I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Leggi di più
Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet. Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om... Leggi di più
Super godt tilbud på Siemens ovn. Var ikke på lager i Aalborg. Ingen problem med et godt click and kollekt system kunne vi afhente ovnen i Aalborg 2 dage efter😀meget fin orientering under vejs. D... Leggi di più
Jeg kom ud til power i Aalborg sv og skulle købe et håndfri øresnegl til min telefon, opdager så da jeg var ude i Aalborg at de kun havde 1 online på lager. Jeg skynder mig ind for at høre om de havd... Leggi di più
Løven 25, 9200, Aalborg SV, Danimarca
Power er elektronikbranchens svar på Joe & The Juice. De kan være lidt for friske til min smag. Jeg kommer her kun, hvis jeg ikke kan få varerne andre steder. Men denne gang havde de det, jeg skulle bruge.

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Gode tilbud, elendig kundeservice. Det ser ud til at sælgerne bliver instrueret i at være enormt nærgående og det er træls.
Udover det har vi også oplevet at blive kastet rundt i butikken når vi skulle have svar på et ret enkelt spørgsmål, jeg så det som deres forsøg på at få os ned til endnu en sælger.
Alt for aggressiv sælgerstrategi men butikken vinder tit alligevel pga de gode tilbud
I får den dårligste anmeldelse herfra.
Jeg service er ikk eksisterende.
I skrev fredag min vare var ankommet men allerede lørdag rykker i for afhentning, Kunne ikk hente med en dags varsel. Kommer mandag og vil hente, men så kan jeg ikk få varen til tilbudspris. Hvor er det dårlig stil.
Kommer til at fortælle alle jeg kender om jeres dårlige service.
I er pinlige!!

ALDRIG MERE POWER.
Jeg bestilte en IPhone 17 d. 6/5-2026 til min datter. Da de ikke havde den hjemme i den ønskede farve, valgte vi at vente på at den skulle komme hjem til Power i Aalborg d. 18/5-2026 (Altså i dag) og det var aftalen. Nu har jeg så været inden for at hente Telefonen, og får så af vide at den ikke kommer i dag. Jeg spørger så noget utilfreds hvornår den så kommer?, men det kan de HELLER IKKE svare på!!, hvad er det for en Bolsjebutik I har kørende???
Ekspedienten var heller ikke super hjælpsomt. Udover det viste han heller ikke noget om noget som helst.
Men jeg syntes da det er mega sjovt , at køre 42KM med offentlig transport få så at få af vide at den ikke er der og heller ikke kommer inden for nærmeste fremtid(ironi kan forekomme). Det værste er nok at POWER ikke endgang har sendt en sms. Om at den ikke kommer foreløbig. Det er det jeg kalder en fallit erklæring. Så herfra er det ALDRIG MERE POWER!!!! Håber mange vil følge mit eksempel.
Absolut hurtig og behjælpelig ekspedition, varen hurtig fundet og behandlet til afhentning.

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Nemt og hurtigt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering. Jeg er tilfreds.

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Bestilte et spejl med LED lys, og 15-20 minutter efter bestilling kunne jeg allerede afhente varen!
Spejlet er derimod glimrende, og har et perfekt lys niveau😍

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Bestiller en iPad på click og collect. Får besked på jeg kan hente den. Kører derud. Går til kassen, står i kø i ca 10 min. Får så at vide jeg skal gå i data for og få den udleveret for det skal man med appel produkter. Går i data, trækker nr 5, der står 91 på skræmmen, så der er 14 foran mig. Står i kø i over 30 min. Det kan simpelhen ikke være rimelig for en click og collect order. Det er da bare ind og ud. Køber ikke der igen.
Købte fjernsyn til min svigermor. Fik en god snak med en sælger så vi fandt det rette produkt til hende.

Risposta di POWER.dk - Aalborg
God og hurtig visning og hurtig salg, flink og venlig sælger

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Flink og høflig betjening, nok lidt for hurtigt omkring produktets, muligheder, betjening bærer meget pres af hurtig betjening, altså hurtigt ind og ud, man fik en hurtig handel

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Click&collect. Opvaskemaskine. De skulle have to på lager men kunne kun finde en. Der var indpakningen så totalt smadret under bunden så den afslog jeg. Den superflinke hvidevareekspedient lovede at en nyville komme til butikken senest fredag. Fredag ringede jeg sidst på dagen til butikken i Aalborg. Jo den var kommet klokken 0830 men ingen havde haft tid til at skanne den ind som modtaget. Sidst på fredagen fik jeg melding om den var modtaget. Da jeg mødte op i butikken igen ville man igen udlevere den der var smadret i bunden. Da jeg insisterede fandt han en anden på lageret som havde stået ude i regnen siden i går. Alt var vådt men den er monteret og ser ud til at virke. HVORFOR sætter man ikke kunden i centrum? Er det ikke os I skal leve af? Den flinke ekspedient fra mandag skulle have fem stjerner så samlet rykker i min oplevelse op på to.
Tid fra at jeg bestilte varen og indtil jeg kunne hente den i Power var alt for langt. Under al kritik
Jeg havde bestilt en telefon på klick and collect. Det tog cirka tre kvarter inden vi blev ekspederet. Der var kun en i afdelingen for mobiltelefoner. Det er ikke god service

Risposta di POWER.dk - Aalborg
Forholdsvis lang leveringstid og da jeg kunne hente min bestilling forsøgte ekspedienten at overtale mig til at vælge andet produkt