Købte en jakke, som blev leveret efter 2 dage 👏 den var desværre for kort på ærmerne og måtte sendes retur. Pengene var på min konto samme dag, som de modtog jakken 🤗👏 God service 👏👏

Dette er ikke en anmeldelse af en handel, men en anden service jeg slet ikke havde set komme. I januar 2026 købte jeg bl.a. en vest hos Curved.dk. Vesten blev returneret til Curved.dk med henblik på r... Leggi di più

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Leggi di più

Jeg købte strømpebukser hos jer i oktober. Har brugt dem hele vinteren og vil bare sige DE HOLDER. Det er de bedste jeg nogensinde har haft. Har altid købt i supermarked og der går de tit i stykker ef... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per taglie forti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,3

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tak Anna og Co

Tak Anna og Co
Altid den bedste service😊
Klar til at hjælpe dig med alt. Hver gang du handler❤️
Knus Helene

27 marzo 2024

Fantastisk side

Fantastisk side, men fantastisk service!
Lækre tilbud, både på siden og i liven.
Bytte service hurtig og hurtig retur med peng.
Mine varmeste anbefalinger

2 aprile 2024

GOD KUNDESERVICE, kun ros til skyerne…..

Jeg havde i aftes klokket i mine pluspoint, så de forsvandt. Fejlen var min, fordi jeg gerne ville have de smukke øreringe med som gratis gave og derfor ikke skulle have brugt point. Jeg skrev til Pluspige.dk i Messenger og allerede her til morgen var der det sødeste svar, at mine point var lagt ind igen.
Jeg har KUN GODE OPLEVELSER med dem. Søde, sjove lives tirsdag aften med de fineste præmier og gaver, helt overvældende. Priserne er virkelig flotte, ingen andre firmaer matcher dem.
Hurtig forsendelse, ofte dagen efter og ALTID løsningsorienteret, venlig kundeservice.
En super tilfreds kunde…..
Camilla.

4 aprile 2024

Altid god behandling 😊

Jeg oplever altid at jeg får er god oplevelse og behandling hos Pluspige.
Fejl rettes, køb byttes og masser af spændende muligheder der gør det svært at bestemme sig!
Har handlet mange gange og det har været samme oplevelse stort set hver gang.

26 marzo 2024

Mine bedste anbefalinger

Jeg handler meget hos Pluspige - HVORFOR? Fordi de har et stort varesortiment til gode priser, deres Live shows er hyggelige, de har superhurtig levering og deres kundeservice er helt fantastisk - whats not to like🤩

Altid en god helhedsoplevelse

Altid gode og fornuftige priser - har handlet stort set hele min garderobe hos pluspige i gennem 4 år - hurtig levering og billig levering (opnår ofte fragtfri ved køb over 499 🤫) hurtig refundering ved retur eller ombytning - fantastiske mærker og kvaliteter - kan KUN anbefale Pluspige - I gør det fabelagtigt 🥰