi og virkelig god kundeservice. Hun hjalp mig hurtigt og gjorde hele oplevelsen meget bedre. Håber Power passer godt på hende... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En upåklagelig oplevelse! Jeg købte en telefon her, og alt forløb perfekt. Jeg vil gerne rose konsulenten, der hjalp mig – han er meget dygtig, hurtig og venlig, og han gjorde det hele utroligt nemt.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Det var helt fint at bestille varen på nettet og få den leveret i butikken i Esbjerg. Men deres vareudlevering er mega underbemandet, sløv og langsomt.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice. Havde bestilt en click og collect kl. 18.33 og ventede ikke på afhentningsbesked, men kørte ud i butikken med det samme. Butikken lukker kl. 19, så jeg havde ikke forventet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Ineffektiv service og ventetid

Kommer ind til kassen. Skal betale for en vaskemaskine, som er bestilt. Bliver sendt videre op til hvidevarer for at stå i kø der og så betale, og få en kvittering. Ned til udleveringen hvor jeg venter i 35 minutter - altså, 35 minutter! på at I finder min hvidevare. Som jeg jo egentlig havde fået besked om var klar til afhentning.
1. hvorfor i alverden kan man ikke bare få lov at betale ved kassen når varen er bestilt hjemmefra? Det er vitterligt spild af folks tid at sende dem fra det ene til det andet sted. Hvis bagtanken er, at hvis kunden har spørgsmål til den vare der er bestilt, så kan man i så fald henvise til en hvidevaremedarbejder.
2. når I skriver en vare er klar til afhentning, så er det altså ikke kutyme, at man skal vente 35 minutter på at I finder den. Så er varen jo ikke klar.

I er søde og venlige nok. Men det er unfair overfor jeres medarbejdere, at I med jeres principper pådutter kunderne unødig ventetid. Det påvirker humøret på kunden og i værste fald bliver kunderne vrisne overfor medarbejderne.

Hej Sarah,

Tak for din meget klare og konstruktive anmeldelse.

Du har fuldstændig ret – når en vare meldes “klar til afhentning”, skal du ikke sendes rundt mellem flere skranker og så bagefter vente 35 minutter på, at vi finder den frem. Det er spild af din tid og giver en unødigt dårlig oplevelse, uanset om medarbejderne er søde og venlige, og det beklager vi virkelig.

Din pointe omkring betalingsflowet (kasse → hvidevarer → udlevering) er også spot on – det er vores ansvar at indrette processerne smartere, så click & collect og forudbestilte hvidevarer faktisk føles som en genvej, ikke som et ekstra forhindringsløb.

Vi prøver hele tiden at forbedre os, og din feedback er præcis den type input, vi bruger internt til at kigge kritisk på både “klar til afhentning”-meldinger, køstruktur og betaling, så hverken kunder eller medarbejdere havner i den slags situationer.

POWER / Christian

god behandling

18 marzo 2026

Hej Egon,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med behandlingen i vores Esbjerg butik. Det betyder meget for os, når vores kunder tager sig tid til at dele deres positive oplevelser.

Ærgerlig oplevelse

Selve oplevelsen i butikken var helt fantastisk. Han hjalp og besvarede og vejlede mig. Til stor hjælp! Og bestilte varene hjem. DOG var afhentningen ikke noget at råbe hurra for. Vi ventede i 55 minutter på varerne. Og der manglede en hel opvaskemaskine, som de ikke kunne finde - Jeg havde endda ringet ind til kundeservice i forvejen.

Han var dog behjælpelig til at bestille varen hjem til min adresse.

Men en ærgerlig oplevelse :-(

18 marzo 2026

Hej Kunde,

Tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at oplevelsen i butikken var så positiv, og at vores medarbejder kunne hjælpe og vejlede dig så godt.

Det er ærgerligt, at afhentningen ikke levede op til forventningerne med den lange ventetid og den manglende opvaskemaskine. Selv om det er godt, at medarbejderen kunne bestille varen hjem til dig, forstår vi godt, at det var en frustrerende oplevelse.

Da du nævner den manglende opvaskemaskine og den lange ventetid, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk), så vores specialister kan hjælpe dig videre med dette.

Valutata 4 stelle su 5

Fik en god snak og vejledning i hvad de…

Fik en god snak og vejledning i hvad de forskellige robotstøvsuger kunne og helt ok at jeg lige skulle tænke for og imod hvad jeg skulle vælge

16 marzo 2026

Hej NavnGrethe Pedersen,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik en god vejledning omkring de forskellige robotstøvsugere og deres funktioner. Det er vigtigt at tage sig tid til at overveje, hvilken model der passer bedst til dine behov, så du træffer det rigtige valg.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Venlig behagelig betjening

Venlig behagelig betjening

Hej Henning,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du oplevede venlig og behagelig betjening i vores Esbjerg butik. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste service, så det betyder meget for os at vide, at vi lykkedes med det hos dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse!

God oplevelse

Non scritta su invito

Hej Louise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig hjertet at høre, at du havde sådan en positiv oplevelse i vores butik i Esbjerg. Det er dejligt at høre, at vores personale leverede den kompetente og servicemindede betjening, som vi stræber efter at give alle vores kunder.

Vi er glade for at høre, at du vil komme tilbage, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Flinke medarbejdere der var hjælpsomme.

Flinke medarbejdere der var hjælpsomme.
Og købet var helt fint,

Hej Gundestrup,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores medarbejdere i Esbjerg var hjælpsomme og venlige. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse med både service og dit køb.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os!

god service

Hej Flemming,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Esbjerg. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Den spejl jeg købt er bare så flot og…

Den spejl jeg købt er bare så flot og den virke også rigtig godt

6 marzo 2026

Hej Wieke,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med dit spejl. Det lyder som om det både ser flot ud og fungerer perfekt for dig.

Vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse med os.

God og venlig betjening

God og venlig betjening

14 marzo 2026

Hej Torben,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede god og venlig betjening i vores Esbjerg butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

fast ,good price

fast ,good price, and 100% good advice in the shop
(esbjerg)

14 marzo 2026

Hi heico,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Esbjerg. Vi er glade for, at du var tilfreds med både prisen og den hurtige service, og det betyder meget for os, at vores team kunne give dig god rådgivning. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger!

Hektisk

Hektisk , den ene sendte mig op til en anden ekspedient, for der jeg skulle hente min vare der, men den var ikke der der alligevel, var hos kassen ved døren , så fik lidt den der nå ja skidt , den tid det tager for at skulle locke sig ind på pc og finde orden , . Men varen er helt tilfredsstillende

4 marzo 2026

Hej Hanne,

Tak for din feedback! Det lyder som om du oplevede lidt forvirring omkring, hvor din vare skulle afhentes i butikken. Det er ærgerligt, at du blev sendt rundt mellem forskellige ekspedienter, før du fandt den rigtige placering ved kassen.

Det er dejligt at høre, at selve varen lever op til dine forventninger! Vi sætter pris på din tålmodighed under afhentningsprocessen.

Super oplevelse

Dygtig og stor viden

Hej Eva,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en super oplevelse i vores butik i Esbjerg. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores medarbejderes dygtighed og store viden. Det betyder meget for os at vide, at vi kunne levere den service, du fortjener.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 2 stelle su 5

Mersalg mersalg og mersalg....

Skulle købe et Apple watch og fik det. Sød og hjælpsom medarbejder...
Men, så startede en lang spørge kampagne om hvilket streaming abonnement jeg havde....
Til sidst måtte jeg bare sige: "Jeg vil bare gerne købe dette Apple watch".
Det her mersalg, med streaming, mobil abonnementer og strøm abonnementer udhuler totalt troværdigheden og giver mig som kunde en mega dårlig oplevelse af et simpelt køb.
Stop venligst med det.

Hej Thorbjørn,

Hvor er det godt, at du oplevede medarbejderen som sød og hjælpsom – men jeg forstår virkelig godt, at hele oplevelsen tipper, når et simpelt køb af et Apple Watch ender i en lang spørgerunde om streaming, mobil- og strømabonnementer. Det er præcis dér, mersalg kan komme til at udhule troværdigheden og give en dårlig mavefornemmelse, og det beklager vi.

Din besked om “jeg vil bare gerne købe dette Apple Watch” er en vigtig reminder til os om, at vi skal læse situationen og respektere et nej – og ikke presse videre. Din feedback tager vi med internt, så vi kan skrue ned for det tunge mersalg og op for den rene, gode kundeoplevelse.

POWER / Christian

Kassedamen vidste ikke noget

Kassedamen vidste ikke noget, men tilkaldte en medatbejder, der nærmest kom løbende, svarede kvikt på spørgsmålet og n
igen nærmest løb ne til 45 kr.d og hentede et æggeur ps jeg går med krykker, ikke noget med at pege, nixen, det ble bragt med et smil
jens ole

10 marzo 2026

Hej Jens,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre om den gode service, du oplevede i vores butik i Esbjerg. Det er præcis sådan, vi ønsker at hjælpe vores kunder, og det er dejligt at høre, at vores medarbejder kom hurtigt til undsætning og hjalp dig med et smil. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

Super søde.og hjælpsom ung…

Super søde.og hjælpsom ung kvinder,meget tilfreds

Hej Lise,

Hvor dejligt at høre! Det er fantastisk, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Esbjerg. Vi er glade for, at vores team kunne hjælpe dig godt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt godt, Erik hos POWER! ⚡

kompetent vejledning

Vi fik en uhyre kompetent og nærmest lidenskabelig vejledning før vi foretog vore køb. Det var tydeligt, at sælgeren kunne sit kram. Det gjorde egentlig ikke købet nemmere, for i sidste ende handler det om produktet i forhold til kunden og ikke hvad der er bedst i ydelse. Men det fik vi god hjælp til, og vi er efterfølgende meget glade for vore køb.

Hej Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du fik så kompetent og lidenskabelig vejledning i vores Esbjerg butik. Det er præcis sådan, vi ønsker at alle vores kunder skal opleve POWER.

Det er dejligt at høre, at vores sælger kunne hjælpe jer med at finde de rigtige produkter, der passer til jeres behov, og at I er så glade for jeres køb bagefter. Vores team arbejder hårdt på at give den bedste rådgivning, så det betyder meget for os at vide, at det gjorde en forskel for jer.

Tak fordi I valgte POWER, og vi håber at se jer igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Fik en god behandling og en forståelse…

Fik en god behandling og en forståelse for hvad jeg havde været igennem, derfor fik jeg F secure.
Jeg fik også pengene tilbage.

Hej Cristina,

Det lyder som en rigtig god oplevelse! Vi er glade for at høre, at du fik en god behandling og blev forstået. Det er fantastisk, at du fandt en løsning med F-secure, og at alt blev ordnet tilfredsstillende.

Tak fordi du delte din positive oplevelse med os!

Fint service

Fint service

Hej Kirsten,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en fin oplevelse med vores service i Esbjerg. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

meget god service

10 marzo 2026

Hej Finn,

Hvor dejligt at høre! Det glæder os enormt, at du har haft en god oplevelse hos os. Din feedback betyder meget, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più