Købte en jakke, som blev leveret efter 2 dage 👏 den var desværre for kort på ærmerne og måtte sendes retur. Pengene var på min konto samme dag, som de modtog jakken 🤗👏 God service 👏👏
Dette er ikke en anmeldelse af en handel, men en anden service jeg slet ikke havde set komme. I januar 2026 købte jeg bl.a. en vest hos Curved.dk. Vesten blev returneret til Curved.dk med henblik på r... Leggi di più
Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Leggi di più
Jeg købte strømpebukser hos jer i oktober. Har brugt dem hele vinteren og vil bare sige DE HOLDER. Det er de bedste jeg nogensinde har haft. Har altid købt i supermarked og der går de tit i stykker ef... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.
Rosensgade 9, 8300, Odder, Danimarca
- 004531682012
- anna@annaogsos.dk
- pluspige.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Altid super god service
Altid super god service, kæmpe udvalg til markedets bedste priser. I kan godt klappe jer selv på skuldrene.
Altid god service
Altid god service
Gode priser
Lækker tøj
Vil helt klart anbefale pluspige til alle piger ☺️
pluspige er en fantasisk vebshop de har…
pluspige er en fantasisk vebshop de har så meget lækkert tøj super service og hjælpsomme med alt
Kan med det varmeste anbefale Pluspige…
Kan med det varmeste anbefale Pluspige 😍 Lækkert tøj, og fantastisk service 👌 Har handlet rigtig mange gange hos jer, og det vil jeg forsætte med 🥰👌
God service og altid hjælpsom når man…
God service og altid hjælpsom når man skriver el ringer og man kan altid sende tøj tilbage uden problemer og få penge tilbage
Super service
Super service, er der altid for kunden, aldrig sure miner de finder altid en løsning så alle er tilfredse.
Lækkert tøj
Lækkert tøj, hurtig levering.
Rigtig god kundeservice, svarer hurtigt og altid søde og høflige
Tak Anna og Co
Tak Anna og Co
Altid den bedste service😊
Klar til at hjælpe dig med alt. Hver gang du handler❤️
Knus Helene
Altid god service og præcis levering
Altid god service og præcis levering. Ingen bøvl når man returnerer. Pengene kommer hurtigt
Fantastisk side
Fantastisk side, men fantastisk service!
Lækre tilbud, både på siden og i liven.
Bytte service hurtig og hurtig retur med peng.
Mine varmeste anbefalinger
Fantastisk service
Fantastisk service, kæmpe udvalg og højt humør. Er og bliver min faste butik, selvom jeg udelukkende handler online. De er altid klar til at hjælpe
Super service
Super service. Jeg har handlet ved jer flere gange og har altid været tilfreds. Kan klart anbefale plus pige
GOD KUNDESERVICE, kun ros til skyerne…..
Jeg havde i aftes klokket i mine pluspoint, så de forsvandt. Fejlen var min, fordi jeg gerne ville have de smukke øreringe med som gratis gave og derfor ikke skulle have brugt point. Jeg skrev til Pluspige.dk i Messenger og allerede her til morgen var der det sødeste svar, at mine point var lagt ind igen.
Jeg har KUN GODE OPLEVELSER med dem. Søde, sjove lives tirsdag aften med de fineste præmier og gaver, helt overvældende. Priserne er virkelig flotte, ingen andre firmaer matcher dem.
Hurtig forsendelse, ofte dagen efter og ALTID løsningsorienteret, venlig kundeservice.
En super tilfreds kunde…..
Camilla.
Altid god behandling 😊
Jeg oplever altid at jeg får er god oplevelse og behandling hos Pluspige.
Fejl rettes, køb byttes og masser af spændende muligheder der gør det svært at bestemme sig!
Har handlet mange gange og det har været samme oplevelse stort set hver gang.
En rigtig god onlineshop med nærvær
En rigtig god onlineshop med nærvær, gode tilbud og service i topklasse.
Mine bedste anbefalinger
Jeg handler meget hos Pluspige - HVORFOR? Fordi de har et stort varesortiment til gode priser, deres Live shows er hyggelige, de har superhurtig levering og deres kundeservice er helt fantastisk - whats not to like🤩
Fin - flot- fantastisk
Fin service, flotte produkter og fantastiske mennesker. Kan varmt anbefale butikken. Hilsener Lene
Altid super service og hurtig levering.
Altid super service og hurtig levering.
Lækkert tøj.
Altid en super god service
Altid en super god service og hurtig levering af de bestilte varer.
Kan klart anbefale at handle på denne side ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Altid en god helhedsoplevelse
Altid gode og fornuftige priser - har handlet stort set hele min garderobe hos pluspige i gennem 4 år - hurtig levering og billig levering (opnår ofte fragtfri ved køb over 499 🤫) hurtig refundering ved retur eller ombytning - fantastiske mærker og kvaliteter - kan KUN anbefale Pluspige - I gør det fabelagtigt 🥰