Købte en jakke, som blev leveret efter 2 dage 👏 den var desværre for kort på ærmerne og måtte sendes retur. Pengene var på min konto samme dag, som de modtog jakken 🤗👏 God service 👏👏

Dette er ikke en anmeldelse af en handel, men en anden service jeg slet ikke havde set komme. I januar 2026 købte jeg bl.a. en vest hos Curved.dk. Vesten blev returneret til Curved.dk med henblik på r... Leggi di più

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Leggi di più

Jeg købte strømpebukser hos jer i oktober. Har brugt dem hele vinteren og vil bare sige DE HOLDER. Det er de bedste jeg nogensinde har haft. Har altid købt i supermarked og der går de tit i stykker ef... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per taglie forti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,3

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dette er stedet med god service og…og mega gode tilbud 🤩

Dette er stedet med god service og hurtig levering.
Jeg er en trofast shopper som ser live når det er live, der er mange gode tilbud og mega fede konkurencer.
Her er der lidt til alle fra 42 og op.
Så kom ind og kig hver tirsdage klokken 19:30
Det er mange penge at spare når man ser med på live.
Hilsen Anita Simonsen som ikke har gået glip af en eneste tirsdagslive de sidste 3 år 🤩❤️👍🏼

5 marzo 2024

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Utrolige sødt, rart og medgørligt personale, som altid er klar til at hjælpe.
Hurtig levering. Lækkert tøj.
Mine varmeste anbefalinger.

Fantastisk online shop.

Fantastisk online shop med kæmpe udvalg og ofte store besparelser. Derudover afholdes live på Facebook med gaveregn og vild priser. Kan kun anbefales.

3 marzo 2024

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg har handlet hos pluspige.dk gennem de sidste par år. Både på hjemmesiden og gennem deres live på Facebook. Der går aldrig lang tid fra ordren er betalt til man får besked om at pakken er på vej. Har kun en gang oplevet der var en fejl på varen og der fik jeg hurtigt pengene retur. Så ingen problemer der.
De varmeste anbefalinger herfra.

26 dicembre 2023

Altid en fornøjelse at handle hos…

Altid en fornøjelse at handle hos Pluspige.dk
Hver Tirsdag er en fest, når de køre deres Live, masser af sjov og spas, samt visning og gode priser af fedt tøj, og ikke at forglemme, alle de fede Præmier de trækker ud😃
De er altid meget behjælpelige, venlige og svare altid tilbage, når man kontakter dem.
De er total serviceminded.
5 Stjerner til PLUSPIGE *****

2 aprile 2024

Pluspige er de bedste

Pluspige er de bedste. Er altid glad og tilfreds med mine køb. Skulle noget være for stort/småt er deres retursystem meget velfungerende. Er vild med tirsdag aften når plus pige går live.

5 aprile 2024

Altid venlig og høflig betjening

Altid venlig og høflig betjening. Rigtig gode priser og fristende live shopping 😀 De svarer altid på Messenger, hvis jeg har spørgsmål til str eller hvis jeg har fået bestilt to af samme slags 😏 De har en rigtig god pluspige-plus kundeklub, så ind imellem bestiller jeg tøj for mine opsparede point og betaler kun meget lidt ( handler jeg mon for meget ? 🤪) Kan kun anbefale Pluspige.

5 aprile 2024

Pluspige, eneste sted jeg køber tøj fra. Udelukkende de bedste.

For nyligt har jeg købt en palietkjole, hvor der i et lille stykke af stoffet, ved det ene bryst, manglede nogle palietter. Jeg sendte information til Pluspige om dette, og inden jeg kunne nå at tælle til 10, havde de pakket en ny og sendt afsted, samt sendt en retur kode til mig da de betalte fragten. Dagen efter modtog jeg den nye kjole.
Jeg har shoppet hos Pluspige i halvanden år. Har oplevet 2 reklamationer, som er blevet behandlet med det samme, og altid med en rigtig god og hjælpsom kommunikation fra det bedste personale. Har også været heldig at vinde konkurrencer 3 gange og været fuldt ud tilfreds med mine gevinster.

lækkert og smart tøj.

lækkert og smart tøj.
Ikke nok med tøjet er lækkert og smart, så er det også til priser, hvor alle kan deltage. Søde og rare er de alle, Bytter med et smil, aldrig nogle problemer, Købte 2 bluser på Live og de kom meget hurtigt, som altid. Nyder deres live, og de er så søde de deler ud med gaver til os er ser det, af egen fri vilje, den bedste butik Ever ;-)

6 marzo 2024

Bedste sted for pluspige at shoppe

Bedste sted for pluspige at shoppe. Livesalg med tøj til billige penge og god kvalitet og god præsentation. Masser af præmier til Live. Lynhurtig levering. Bedste kundeservice, aldrig noget bøvl. Webshop hvor du optjener point, som kan bruges til at shoppe for. Jeg anbefaler 100% pluspige. Jeg har fået mange andre til at handle der, som også er super tilfredse ++++