POWER.dk - Aalborg Recensioni 5.125

TrustScore 4 su 5

4,0

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet. Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super godt tilbud på Siemens ovn. Var ikke på lager i Aalborg. Ingen problem med et godt click and kollekt system kunne vi afhente ovnen i Aalborg 2 dage efter😀meget fin orientering under vejs. D... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg kom ud til power i Aalborg sv og skulle købe et håndfri øresnegl til min telefon, opdager så da jeg var ude i Aalborg at de kun havde 1 online på lager. Jeg skynder mig ind for at høre om de havd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Hej Ole,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores hjælpsomme betjening i Aalborg. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service hele vejen igennem

Fantastisk service hele vejen igennem. Startede med at spørge på chat ang rigtige valg af vaskemaskine og det blev en så god vejledning, at vi endte med at købe den ene af vaskemaskinerne der blev anbefalet til vores brug . Der gik få dage fra bestilling til vi kunne afhente. Helt klart 5 stjerner herfra. Mvh Janne

Hej Janne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores service fra start til slut. Det er dejligt at vide, at vores team kunne hjælpe dig med at finde den perfekte vaskemaskine til dine behov gennem chatten, og at hele processen fra bestilling til afhentning forløb så glat. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Ligegyldig service

Havde bestilt clickogcollect. Blev vist til hvidevarer til afhentning. Her stod 6 i kø. Intet skete. Flere ekspedienter stod og talte sammen lidt derfra. Flere kom forbi- in gen reagerede. Efter 20 min. gik 2 hold. Vi var så 4 tilbage. Endelig kom en og eksp. dvs. han gik for at finde en del hvidevarer til en håndværker. Efter godt 35 min. fik jeg udleveret min vare. Ingen der bare gik forbi ænsede at vi stod og ventede. Sidste gang jeg bestiller noget i Power.

Hej Evan,

Det lyder som en rigtig træls oplevelse med click & collect, når du bliver henvist til hvidevarer, står i kø så længe, oplever at ekspedienter går forbi uden at reagere – og først efter omkring 35 minutter får udleveret din vare. Det er slet ikke sådan, click & collect skal fungere, og det vil jeg gerne beklage.

Når man har bestilt og fået at vide, at varen er klar, skal afhentning være hurtigt og overskueligt – ikke føles som at stå glemt i kø, mens medarbejdere taler sammen lidt derfra. Din oplevelse tager vi videre internt som meget konkret feedback, så vi kan stramme op på både bemanding, opmærksomhed på ventende kunder og selve måden, vi håndterer click & collect på.

Valutata 3 stelle su 5

Købte en Laser printer som skulle kunne…

Købte en Laser printer som skulle kunne printe og kopiere og scanne og sælger fandt en til os og da jeg kom hjem ville jeg lige se på opsætning af den og fandt ud af at den kun kunne printe og vi måtte lige køre en extra tur sælger fandt så en anden printer til os som kunne det hele og fik afslag og han undskyldte mange gange men fandt en løsning

Hej jan,

Tak for din anmeldelse! Det lyder som om vores sælger gjorde sit bedste for at finde en løsning, da den første printer ikke opfyldte dine behov. Det er godt at høre, at I fik den rigtige printer til sidst og fik afslag på den første. Vi sætter pris på, at du delte din oplevelse med os.

Hjælpsom personale

Bliver mødt af personalet, idet jeg kommer ind af døren. Spørger efter hvor jeg kan finde afdelingen for højtalere. Bliver guidet ned i venstre hjørne. Der møder jeg en medarbejder, der spørger om jeg har brugsforening hjælp. Han finder, den ønskede højtaler til mig. Da det er en gave, ændre han byttedatoen med det samme, og modtager også betalingen. Får hjælptil alarmen inden jeg forlader butikken.

Hej Bente,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores team i Aalborg gav dig en så positiv oplevelse fra det øjeblik, du trådte ind ad døren.

Det er dejligt at høre, at personalet kunne guide dig til højttalerafdelingen og hjælpe dig med at finde den perfekte højtaler. Vi er særligt glade for, at medarbejderen tænkte på at ændre byttedatoen, da det var en gave, og at hele processen gik så glat.

Din ros af vores hjælpsomme personale betyder meget for os. Det er præcis den type service, vi stræber efter at levere hver dag.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber du bliver glad for dit køb!

