Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Købte en jakke, som blev leveret efter 2 dage 👏 den var desværre for kort på ærmerne og måtte sendes retur. Pengene var på min konto samme dag, som de modtog jakken 🤗👏 God service 👏👏

Valutata 5 stelle su 5

Dette er ikke en anmeldelse af en handel, men en anden service jeg slet ikke havde set komme. I januar 2026 købte jeg bl.a. en vest hos Curved.dk. Vesten blev returneret til Curved.dk med henblik på r... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte strømpebukser hos jer i oktober. Har brugt dem hele vinteren og vil bare sige DE HOLDER. Det er de bedste jeg nogensinde har haft. Har altid købt i supermarked og der går de tit i stykker ef... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento per taglie forti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

4,3

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk butik med skønne medarbejdere

En fantastisk butik med skønne og altid venlige medarbejdere. Jeg har købt meget tøj på pluspige.dk, og det er altid hurtigt fremme og altid høj kvalitet. Skulle det ske, at det ikke passer i størrelsen, så bliver det ombyttet uden besvær. Jeg har handlet her mindst 20 gange over det seneste år, og har aldig haft et problem

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Super kundeservice som jeg har skrevet med nogle gange nu, de er altid venlige og hjælpsomme. Kan varmt anbefale pluspige

4 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Elsker den butik og de piger.

Elsker den butik og de piger.. og Ken. 😊 Og selvfølgelig også deres lækre tøj. Jeg ved ikke hvor meget jeg har handlet for, men jeg ved at jeg har meget tøj der fra. 🥰
Jeg glæder mig til hver tirsdag, hvor de har Live sagt på deres Pluspige side på Facebook. Jeg sidder klistret fast for at se de lækre ting. Og er tit meget overrasket over alle de flotte præmier de giver væk. 🥰
Jeg har kun haft gode oplevelser med dem, og kan hel klart anbefale dem. 👍🥰

Fantastisk service.

Så kom der lige en pakke mere fra Pluspige. :-)

fantastisk hjemmeside, let overskuelig så det er nemt at handle alt det man nu lige har lyst til.

Deres Live hver tirsdag er altid fyldt med et glad og positivt personale.

Blev ringet op af en medarbejder i tirsdags at den kjole jeg har bestilt, havde de ikke lige, om jeg ville vente på den eller om jeg ville have pengene tilbage, jeg valgte at vente på at den kommer, så tak for rigtig god service.

Fantastisk service

Fantastisk lækkert tøj, og utrolig søde og hjælpsomme hvis man skriver eller ringer.
Og så er de virkelig hurtige til at få sendt ens varer
De gør virkelig meget for deres kunder

5 kæmpestjerner herfra

Bedste hjemmeside at handle på, og har gjort det mange gange.
Gode priser, hurtig levering og ikke mindst fantastisk kundeservice.
Nem retur og penge på kontoen indenfor 5 dage.
Bedste og varmeste anbefalinger herfra.

🥰☆☆☆☆☆ herfra 🥰

Elsker deres pluspige tøj

Elsker at handle ved Anna og søs og især deres pluspige tøj.
Handler mest på nettet og er vild tilfreds. Tøjet kommer ofte 1-2 dage efter bestilling.
Hvis der er spørgsmål omkring tøjmærke elle andet har de en rigtig god og venlig kundeservice der gerne hjælper til.
Køber efterhånden kun tøj hos dem.

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds. De har altid lækkert tøj til gode priser. Gode konkurrencer og præmier og altid let forståelig vejledning i regler i forhold til returnering, gavekort osv. De har en super kundeservice, som altid er søde og hjælpsomme. Virkelig hurtig levering. Et super godt firma! Her kan man roligt handle!👍👍👍👍👍

Altid fantastisk kundeservice

Jeg har gennem mange år handlet ved Anna og Søs. Både i butikken i Odder, på pluspige.dk og på lives.
Altid er jeg blevet mødt med venlighed, hjælpsomhed og et godt humør.
Hvis jeg har fået bestilt en vare, som ikke passer, så returnerer jeg den og indenfor få dage, så er pengene retur på min konto.

1 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Har kun oplevet positiv ting på…

Har kun oplevet positiv ting på pluspige jeg har set live siden de start med gå live hver Tirsdag og man kan hele klar mærke at det er nogen som har deres hjerte med i deres arbejde i at hjælpe stor pige med at få smart tøj til billige penge jeg har selv købt en hel dele der ind og har aldrig har noget at klage over Anne gør meget ud af at sige på live hvordan de forskellig tøjfirmaer’s str er og hun siger også altid at kurven ikke er sikke før den er betal Der er mange som ser live er imellem 1200-2000 på hver gang De trækker også en masser lækker præmier hver gang jeg har selv være heldig at vinde 2 gange
De hold live Onsdag efter påsken bare for at trække præmier ud for at takke for det god salg der have være i påsken
Kundeservice er altid høflig og svar hurtig og er hurtig til at rette en fejl
Varen som er bestil kommer meget hurtig
Så hvis det stod til mig skulle de 5⭐️ gange med 1000 jeg køber kun mit tøj der ind nu

3 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Det mest fantastiske firma jeg har…

Det mest fantastiske firma jeg har oplevet . Deres live bliver kørt meget professionelt og med en skøn stemning hver gang. Deres kundeservice findes ikke bedre - de er altid meget hjælpsomme uanset hvad det drejer sig om - aldrig går du forgæves . Kan ikke rose Pluspige nok .

Knallerbang tilbud

Knallerbang tilbud, lives hver tirsdag og nogen gange også andre dage. 47 kroners bøjlen, ugens fund, konkurrencer, gaver og gavekort. Alt dette for os kunder. Ved godt, at de gør det for også, at tjene penge( det er trods alt en forretning- men de går bare lige den ekstra meter 🥰

PLUSPIGE er bare bedst ❤️

PLUSPIGE er bare bedst ❤️
Priser i bund og stadig god kvalitet.
Altid gode tilbud
Konkurrencer
Fantastisk service og imødekommenhed
Ja jeg kunne blive ved, har intet dårligt at sige om pluspige, så i får mine varmeste anbefalinger 🌟❤️🌟❤️🌟❤️🌟❤️🌟

22 marzo 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più