POWER.dk - Aalborg Recensioni 5.125

TrustScore 4 su 5

4,0

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en god oplevelse, da jeg ville købe en Tablet. Den unge ekspedient Arthur, var god til at forklare forskellen på de forskellige tablets. Jeg blev tilbudt forsikring på produktet, vi talte om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super godt tilbud på Siemens ovn. Var ikke på lager i Aalborg. Ingen problem med et godt click and kollekt system kunne vi afhente ovnen i Aalborg 2 dage efter😀meget fin orientering under vejs. D... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg kom ud til power i Aalborg sv og skulle købe et håndfri øresnegl til min telefon, opdager så da jeg var ude i Aalborg at de kun havde 1 online på lager. Jeg skynder mig ind for at høre om de havd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Come questa azienda usa Trustpilot

Super

Super duper

Hi Ib,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med os i Aalborg. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi kunne levere den service, du forventede.

Valutata 2 stelle su 5

Vi havde selv gjort vores research

Vi havde selv gjort vores research, da vi skulle købe en bærbar computer og vores valg stod ml 4 bærbare af samme mærke. Og som vi før har oplevet hos Power, havde sælger mange forslag til alternative mærker “og den kan faktisk det samme” og han var ikke sikker på at den ønskede var på lager i butikken, da jeg nævnte, at jeg havde tjekket lagerstatus, sagde han at det kan man ikke altid regne med🤔. Vi var ved at blive lidt trætte af situationen og nævnte at vi ville gå et andet sted hen. “Lige et øjeblik” sagde sælger, “jo, vi har faktisk 1 af de ønskede”. Meget mærkelig oplevelse, som vi har fået før i Power.
Det skal nævnes, at vi begge er 65 år, men vi behøver ikke at købe et knap så populært produkt af den årsag.

Hej Helle,

Det lyder som en rigtig ubehagelig og trættende oplevelse, når I kommer ind med jeres forarbejde på plads og et klart ønske – og alligevel bliver mødt af gentagne forsøg på at skubbe jer over på andre modeller og mærker. Det er ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Når I både har tjekket lagerstatus hjemmefra og tydeligt siger, hvad I går efter, skal I naturligvis mødes med respekt for det – uanset om I er 25 eller 65. Vores opgave er at vejlede og supplere jeres research, ikke at få jer til at føle, at I bør vælge noget “mindre populært” eller noget andet end det, I ønsker.

Vi tager jeres oplevelse videre som intern feedback til butikken, så vi kan blive skarpere på at lytte bedre, være mere transparente omkring lager og give en mere tryg og respektfuld rådgivning fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik en meget grundig betjening og…

Jeg fik en meget grundig betjening og fik en rigtig god rabat på vores nye TV…super søde og engageret betjening 👍👏😊

2 aprile 2026

Hej Ole,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik en grundig betjening og en god rabat på jeres nye TV. Vi er glade for, at vores team i Aalborg kunne give dig en positiv oplevelse med deres søde og engagerede service.

Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele deres gode oplevelser. Vi håber, du får stor glæde af dit nye TV!

Perfekt kundeservice.og billig varme

Perfekt kundeservice.og billig varme

2 aprile 2026

Hej Abbas,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en perfekt oplevelse med vores kundeservice og er tilfreds med vores priser på varmeløsninger. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Det er dejligt at vide, at vi har kunnet hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine behov. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Super god service af Emil. Kommer helt sikkert igen 😊👍

Hej JR,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores service. Vi er glade for, at du var tilfreds med hjælpen, og vi ser frem til at se dig igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Sød sælger der forstod at det jeg kom…

Sød sælger der forstod at det jeg kom efter var det jeg ville have. Super tilbud og fedt at jeg kunne bytte mit gamle tv for 500,- i rabat på mit nye.

Hej Christine,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores sælger i Aalborg forstod præcis, hvad du havde brug for, og kunne hjælpe dig med at finde det rigtige produkt. Det lyder som om du fik en rigtig god oplevelse med både servicen og tilbuddet på dit nye tv, samt muligheden for at bytte dit gamle tv ind for rabat.

Vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service og hjælp, som vores kunder fortjener.

God oplevelse prof ekspedition

God oplevelse

Hej Karsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse med vores professionelle ekspedition i Aalborg. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive feedback. Vi sætter stor pris på din tillid til POWER!

Hej Hanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at din ordre kom hurtigt frem og var godt pakket ind. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores levering og emballering lever op til dine forventninger!