Super

Super betejning

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med betjeningen i Aalborg. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener.

Tak fordi du valgte POWER!

Jeg synes det var nemt og hurtigt

Jeg synes det var nemt og hurtigt

7 aprile 2026

Hej Lene,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede det som nemt og hurtigt. Vi arbejder hårdt på at gøre oplevelsen så smidig som muligt for vores kunder, så det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Ikke noget specielt

Ikke noget specielt bare venlig betjening

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig betjening i vores butik i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service og meget kompetent…

Virkelig god service og meget kompetent ekspedient

Hej Tove,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service i Aalborg. Det betyder meget for os, at du har oplevet vores ekspedient som kompetent og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din gode oplevelse med os. Det motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Jeg købte i december et Apple Watch

Jeg købte i december et Apple Watch, hvor sælger Abdul som får lokket mig til at flytte mobilselskab - jeg gør meget opmærksom på at det er EKSTREMT VIGTIGT at jeg beholder mit musik, da jeg bruger det hver dag. Dette forsikre han mig om at det er fuldstændig det samme som det jeg har og til samme pris og så får jeg så en rabat på mit ur på 400 kr. Jeg får så besked om at jeg flytter til Telmore pr. 19.03.2026 og jeg forsøger nogle dage og logge mig ind på telmore musik - uden held. Jeg tager så fat i Telmore og får så at vide at i den pakke jeg har er der ingen musik med - Telmore oplyser mig at jeg skal tage fat i Power som så skal tage fat i Telmore. Jeg kontakter Power pr. telefon da jeg ikke lige bor tæt på Power Løven Aalborg - jeg får kundecenteret i Power i røret og fortæller dem om min sag og han lover at få Power i Aalborg til at kontakte mig inden for 24 timer (ringer fredag) og mandag 30.03.26 (kl. 10.30) har jeg endnu ikke hørt fra Power - kontakter så kundecenteret endnu en gang og her oplyser medarbejderen at jeg vil blive ringet op inden for få timer og jeg bliver så først kontaktet mandag kl. 17.30 af en Mathias som oplyser at han har snakket med Telmore og jeg bare selv skal kontakte Telmore og så vil de sætte det på uden merpris. RInger til Telmore onsdag morgen (havde desværre ikke tid tirsdag pga. arbejde - arbejder selv med kunder) og får så at vide at jeg ikke bare kan få musik med uden merpris og at jeg skal tage fat i Power igen og så bed dem om at ophæve min binding (de 6 mdr.) for det kan de ikke gøre med Telmore og at jeg har 14 dags fortrydelsesret fra d. 19.03.26, hvilket vil sige onsdag d. 01.04.2026. Ringer så op til Mathias ( 6 gange inden for 3 min) og han tager ikke telefonen. Må så køre til POWER i Aalborg har ca. 35 min i bil derud og da vi så ankommer spørger jeg efter Mathias, som så kommer over. OPlyser at jeg har forsøgt at ringe til ham 6 gange på 3 min og til det svarer han at han ikke tager telefonen fra nogen som han ikke kender. Fortæller ham så alt det som Telmore lige har sagt, og at de skal ophæve min Binding ved Telmore - så kommer Gan ind i billedet og han tager så kontakt til en ved Telmore - som så oplyser at jeg muligvis kan få musik , men at de ikke kan love at det er pr. i dag men måske først fra d. 01.05.26 - har så ikke haft musik siden d. 19.03.2026 - oplyser at det synes jeg ikke er godt nok og at jeg føler mig virkelig fanget i det her - bliver kastet mellem dem og Telmore over flere dage - jeg har også et arbejde som jeg skal passe og jeg har faktisk mistet salg pga. jeg har brugt så meget tid på noget som overhovedet ikke er min fejl. Jeg beder dem om at fjerne min binding men det siger de at det kan de ikke, men Gan kan forsøge at få musik på mit abonnement og at han nok skal ringe når han har fået besked fra Telmore - oplyser at jeg bliver i butikken til de har fået det løst for jeg har mistet alt tillid til dem. De var 3 sælgere (Gan, Mathias og så en sidste) og ham den sidste rullede øjne flere gange af mig. Gan fik heldigvis løst det sådan at jeg fik mit musik med men at jeg så fik mindre GB i forhold til det jeg havde ved tidligere udbyder. Jeg har allerede bedt mit tidligere selskab om at flytte mig over ligeså snart bindingen løber ud for jeg kan ikke være i sådan et selskab som bare kaster kunder frem og tilbage mellem POWER og Telmore.
SÅ jeg sætter ALDRIG mine ben i POWER igen, for sådan kan man ikke behandler kunder.

