Købte en jakke, som blev leveret efter 2 dage 👏 den var desværre for kort på ærmerne og måtte sendes retur. Pengene var på min konto samme dag, som de modtog jakken 🤗👏 God service 👏👏

Dette er ikke en anmeldelse af en handel, men en anden service jeg slet ikke havde set komme. I januar 2026 købte jeg bl.a. en vest hos Curved.dk. Vesten blev returneret til Curved.dk med henblik på r... Leggi di più

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Leggi di più

Jeg købte strømpebukser hos jer i oktober. Har brugt dem hele vinteren og vil bare sige DE HOLDER. Det er de bedste jeg nogensinde har haft. Har altid købt i supermarked og der går de tit i stykker ef... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per taglie forti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,3

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Den butik er helt igennem professionel

Den butik er helt igennem professionel, serviceminded - og det altid med godt humør.
Lige fra deres mange lives på Facebook til kundeservice mv. Jeg har efterhånden bestilt flere gange, og når der er behov for at returnere noget (hvis jeg har købt 2 størrelser for at sammenligne), er pengene hurtigt retur på kontoen.
Ved skriftlige henvendelser, hurtige svar.

4 aprile 2024

Altid utrolig fin service og jeg følger…

Altid utrolig fin service og jeg følger trofast jeres lives, når jeg kan hvor I altid sætter utrolig mange og flotte præmier på højkant. Lækre tilbud også på nye varer.
Ikke nok med det I støtter også børnecancerfonden,som jeg synes var så flot et initiativ. Tak for pluspige og jeres personale.

5 marzo 2024

Super god kundeservice!

Super god kundeservice!
Handlede dagen før påskedagene hos min yndlings tøjbutik på nettet Pluspige.dk. - og sørme om ikke jeg modtog pakken allerede om lørdagen! Det er da super god service at de trods helligdage pakker så de kan sende vores varer ud. Jeg har altid oplevet den mest positive tilgang til deres kunder, så kan varmt anbefale deres butik!

30 marzo 2024

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig levering og gode lives. Har købt meget på lives og på Pluspige.dk der er altid en fantastisk service, ingen problemer med returvarer, eller andet. Altid gode til at hjælpe. Kan kun anbefale at købe hos Pluspige.

21 marzo 2024

Hvis man skal have god service

Hvis man skal have god service, så er det her man skal handle!
Kvinder med kurver bliver hyldet og der er altid gode tilbud og en god stemning, når man er i kontakt med personalet!
De er hurtige til at behandle din ordre!

4 aprile 2024

Virkelig godt udvalg og service!

Jeg hørte om Pluspige gennem min søster, og deltog i min første live i påsken. Lækre varer til virkelig gode priser! Jeg har allerede modtaget besked om at jeg kan afhente min pakke på trods af påske travlhed - det er dælme god service.
Udvalget til store piger er ofte begrænset af et lidt konet look eller det er virkelig dyrt - begge udsagn gør Pluspige til skamme!
Tak for en god handel og fantastisk service - det bliver ikke sidste gang, jeg handler hos jer🙌🌻

31 marzo 2024

Hurtig og korrekt levering af varer

Jeg har handlet her i flere år, og har kun haft gode oplevelser. Hurtig og korrekt behandling af ordre. Venlig kundeservice og fornuftig modtagelse af retur varer. Den nye hjemmeside er kundevenlig og overskuelig.

27 marzo 2024

I er fantastiske

I er fantastiske altid god service og hvis i har lidt for travlt forkæler I os med en ren præmielive. Jeg forsøger at se alle lives for jeg synes i er så dejlige at se på og gode til at præsenter jeres varer bliv ved med det og luk øjne og øre for de negative kommentarer

31 marzo 2024

Kæmpe ros til pluspige…

Man skal lede længe efter et firma hvor service og kundepleje er så stor som hos pluspige 👍👍 de er altid glade og klar til at hjælpe med ALT 💪 de bedste anbefalinger herfra. Altid mange gode tilbud på hjemmesiden og en gaveregn af premier på deres live shows 👍 jeg er total fan.

2 aprile 2024

Smart i en fart

Pluspiger har altid smarte og billige modevare, hurtig fragt og kanon service. Kan varmt anbefales.
Jeg havde bestilt en kjole, den kommer torsdag, skal bruge den lørdag, desværre er kjole mærket forkert i str. MEN.... her er Pluspiger bare helt fantastiske WAUW.... de haste sender ny kjole, kommer fredag og den passer perfekt. Det kalder jeg service i topklasse 👌

21 marzo 2024