Jeg blev faktisk lidt skuffet over den Fjordhest jeg bestilte til min niece. Billedet var misvisende. På Billedet var manen kort/Som typisk fjordhest, men på den rigtige kæphest var det lang man, det... Leggi di più
Hele købs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev også overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi måske godt have ønsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... Leggi di più
Jeg har fået en gave til min datter købt på ponypiger.dk Gaven er kommet og der mangler noget ud fra den beskrivelse der er på hjemmesiden som jeg selvfølgelig tog billede af. Jeg prøvede mange gang... Leggi di più
Hurtig levering og fine produkter til mine små hestepiger og ponyerne ☺️ Dog er vores lille welsh føl så lille, at hun ikke kan passe Super Mini grimen, så nu prøver vi med en kæphestegrime 😅
Ravnebjergvej 20, 3450, Allerød, Danimarca
- +45 71997525
- kundeservice@ponypiger.dk
- ponypiger.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Samt hurtig svar på mail.
Sender bestilling i januar 2024 får…
Sender bestilling i januar 2024 får besked om den ene varer først er på lager 6 marts 2024 det var ok det var før barnebarnets fødselsdag den 10 marts forsøger jeg at kontakte pr telefon men fuldstændig umuligt at komme igennem telefonsvarer siger indtal navn og nummer og vi ringer tilbage nej det sker ikke for den virker ikke i har min mail osv men jeg hører intet så jeg tænker det kommer ikke så vi måtte kæbe ny gave til vores barnebarn så får man en mail her i april din varer er afsendt🙈 superfedt
Venlig hilsen Lone
Super hurtig levering tak
God oplevelse
Hurtig levering og gode produkter👍
God og hurtig levering
Jeg bestilte d 7 december modtog 3 januar
Jeg bestilte d 7 december - som julegave - og først d 3 januar ku jeg hente ordren - sååååååååå det var ikke helt ok - MEN ordren ER modtaget nu og er iorden..
Det var en super oplevelse hele vejen…
Det var en super oplevelse hele vejen igennem både fra bestilling til udlevering.
Så var min datter blev meget glad for pakken og dens indhold.
Ok oplevelse
Ok oplevelse
Har for første gang købt ind hos Ponypiger.dk, det var en ok oplevelse
Meget tilfreds med mine vare og hurtig…
Meget tilfreds med mine vare og hurtig levering
Det var hurtigt og nemt at bestille
Det var hurtigt og nemt at bestille. Varerne kom efter ganske få dage.
👍👍😁