Valutata 1 stelle su 5

Havde hjemmefra reserveret et…

Havde hjemmefra reserveret et køle/fryseskab, så kig direkte til skranken indenfor til højre - havde jo ikke noget at gøre i butikken. Alligevel blev jeg sendt ind i butikken, "jeg skulle tale med en sælger".
Sælgeren finder hurtigt min reservation på computeren og så begynder denne på at ville sælge alt muligt, hvorefter jeg gør det tydeligt, at alt hvad jeg ønsker er at betale min reservation og komme videre. Det er tydeligt at sælgeren er trænet til at det må denne ikke acceptere, så sælgeren prøver igen - hvorefter jeg gør det klart, at jeg er gået i butikken efter min reservation og ikke er taget til Hjallerup Marked.
Så bliver sælgeren MEGET fornærmet, gør ekspeditionen færdig og viser os hen hvor vi kan få vores reservation udleveret.
Hele denne proces, kunne POWER havde sparet mig for, som kunde. Så havde i fået højre stjerner her på trustpilot, samt jeg ikke skulle/kunne underholde i den nærmest fremtid, om min dårlige oplevelse med POWER.
Jeg er godt klar over, at min reservation var en skarp pris, som sikkert ikke giver meget avance til butikken og for at kunne tjene flere penge så må prøve på at sælge mig mere.
Men det kan aldrig blive mit problem.
Jeg er også sikker på, at power vil komme med en sang fra de varme lande, omkring min anmeldelse her. Det ændre dog ikke på mit syn omkring, at power en omgang Hjallerup Marked og kommer det til en køb igen - vil jeg fra start af gøre det klart over for sælgeren, at jeg ikke gider høre på det - om det så giver sælgeren en dårlig dag. Kan det kun blive et problem mellem power og sine medarbejdere.

Hej Anders,

Det lyder som en rigtig træls oplevelse i forbindelse med din reservation, og det er slet ikke den type kundeoplevelse, vi ønsker at give. Når du har reserveret et køle-/fryseskab hjemmefra, skal det selvfølgelig opleves som hurtigt og enkelt – ikke som om du bliver presset til at høre om en masse ekstra produkter, du tydeligt har sagt fra overfor.

Vi tager din feedback videre internt til butikken som konkret input til, hvordan vi håndterer kunder med reservationer, og hvordan vi balancerer rådgivning og mersalg, så det ikke bliver på bekostning af oplevelsen. Det skal være tydeligt, at man godt “bare” kan hente og betale sin vare.

Mange hilsner

Valutata 2 stelle su 5

Ventetiden for ekspedition var alt for…

Ventetiden for ekspedition var alt for lang. Når man kører tilbud med store besparelser må Power forvente der kommer mange kunder og antal personale der var på arbejde den pågældende dag var ikke gearet til alle de kunder der var der

Hej Morten,

Det er helt forståeligt, at du blev frustreret over den lange ventetid på ekspedition – særligt når der er store tilbudskampagner, og man gerne “bare” vil have sine varer og videre. Det er ikke sådan en kundeoplevelse, vi sigter efter, og det vil jeg gerne beklage.

Din kommentar om bemanding i forhold til kampagner tager vi seriøst og bruger den som intern feedback, så vi bedre kan tilpasse antal medarbejdere til det antal kunder, vi ved, der kommer, når der er store besparelser. Vi arbejder løbende på at gøre den del skarpere, så oplevelsen i butikken bliver mere smidig fremover.

Mange hilsner

Superflink sælger

Superflink sælger, god vejledning.

Hej Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores sælger i Aalborg. God vejledning er noget, vi virkelig sætter pris på at levere til vores kunder.

Vi er glade for, at du følte dig godt hjulpet under dit besøg. Dine fem stjerner betyder meget for os!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og total kundemindet…

Fantastisk service og total kundemindet folk.

Hej ANNIKA,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores service i Aalborg. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at levere den bedste kundeservice. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som vores kunder fortjener.

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin og hjælpsom betjening

Meget fin og hjælpsom betjening. Det er ikke sidste gang jeg handler i Power i Ålborg City Syd😊

Hej Ellen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores betjening i Aalborg City Syd. Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet og behandlet.

Vi ser frem til at se dig igen næste gang du har brug for elektronik eller hjælp! 😊

17 marzo 2026

Hi Lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med os i Aalborg. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne levere den service, du fortjener.

Valutata 4 stelle su 5

Ok fint

Ok fint fint

Hej Bodil,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos POWER Aalborg. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at alt gik fint.

Flinke medarbejder

Flinke medarbejder, vi kommer igen.

29 marzo 2026

Hej Anne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores medarbejder i Aalborg har gjort et godt indtryk på dig. Vi sætter stor pris på, at du vil komme igen, og vi glæder os til at se dig næste gang!

Valutata 5 stelle su 5

Det var en meget venlig ekspedient og…

Det var en meget venlig ekspedient og jeg fik god vejledning til mit køb .

Hej Lone,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Aalborg. Det er dejligt at vide, at vores ekspedient var venlig og kunne give dig den gode vejledning, du havde brug for til dit køb.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Kvik betjening

Kvik betjening

Hej Ninna,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede kvik betjening i vores Aalborg butik. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den hurtige service, du forventede.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, og god pris på mit produkt

29 marzo 2026

Hej Stefan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede god og hurtig betjening i vores butik i Aalborg. Det er dejligt at vide, at du også var tilfreds med prisen på dit produkt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più