Popitbutikken Recensioni 143

TrustScore 2 su 5

2,0

Havde bestilt 2 regnbuefarvede popits til mine børn. Modtog rimelig hurtig en pakke fra firmaet - men med 2 helt andre popits end dem jeg havde bestilt. Har prøvet at skrive til firmaet mange gang... Leggi di più

Min søn havde købt to stk. Popit hos Popitbutikken for sine egne lommepenge men fortrød købet. Vi sendte dem retur. Der gik en måned, en rykkerbesked og en sur trustpilot-anmeldelse før pengene kom re... Leggi di più

Gik fint med bestilling og betaling og fik bekræftelse med det samme. Jeg savner dog lidt mere kommunikation fra butikken fra bestilling til varen afsendes. Der gik 4 dage fra vi bestilte og betal... Leggi di più

Ingen info ved bestilling om, at der ville være lang leveringstid. Først ved henvendelse oplyses det, at der forventes længere leveringstid. 2 1/2 uge efter modtager vi vores varer. 2 varer ikk... Leggi di più

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Le persone hanno visualizzato anche

Jeg er super tilfreds med mit køb

Jeg er super tilfreds med mit køb! Jeg har ret meget uro i kroppen på grund af min ADHD, jeg har derfor svært ved at fokusere. Jeg købte en regnbue popit og jeg er MEGA glad for at jeg valgte jer! Lerverings tid, 10/10. Produkt, vildt godt, behageligt og tilfredsstillende. Kvalitet, lige som den skal være. Tusind tak for at jeg måtte handle hos jer, håber jeg kan gøre det igen! Vil meget gerne deltage i konkurrencen om en popit, sign me up! ;)

8 marzo 2021

Kan klart anbefale popitbutikken

Kan klart anbefale popitbutikken, mine varer kom, dog lidt forsinkede, men fik lidt ekstra med uden beregning. God service!

8 marzo 2021

Hej Dorthe

Det er vi super glade for!
Vi håber du blev glad for varerne ;)

God Uge til dig
Mvh.

Fup og fidus

Fup og fidus. Har aldrig modtaget min varer og de svarer ikke på mails når man har købt..

5 marzo 2021

Hej Rikke

Din pakke ligger klar til afsending fra vores lager - Du burde gerne have fået en mail med Track And Trace nummer.

God Weekend

Pengene er trukket

Pengene er trukket, men 2 uger siden jeg bestilte og ingen vare er kommet.

5 marzo 2021

Hej Camilla

Som skrevet over mail med dig, har vi haft fejl i vores leverance fra vores leverandøre - Vi har fået vores varer hjem og den bliver sendt i dag - med en lille ekstra gave i

God Weekend

Jeg har ventet på mine varer siden den…

Jeg har ventet på mine varer siden den 22/2, pengene er trukket fra min konto jeg kan ikke komme i kontakt med butikken, og har ikke modtaget varene. Tror detsværre dette er en snyde butik. Den har ikke et tlf nr man kan kontakte dem på og er heller ikke e mærket. God grund til at holde sig væk.

4 marzo 2021

Hej Sunniva

Grundet corona har vi haft længere leveringstid på vores vare fra vores leverandøre

Vi sender den i dag

Har ventet 14 dage på mine varer

Har ventet 14 dage på mine varer, og de er ikke kommet endnu selv om pengene er trukket for 1 uge siden. Vil ikke anbefale at handle her

4 marzo 2021

Hej Maria

Vi sender den i dag

//PopItButikken

Serisøt..hvor bliver mine varer af

Serisøt..hvor bliver mine varer af? Bestilte d.18/2? Skulle bruge det d.26/2 til min datters 11 års fødselsdag! Her den 3/3 er der intet kommet endnu!!!!!
Og der er ingen der svarer på mails...DÅRLIG SERVICE!!!!!
Mit ordrenr er 1086!
Håber da meget snart det kommer

3 marzo 2021

Hej Amela

Vi vil gerne sende en gratis popit med i pakken når din ordre bliver sendt

Vi sender den i denne uge
Hvad er dit ordrer nummer?

Dårlig webshop

Det er virkeligt skidt at handle i den “butik”

Vi har ikke fået varerne. De har trukket pengene og de svare ikke når man skriver til dem.

26 febbraio 2021

Hej Mikkelsen

Vi vil gerne sende en gratis popit med i pakken når din ordre bliver sendt
Hvad er dit odre nummer?

Vi sender den hurtigst muligt

//PopItButikken

Items a little expensive for what they are…

Items a little expensive for what they actually are, even though they were on offer, and took longer than expected to get to the package shop. The items themselves were of very good quality.

There was no option I could see to have items delivered direct to my home, only to a package store across town for pickup, which is not so good in these Corona times, especially since the guy in the shop only wore an illegal thin fabric face mask, which he only had the intelligence to wear over his mouth, leaving his nose uncovered... I guess the Corona knows he was trying his best!

To be honest, for the profit on the items, delivery to a package shop should have been free, and not 40kr, however I would have happily paid 50kr to have the items delivered direct to home, just to avoid the intellectually challenged, and hopefully Covid-Free shop owner.

EDIT: I was too harsh on Popitbutikken because of my bad experience with the package shop. I have adjusted my review and score to better reflect this. The owner of Popitbutikken has also told me that he has added delivery to home as an option.

21 febbraio 2021

Hello

Thank you for you feedback!

We undertsand your situation and therfor we have added shipping directly to home. Hopefully you are happy with the products you got.

Have a nice day

Best Regards
//Popitbutikken
Lukas

Laaang forsendelse

19 febbraio 2021

Hej Pernille

Vi sender pakken samme dag hvis den er bestilt inden kl 21:30.
Der er måske gået noget galt i leverancen, har du et ordre nummer så vi kan tjekke op på det?

God Weekend!
Mvh.