PoolKungen Recensioni 761

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick fantastisk hjälp av Carl när vi behövde reservdelar till vår pool. Trots att det inte handlade om något köp utan bara eftermarknadsservice så gick han all in för att hjälpa oss på bästa sätt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta företaget. Ta annat företag! Riktigt oprofessionella. Ändå köpt för närmare en halv miljon där, men det spelar ingen roll för dem utan behandlar sin kunder enormt dåligt. Lovar saker de inte k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi är riktigt nöjda efter vår första sommar med pool. Det har blivit en samlingsplats för familj och vänner. Att bygga pool är en komplicerad resa med många små och stora beslut. Poolkungen och vår ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kan inget annat än rekommendera PoolKungen till alla som överväger att bygga pool. Från konsultation i början när tankarna gick i att bygga pool till slutleverans av produkter var känslan professi... Leggi di più

1. Centro benessere

Scritti dall'azienda

Välkommen till PoolKungen, Sveriges största pool- och spabadsföretag utan mellanhänder. Vi erbjuder ett stort och varierat sortiment av premiumtillverkade swimmingpooler och spabad för hela familjen. Drömmer du om att ha en egen swimmingpool hemma? En plats där barnen kan leka, ett ställe att slappna av på, en social mötesplats för vänner och familj. Oavsett hur du använder din pool eller ditt spabad kommer den garanterat bli en källa till livskvalitet.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Ni har sålt en liner till mig som är…

Ni har sålt en liner till mig som är defekt. Linern är inte ens 6 månader gammal och det är flera hål i linern vilket gör att vattnet läcker ut.

5 ottobre 2021

Risposta di PoolKungen

Hej! Har din liner blivit defekt måste du anmäla detta till vår kundservice som hjälper dig vidare med ärendet.

Valutata 1 stelle su 5

Katastrof ingen information eller…

Katastrof ingen information eller hjälp. Bästa var flickorna på kontoret i Göteborg.

29 settembre 2021

Risposta di PoolKungen

Hej Börge! Vad roligt att du var nöjd med bemötandet i Göteborg, men väldigt tråkigt att höra att du inte känner att du fått tillräckligt mycket information och hjälp. Maila gärna oss på kundservice@poolkungen.se och berätta mer om vad du vill ha hjälp med så ska vi se vad vi kan göra :)

Valutata 3 stelle su 5

Bra leverantör av mitt poolpaket

Bra leverantör av mitt poolpaket. Kvalitativa grejer och som är lätt att bygga själv med sunt förnuft, även bra beskrivningar medföljer. Dock när man ställer frågor i ex chatten måste man bevisa med kopior på kvitton innan man får svar. Riktigt uselt. Dyr på tillbehör typ klor, vinterpluggar etc. Ex Folkpool tar 39:- för en vinterplugg och Poolkungen 150:- för samma sak. Summa summarum så rekommenderar jag Poolkungen som leverantör och är man lite om och kring sig så hittar man tillbehör billigare lite var stans.

28 settembre 2021

Hej Christer,

Tack för ditt omdöme :) Vi är väldigt glada att du känner dig nöjd med kvalitén på våra produkter, det är väldigt viktigt för oss att alltid leverera toppkvalitet.

Vi tar såklart till oss av din feedback gällande vår kundportal, den är ny och vi arbetar hårt för att förbättra den inför nästa säsong. Angående prissättningen är det något vi konstant försöker hålla nere så gott det går, samtidigt som vi aldrig vill vika oss när det kommer till funktion och hållbarhet.

Prisvärda produkter

Prisvärda produkter, snabb och bra leverans. Vi har köpt pool + diverse kem och är riktigt nöjda med det vi fått.

28 settembre 2021

Hej Micael!

Tusen tack för ditt fina omdöme, vi blir jätteglada av att höra att du känner dig nöjd :)

Vi beställde ny liner

Vi beställde ny liner. Leveranstiden först osäker sedan längre än utlovat. Leveransen skedde sedan med bolag som tog över en vecka att leverera efter att produkten lämnat fabrik. Observera att produkten var betald i förväg. Ingen kompensation för sen leverans!

24 settembre 2021
Valutata 3 stelle su 5

Dålig service.

Det som drar ner betyget är att en del gick sönder när jag skulle bygga ihop poolen. Det tog flertalet samtal och sju veckor innan jag fick en ny del, bygget stod still under tiden.

Bra bemötande

Har alltid haft bra bemötande och hjälpt till med att få fram rätt produkter så som pump mm när dessa gått sönder. Leveranserna har varit helt ok.

Valutata 5 stelle su 5

Väl värd investering för familjen!

En mycket positiv investering i familjens välmående, trevlig personal, snabb leverans och när vi hade strul med inkopplingen kommer en tekniker utan att vi är hemma och kopplar in allt och ställer iordning, för oss suveränt agerat och det gör skillnad.

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più