1 aprile 2026

Hej Line,

Det lyder som et virkelig opslidende forløb i forbindelse med både køb af Apple Watch, skift af mobilselskab og især det med musikdelen, som du fra start gjorde klart var vigtigt. At du alligevel ender med manglende musik, modstridende beskeder mellem POWER og Telmore, flere opkald, kørsel frem og tilbage og en oplevelse af at blive taget useriøst, er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Det er heller ikke i orden, at du oplever, at dine opkald ikke bliver taget alvorligt, eller at du bliver mødt med øjenrul i butikken. Dialogen skal være respektfuld og løsningsorienteret – særligt når en sag allerede har trukket ud så længe, som din har gjort. Din feedback giver vi videre internt til både butikken og de relevante teams, så vi kan stramme markant op på rådgivning om abonnementer, håndtering af binding og samarbejdet med eksterne partnere som Telmore.

Hvis du har overskud til det, må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer, dit telefonnummer og en kort henvisning til sagen med Telmore og musikken, så kan vi samle trådene ét sted og følge op på forløbet.

Valutata 1 stelle su 5

Uacceptabel ventetid pga. urimelig lang kundebetjening

Handlede via click and collect. Skulle vente over 20 minutter i butikken på at få udleveret min vare, da begge de to ansatte i afdelingen prioriterede at snakke 20+ minutter med hver deres kunde. Den ene ansatte snakkede 30+ minutter med samme kunde. Samtidigt gik der ledige ansatte fra andre afdelinger rundt i butikken, og havde ingen kundebetjening. De måtte ikke hjælpe, da de ikke hørte til afdelingen.
Det kan ikke passe, at man ikke kan collecte en bestilt telefon ved kassen og bare betale for den ved kassen. Det kan ikke være rigtigt, at man får en mail om, at man kan hente sin vare nu, men man så skal vente på betjening i en kø, hvor medarbejderne bruger over 20 eller 30 minutter pr. Kunde, mens andre medarbejdere i butikken går rundt uden kundebetjening.

9 aprile 2026

Hej,

Det er en rigtig træls oplevelse, du beskriver med click & collect – især når du får en mail om, at din telefon er klar til afhentning, og alligevel skal stå og vente mere end 20 minutter, mens medarbejderne er optaget af lange samtaler med andre kunder. Det er slet ikke sådan, vi ønsker, at et click & collect‑køb skal fungere, og det vil jeg gerne beklage.

Når du vælger click & collect, skal det netop være hurtigt og enkelt, og det giver naturligvis heller ikke mening for dig som kunde, at andre ledige medarbejdere ikke kan hjælpe med at udlevere en vare, der allerede er bestilt og klar. Din feedback tager vi videre som konkret intern input til butikken, så vi kan se på både bemanding, fleksibilitet på tværs af afdelinger og hele måden, vi håndterer afhentninger på.

Bedste hilsner

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig og præsise svar på spørgsmålene …

Hurtig og præsise svar på spørgsmålene ved produktet

Hej Peter,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik hurtige og præcise svar på dine spørgsmål om produktet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig godt og give dig den information, du havde brug for. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Rigtigt god service

Rigtigt god service.
Vidste hvad han talte om angående tørretumbleren, som vi købte.

9 aprile 2026

Hej Dorthe,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede rigtig god service, og at vores medarbejder havde den rette viden om tørretumbleren. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Fik min ny Ipad med det samme

Fik min ny Ipad med det samme, mange andre steder var der ventetid i forbindelse med købet.

Hej David,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik din nye iPad med det samme uden ventetid. Det glæder os, at vi kunne levere en god oplevelse for dig i Aalborg.

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god betjening og en…

En rigtig god betjening og en information om produktet for og imod til mit behov.

Hej Ulla,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores betjening i Aalborg. Vi sætter stor pris på, at vores team kunne give dig den information, du havde brug for om produktet, både fordele og ulemper, så du kunne træffe det rigtige valg for dine behov. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt hjælp og behandling som…

Perfekt hjælp og behandling som sædvanligt.

