Hurtig levering, vi bestille tøjler til kæphest, det kan dagen efter. Min datter var utrolig glad, så hun kunne ride på sin nye kæphest. Produktbeskrivelse så man kan læse det, da det ikke er alle... Leggi di più
My Hobby Horse’s produkter er af meget høj kvalitet, virkelig fint udført, der er kælet for detaljen, selv i indpakningen. Vi har både købt udstyr, en færdigsyet kæphest og denne gang en DIY-kæphe... Leggi di più
Jeg havde bestilt en kæphest, af min datters nu afdøde parts-pony.❤️🐴 Indsendte billeder af forskellige vinkler, men havde da ikke nogen ide om at det ville ligne så meget. Kæphesten kom igår, og lig... Leggi di più
Hos My Hobby Horse finder du DK's største udvalg af kvalitets kæpheste, udstyr til kæpheste og ryttere. Har du set vores kreakasser? Her får du muligheden for at sy din egen kæphest eller lave dit eget udstyr. Alle vores produkter er designet og håndsyet i Danmark.
Sønderbyvej 14, 6731, Tjæreborg, Danimarca
- kontakt@myhobbyhorse.dk
- myhobbyhorse.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Altid godt!
Alt kommer frem til tiden og det er en vildt god kvalitet. Jeg ville ønske i at der var en hvid premium kæphest. Jeg har selv vildt meget derfra og jeg har 3 kæpheste derfra❤️Så kun ros herfra og kan klart anbefales!
Virkelig god kvalitet
Super hurtig levering, bestilte en kæphest med udstyrspakke til min datter, den var så fin og flot, virkelig god kvalitet og sød indpakning. Handler helt sikkert her igen når der skal købes mere udstyr.
Produkterne er virkelig gode og det…
Produkterne er virkelig gode og det holder. Hurtigt levering og vigtigst af alt en lille slik pose og en rabat kode.
Rigtig hurtig levering og en lille gave…
Rigtig hurtig levering og en lille gave oveni - helt perfekt.
Havde lige det jeg manglede
Havde lige det jeg manglede. Hurtig og nem bestilling og alt var som ønsket
Lige så godt som altid😊
Lige så godt som altid😊 det kom til tiden, og jeg var rigtig glad for det jeg fik.
Hurtig levering. Alle produkterne var som forventet ☺️
Hurtig levering
Produktbeskrivelse så man kan læse det, da det ikke er alle ting som passer til alle kæpheste.
Jeg kan stærkt anbefale det til andre, og det bliver heldig sikker ikke sidste gang vi bestiller derfra :-)
Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering. Min datter fik ovenikøbet lidt ekstra med til sit diyprojekt.
Hurtig levering
Hurtig levering, virkelig fine produkter og lækkert med ekstra surprise indeni 👌🌟
Hurtig levering
Hurtig levering. Og som altid en kæphest i høj kvalitet. Min datter elsker den
Fine varer til fornuftige priser
Fine varer til fornuftige priser, hurtig levering og så fik vi endda en lille bonusgave med vores pakke til stor glæde for en hesteglad pige.
Helt i top
Nemt at handle hos, utroligt imødekomme personale og meget fleksible i forhold til afhentning.
My hobby horse er bedst
Jeg synes i har de mest fantastiske kæpheste også meget lækkert udstyr man har bare løst til at købe det hele❤️❤️❤️jeg synes det kunne være fedt med en basic hvid kæphest❤️❤️❤️jeg elsker det
Modtog min bestilling uden problemer!
Købt hos dem flere gange uden nogen problemer
Bestilte en kæphest til min datter, og fik en fin besked med, at der var kommet en ny kampagne. Så hun vil få en taske med til sin kæphest.
Super flot kæphest
God og meget venlig kundeservice
God og meget venlig kundeservice! Smukke produkter som giver inspiration til leg :)
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, vi bestille en grime til en af kæphestene, til afhentning v. butikken. Ingen problemer, hurtig service og fint produkt.