Popitbutikken Recensioni 143

TrustScore 2 su 5

2,0

Havde bestilt 2 regnbuefarvede popits til mine børn. Modtog rimelig hurtig en pakke fra firmaet - men med 2 helt andre popits end dem jeg havde bestilt. Har prøvet at skrive til firmaet mange gang... Leggi di più

Min søn havde købt to stk. Popit hos Popitbutikken for sine egne lommepenge men fortrød købet. Vi sendte dem retur. Der gik en måned, en rykkerbesked og en sur trustpilot-anmeldelse før pengene kom re... Leggi di più

Gik fint med bestilling og betaling og fik bekræftelse med det samme. Jeg savner dog lidt mere kommunikation fra butikken fra bestilling til varen afsendes. Der gik 4 dage fra vi bestilte og betal... Leggi di più

Ingen info ved bestilling om, at der ville være lang leveringstid. Først ved henvendelse oplyses det, at der forventes længere leveringstid. 2 1/2 uge efter modtager vi vores varer. 2 varer ikk... Leggi di più

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Le persone hanno visualizzato anche

Jeg er virkelig glad for min pop it som…

Jeg er virkelig glad for min pop it som er i rigtig god kvalitet

26 marzo 2021

Risposta di Popitbutikken

Hej Jens, det glæder os virkelig meget, hver eneste kunde er vores højeste prioritet! Vi håber at se dig snart igen hos Popitbutikken, skriv endelig til support hvis du har nogle spørgsmål eller lign.
Hav en dejlig Påske

/Line fra Popitbutikken

Havde bestilt 2 regnbuefarvede popits…

Havde bestilt 2 regnbuefarvede popits til mine børn.
Har prøvet at skrive til firmaet mange gange, men har kun hørt tilbage fra dem 1gang - hvor de spurgte om jeg var sikker på at jeg ikke havde modtaget en regnbuefarvet popit. Derefter har jeg intet hørt fra dem trods talrige beskeder.
Den eneste kontakt mulighed er en kontakt formular på deres hjemmeside. Men som skrevet ovenover skal man ikke regne med at de vender tilbage til en.

26 marzo 2021

Hallo...

Hallo....
pengene blev hævet d. 15/3-21 har stadig ikke modtaget hverken pakke eller en sporings nummer, selv om jeg bliver lovet at få besked fra jer i går hvor jeg talte med ejeren. Det simpelhen ikke ok, det børn i sælger til !!!!!

24 marzo 2021

Jeg bestilte en popit

Jeg bestilte, hvad skulle være, en sjælden popit.
Jeg kontaktede butikken 2 gange for at få info omkring levering, men fik intet svar. Popiten kom 6 dage efter bestilling.
Men til min datters store skuffelse, fungerer den ikke rigtigt. Den popper hun når man trykker dutterne den ene vej, og den er generelt svær at trykke på.

23 marzo 2021

Køb ikke her!

There's something rotten in Denmark - og det er denne såkaldte "webshop". For det lugter langt væk af fusk. Her er mine pointer:
1) Der er mange adresser involveret, både ift. hvor virksomheden for det oplyste CVR-nr holder til, og hvor pengene bliver hævet.
2) Navnet på virksomheden med det givne CVR-nr lyder ikke til at skulle have noget som helst med popits at gøre. Virksomhedens branche er "Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse" og bibranche "Engroshandel med elektronisk udstyr". Det giver absolut ingen mening med en webshop, der forhandler legetøj.
3a) Langt flertallet af de 5-stjernede anmeldelser herinde på Trustpilot ligner, at de er fra falske profiler, som er oprettet kun til det formål, at hive denne "webshop"s haltende bedømmelse op.
3b) Der svares på de dårlige anmeldelser, hvor der loves ekstra popits og at man "bare skal sende ordrenummer". Men hvor skal man sende ordrenummeret hen? De svarer ikke på noget som helst - heller ikke via kontaktformularen på hjemmesiden. Den eneste måde at få deres opmærksomhed er ved at lave en 1-stjernet anmeldelse herinde.
4) Fragten er urimelig dyr, 30-40 kr eller sådan noget, og alligevel eksisterer der ikke noget pakkenummer - man kan altså ikke spore forsendelsen. En pakke med en fragtpris på den pris bør minimum være tracket.
5) På trods af, at det oplyses, at der er levering indenfor få dage, så har man efter flere uger ikke modtaget noget. Dog lyder det, her på trustpilot, fra de troværdige anmeldelser, at nogle efter flere måneder endelig har modtaget deres produkt.

Min endelige teori er, at popitbutikken.dk bestiller deres "varer" fra en eller anden billig kinesisk side, hvor det tager mindst 2-3 uger om at ankomme, oftest et par måneder, og hvor fragtprisen er urimelig lille - fordi det ikke er tracket. Her gætter jeg på, at køberens adresse blot plottes på som leveringsadresse. Produktet kommer altså aldrig forbi popitbutikkens ikke-eksisterende lager. Mit bud er, at de tjener mindst 80-90% på hver ordre efter at de meget sparsomme udgifter er betalt.

