Havde bestilt 2 regnbuefarvede popits til mine børn. Modtog rimelig hurtig en pakke fra firmaet - men med 2 helt andre popits end dem jeg havde bestilt. Har prøvet at skrive til firmaet mange gang... Leggi di più
Min søn havde købt to stk. Popit hos Popitbutikken for sine egne lommepenge men fortrød købet. Vi sendte dem retur. Der gik en måned, en rykkerbesked og en sur trustpilot-anmeldelse før pengene kom re... Leggi di più
Gik fint med bestilling og betaling og fik bekræftelse med det samme. Jeg savner dog lidt mere kommunikation fra butikken fra bestilling til varen afsendes. Der gik 4 dage fra vi bestilte og betal... Leggi di più
Ingen info ved bestilling om, at der ville være lang leveringstid. Først ved henvendelse oplyses det, at der forventes længere leveringstid. 2 1/2 uge efter modtager vi vores varer. 2 varer ikk... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Får popits🤪😜
Jeg snakkede med far om jeg måtte få tre popits ja det måtte jeg gerne sår jeg vil blive glad hvids jeg måtte få flere gode popits🤪🤪😜😜
Jeg er super tilfreds med mit køb
Jeg er super tilfreds med mit køb! Jeg har ret meget uro i kroppen på grund af min ADHD, jeg har derfor svært ved at fokusere. Jeg købte en regnbue popit og jeg er MEGA glad for at jeg valgte jer! Lerverings tid, 10/10. Produkt, vildt godt, behageligt og tilfredsstillende. Kvalitet, lige som den skal være. Tusind tak for at jeg måtte handle hos jer, håber jeg kan gøre det igen! Vil meget gerne deltage i konkurrencen om en popit, sign me up! ;)
Riiiiiiigtig langsom levering og rigtig…
Riiiiiiigtig langsom levering og rigtig dårlig information at finde om sin levering..
Køb det men forvent det kommer 1-2 mdr efter
Kan klart anbefale popitbutikken
Kan klart anbefale popitbutikken, mine varer kom, dog lidt forsinkede, men fik lidt ekstra med uden beregning. God service!

Fup og fidus
Fup og fidus. Har aldrig modtaget min varer og de svarer ikke på mails når man har købt..

Pengene er trukket
Pengene er trukket, men 2 uger siden jeg bestilte og ingen vare er kommet.

Risposta di Popitbutikken
Jeg har ventet på mine varer siden den…
Jeg har ventet på mine varer siden den 22/2, pengene er trukket fra min konto jeg kan ikke komme i kontakt med butikken, og har ikke modtaget varene. Tror detsværre dette er en snyde butik. Den har ikke et tlf nr man kan kontakte dem på og er heller ikke e mærket. God grund til at holde sig væk.

Har ventet 14 dage på mine varer
Har ventet 14 dage på mine varer, og de er ikke kommet endnu selv om pengene er trukket for 1 uge siden. Vil ikke anbefale at handle her

Risposta di Popitbutikken
Serisøt..hvor bliver mine varer af
Serisøt..hvor bliver mine varer af? Bestilte d.18/2? Skulle bruge det d.26/2 til min datters 11 års fødselsdag! Her den 3/3 er der intet kommet endnu!!!!!
Og der er ingen der svarer på mails...DÅRLIG SERVICE!!!!!
Mit ordrenr er 1086!
Håber da meget snart det kommer

Risposta di Popitbutikken
Sønnen syntes at den er vidunderlig
Sønnen syntes at den er vidunderlig, han kan ikke holde fingeren fra den

Dårlig webshop
Det er virkeligt skidt at handle i den “butik”
Vi har ikke fået varerne. De har trukket pengene og de svare ikke når man skriver til dem.

Risposta di Popitbutikken
Items a little expensive for what they are…
Items a little expensive for what they actually are, even though they were on offer, and took longer than expected to get to the package shop. The items themselves were of very good quality.
There was no option I could see to have items delivered direct to my home, only to a package store across town for pickup, which is not so good in these Corona times, especially since the guy in the shop only wore an illegal thin fabric face mask, which he only had the intelligence to wear over his mouth, leaving his nose uncovered... I guess the Corona knows he was trying his best!
To be honest, for the profit on the items, delivery to a package shop should have been free, and not 40kr, however I would have happily paid 50kr to have the items delivered direct to home, just to avoid the intellectually challenged, and hopefully Covid-Free shop owner.
EDIT: I was too harsh on Popitbutikken because of my bad experience with the package shop. I have adjusted my review and score to better reflect this. The owner of Popitbutikken has also told me that he has added delivery to home as an option.