Hej Finn,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har fået perfekt hjælp og behandling hos os i Aalborg. Det betyder meget for os, at du har haft en så positiv oplevelse.

Vi sætter stor pris på din tillid og dit valg af POWER. Det er kunder som dig, der gør vores arbejde meningsfuldt!

Mine 5 måneder gamle AirPods Pro 3 bliver holdt som gidsel i Powers reklamation

AirPods Pro 3 købt d. 19 NOV-25.

Indleveret til Power Aalborg, City Syd.
Ekspedient siger: "De ser rigtig fine ud, det skal vi nok få styr på. De plejer bare at bytte det ud med nyt", hvor efter han smiler og går med AirPods og case.

Jeg får herefter billede retur fra Conmodo (Værksted for reklamation), hvor billedet viser TYDELIG tegn på korrosion.
Hverken jeg selv eller ekspedienten i POWER kan se dette! Så havde vi 100% sikkert talt om dette.

Kan se jeg ikke er eneste person med fuldstændig samme oplevelse, her på Trustpilot for POWER.

Jeg har følgende muligheder:
Ombytning: 983 kr.
Afslå reparation: 409 kr.
Afvis og skrot produkt: 293 kr.

Hvordan kan man tillade sig sådan en opførsel!?
Produktet er købt medhenblik på den indbyggede pulsmåling, altså til sport!

Jeg har billeder af min case fra før reparation! Og her er INGEN TEGN PÅ KORROSION! Altså har Conmodo manipuleret deres resultat! DETTE ER IKKE MIN CASE DE HAR BILLEDE FRA!

Hej Christian,

Jeg er virkelig ked af at læse om dit forløb med dine AirPods Pro 3 – både forventningen om, at sagen “bare” ville blive løst med en ombytning, og så efterfølgende at stå med en regning og en vurdering fra værkstedet, du slet ikke kan genkende. Det er bestemt ikke en rar kundeoplevelse, og det vil jeg gerne beklage.

Vi tager den her type sager meget alvorligt, særligt når der er tvivl om, hvad der er sket med produktet, og kunden oplever, at værkstedets vurdering ikke stemmer overens med virkeligheden. Samtidig er vi også nødt til at lytte til de eksperter, der arbejder med reparation og tekniske vurderinger til daglig, og bruge deres konklusioner som grundlag i reklamationssager.

Det betyder dog ikke, at vi bare ukritisk accepterer alt – vi forsøger altid at vurdere sagen samlet ud fra både værkstedets rapport og de oplysninger og dokumentation, du som kunde kommer med, før der træffes en endelig afgørelse.

Valutata 3 stelle su 5

Fik ikke den bedste vejledning på Ninja…

Fik ikke den bedste vejledning på Ninja kaffe maskine men havde heldigvis checket op på nettet .
Eller s plejer jeg at få en god vejledning i power .

Hej Karina,

Tak for din feedback om vejledningen til din Ninja kaffemaskine. Det er ærgerligt at høre, at vejledningen ikke var så grundig som sædvanligt. Vi sætter stor pris på, at du normalt oplever god vejledning hos POWER, og det er godt at høre, at du kunne finde de nødvendige oplysninger online.

Vi stræber altid efter at give den bedste rådgivning til vores kunder, så din feedback hjælper os med at blive bedre. Det er fantastisk, at du tog initiativ til at undersøge produktet på nettet og fik de oplysninger, du havde brug for.

Venligt personale

Venligt personale

Hej Jessen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Aalborg har gjort et godt indtryk på dig med deres venlighed.

Din feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Hejsa

Hej
Virkelig dårlig service jeg har fået et power i Aalborg i dag

Har fået at vide at jeg ikke kan returnere mine varer og den er ikke mindre end halv måned gammel vaskemaskinen den larmer og lugter gummi af kattepis men har fået at vide der skal en tekniker ud hvor jeg så ser om jeg vil rigtig gerne bare aflevere varerne tilbage men fik at vide i dag at det kunne man ikke

7 aprile 2026

Hej Kit,

Det lyder som en rigtig ubehagelig oplevelse med din vaskemaskine og den hjælp, du har fået i butikken, og det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

For at vi kan kigge ordentligt på din konkrete sag og se, hvilke muligheder du har, må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer, dit telefonnummer og en kort beskrivelse af forløbet, så tager vi den derfra sammen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più