Det sidste her er som sagt en teori, men jeg tror på, at der er meget sandhed i den.
Det jeg har oplyst i punkterne kan findes på popitbutikken.dk, trustpilot for shoppen (altså denne side på trustpilot), samt datacvr.virk.dk, som er det danske CVR-register.

Jeg håber selvfølgelig, at popitbutikken.dk kan prove me wrong, da jeg gerne støtter danske start-ups.

23 marzo 2021

Kan varmt anbefales

Købte 2 Popits, da jeg akut havde brug for en gave til min lillebror. De kom lynhurtigt efter 2 dage, og alt var som det skulle være.
Så kan varmt anbefale at købe sine Popits her, især også grundet deres gode/store udvalg.

20 marzo 2021

Gik fint med bestilling og betaling og…

Gik fint med bestilling og betaling og fik bekræftelse med det samme.
Jeg savner dog lidt mere kommunikation fra butikken fra bestilling til varen afsendes. Der gik 4 dage fra vi bestilte og betalte... men tænker det kunne gøres noget hurtigere. Levering var til gengæld dag til dag.
Så popitbutik.dk gør det lidt nemmere at finde kontakt oplysninger så vil jeg være mere tryk.
Anyways det kom indefor en uge så fair nok.
Vh Kristian

20 marzo 2021

Super service

Super service - første pakke kom med dao 2 dage efter bestilling - 2 pakke samme dag. Og mine piger er vilde med produkterne. Herlig butik 👯‍♂️🥳👯‍♂️

19 marzo 2021

Bedste kvalitet på markedet

Jeg fik min pakke i dag, og jeg er super glad for dem :)
Jeg har tidligere købt popits andre steder, men i popitbutikken er kvaliteten klart bedst.
Det er super god kvalitet, og hurtig levering.

18 marzo 2021

Hej Amalie

Tak for din anmeldelse
Vi er super glade for at du synes om vores kvalitet.
Vi stræber efter at have den bedste kvalitet af Popits på markedet.

//Popitbutikken

Super gode produkter af høj kvalitet

Super gode produkter af høj kvalitet. Tilmed hurtig levering.
Kan varmt anbefales:-)

17 marzo 2021

Hej Julies

Tak for din anmeldelse
Vi er glade for at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter

Vi håber du blev glad for dine varer

//Popitbutikken

De lover at give en ekser med men fik…

De lover at give en ekser med men fik den ikke og det tog rigtig lang tid før vi fik det vi bestille

16 marzo 2021

Hej Maria

Det må have været en fejl i sendingen - Vi sender en gratis en afsted til dig med det samme.

Pop it fight

Det er en rigtigt god hjemmeside og deres ting er rigtigt godt kvalitet og min pakke kom efter 2-4 dage efter bestilling, det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra

14 marzo 2021

Hej Arlinda

Mange tak for din søde anmeldelse
Vi er glade for du er vild med vores produkter og leveringstiden

Vi håber du blev glad for dine varer

3 dage så havde jeg den

3 dage så havde jeg den. 😀

14 marzo 2021

Hej Mark

Vi er super glade for at du er tilfreds med leveringstiden. Vi stræber efter at sende alle vores pakker hurtigst muligt.

Fine produkter

Fine produkter, rimelig leveringstid. Ærgerligt man ikke kan se hvor butikken hører hjemme, ej heller tlf, gør oplevelse lidt utryg. Men produktet kom uden problemer.

13 marzo 2021

Hej Pernille

Vi er kede af at du har følt dig lidt utryg under købet af vores varer. Vores CVR nummer står under handelsbetingelser, hvor der også står alle informationer om os

Vi er glade for at du er tilfreds med dine varer.

KAN ANBEFALES

kan virkelig anbefales okay hurtig levering og god kvalitet

11 marzo 2021

Hej Helle

Tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for at du er tilfreds med leveringen og kvaliteten på vores varer

For dårligt

Total dårlig service og alt for sent levering. Ville ikke anbefale dem. De sagde vores pakke var sendt i mandags det er onsdag og nu siger de, vi først får den torsdag eller fredag.

10 marzo 2021

Hej Semra

Som skrevet med dig i Live chatten, så havde vi fejl i vores system så vi kunne først sende din pakke ud tirsdag. Det beklager vi meget.

Vi håber du bliver glad for din varer trods alt,

Mvh.
//PopItButikken

laaang leveringstid

2 1/2 uge efter modtager vi vores varer.
2 varer ikke medsendt da de er udsolgt og en vare i forkert farve.
MEN, trods alt kompensation i form af gratis gave.
Havde jeg vidst, at der havde været så lang leveringstid havde jeg fundet er andet sted at handle.

9 marzo 2021