Jeg blev faktisk lidt skuffet over den Fjordhest jeg bestilte til min niece. Billedet var misvisende. På Billedet var manen kort/Som typisk fjordhest, men på den rigtige kæphest var det lang man, det... Leggi di più
Hele købs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev også overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi måske godt have ønsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... Leggi di più
Jeg har fået en gave til min datter købt på ponypiger.dk Gaven er kommet og der mangler noget ud fra den beskrivelse der er på hjemmesiden som jeg selvfølgelig tog billede af. Jeg prøvede mange gang... Leggi di più
Hurtig levering og fine produkter til mine små hestepiger og ponyerne ☺️ Dog er vores lille welsh føl så lille, at hun ikke kan passe Super Mini grimen, så nu prøver vi med en kæphestegrime 😅
Ravnebjergvej 20, 3450, Allerød, Danimarca
- +45 71997525
- kundeservice@ponypiger.dk
- ponypiger.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Jeg bestilte varer ved firmaet og…
Jeg bestilte varer ved firmaet og modtog en pakke den 3. December. Pakken er ikke min!! Varerne i pakken er overhovedet ikke noget jeg har bestilt. Jeg sender en mail samme dag jeg har modtaget pakken til Ponypiger. Får ingen svar, har ringet 9 gange til firmaet og ingen tager telefonen, skriver til dem på Facebook, heller ingen svar. Skriver en gang til en mail til kundeservice, uden resultat.
På hjemmesiden står telefonnummeret med en telefontid fra klokken 10-12, når man ringer til firmaet bliver der oplyst en telefontid fra 12-16!
Jeg handler aldrig ved Ponypiger mere!,
Go og hurtig levering
Manglende varer
Jeg har modtaget 4 ud af de 7 varer jeg har bestilt og betalt. Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice både på mail og telefon, uden held. Det er meget frustrerende. Pengene er trukket fra kontoen.
Jeg handler aldrig hos ponypiger igen. Man kan jo ikke komme i kontakt med dem. Det er svineri!
Jeg har forgæves forsøgt at få kontakt…
Jeg har forgæves forsøgt at få kontakt med webbutikken på telefon (gætter på, at jeg har ringet mindst 20 gange) og på mail over 5 dage, for at få vejledning i forbindelse med et køb.
Nu tror jeg bare, at jeg køber min julegave et andet sted, for jeg vil da nødig stå i en situation, hvor jeg faktisk er afhængig af at få kontakt.
Nem bestilling og hurtig levering
Der er lige hvad man har bestilt 👍 så…
Der er lige hvad man har bestilt 👍 så det er en der bliver glad 🧑🏻🎄🎅🏻
Svært at komme i kontakt med..
Kørte forgæves for afhent af ordre til trods for at det stod i mail at i anledning af black friday var der udvidet åbningstider så var det ikke muligt at hente ordren eller få hjælp via telefon.
Kontakt til ponypiger
Jeg har forsøgt at få kontakt til ponypiger, da jeg har købt en gave til mit barnebarn- min ordre er endnu ikke afsendt og jeg skal faktisk bruge gaven nu.
Jeg har derfor skrevet 2 gange til ponypiger kundeservice uden at få svar, så jeg er dybt skuffet over firmaet
Gode varer.
god hjemmeside der er let at finde…
god hjemmeside der er let at finde rundt på. hurtig levering
Ponypiger yder ekstremt dårlig…
Ponypiger yder ekstremt dårlig kundeservice. Lange svartider på mail og dårlig vejledning i forhold til returnering af varer. Jeg køber aldrig varer derfra igen.
Lynhurtig levering og super produkter 😊
Hurtig levering og nyt pandebånd…
Hurtig levering og nyt pandebånd tilsendt da der var en fejl på det første pandebånd
Jeg blev kontaktet af Ponypiger
Jeg blev kontaktet af Ponypiger, da jeg havde skrevet forket tlf. nr., og de ville sikre sig at jeg kunne afhente min pakke - og service.
God service!
Lækre ting.