Købte en jakke, som blev leveret efter 2 dage 👏 den var desværre for kort på ærmerne og måtte sendes retur. Pengene var på min konto samme dag, som de modtog jakken 🤗👏 God service 👏👏

Dette er ikke en anmeldelse af en handel, men en anden service jeg slet ikke havde set komme. I januar 2026 købte jeg bl.a. en vest hos Curved.dk. Vesten blev returneret til Curved.dk med henblik på r... Leggi di più

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Leggi di più

Jeg købte strømpebukser hos jer i oktober. Har brugt dem hele vinteren og vil bare sige DE HOLDER. Det er de bedste jeg nogensinde har haft. Har altid købt i supermarked og der går de tit i stykker ef... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per taglie forti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,3

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Pluspige har en meget god og venlig kundebetjening…

Pluspige har en meget god og venlig kundeservice, der gør alt for at vi som kunder skal få løst vores udfordringer. Pluspige har også en meget god kundeklub, gode priser og de har mange gode tiltag for os kunder.
Jeg har kun godt at sige om dem der arbejder der og alt det de gør for kunderne.

19 marzo 2024

Altid fantastisk kundeservice

Altid fantastisk kundeservice. Gode priser og meget ofte kampagner, konkurrencer osv. Skøn live hver tirsdag med tilhørende hyggelig Facebook gruppe. Stort udvalg af plus size tøj i forskellige prisklasser og stilarter. Altid hurtig levering. Min yndlingsshop!

Kanon pluspigetøj-forhandler.

Jeg har handlet hos pluspige MANGE gange. Og Hvis jeg ikke kan passe tøjet eller har fortrudt mit køb sendes det nemt tilbage uden problemer. Og de har desuden en meget imødekommende kundeservice.
Jeg kan stærkt anbefale pluspige.dk.
Mvh Lisa Skifter Nielsen.

5 marzo 2024

Pluspige er fantastisk

Fantastisk hjemmeside - gode ja tak tilbud på facebook og deres lives er fantastiske hvor man kan se tøjet på og de anbefaler evt at gå en større op eller ned. Altid hurtig levering

5 aprile 2024

Den bedste kundeservice og skønne varer

Den bedste kundeservice, leverer ALTID det lovede, lette at kommunikere med. Utrolig innovative, søde og ekstremt gavmilde med gode tilbud, priser og ikke mindst præmier. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger. I er fantastiske. Altid med på de nyeste trends.
TAK for jer😉

5 aprile 2024

Danmarks bedste onlie tøjbutik til…

Danmarks bedste online tøjbutik til Plussize kvinder!
Gode tilbud, super lives, venlig, hurtig og kompetent service og hurtig levering!
Eneste minus.....man bruger ALT for mange penge på alle de gode tilbud der hele tiden er 😆
Giver Pluspige.dk mine bedste anbefalinger og elsker at handle der.

4 aprile 2024

ELSKER sat handle på Pluspige

ELSKER sat handle på Pluspige, da deres tøj henvender sig til alle aldre.
De er super godt til at oplyse om det enkelte tøj er lille-nomalt-stor i størrelsen, og hvad det er lavet af.
Bestiller man online, modtager man tøjet relativt hurtigt.
Skulle der opstå et eller andet, bliver man mødt af en fantastisk kundeservice.
Kan KUN ANBEFALE Pluspige til at handle der❤️

2 marzo 2024

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Altid behjælpelig. Hurtigt levering. Deres faste tirsdags live giver en masse inspiration. Med ideer til styles, størrelser med mere.

Kan kun varmt anbefale PLUSPIGE.DK.

ALTID EN GOD SERVICE FRA PLUSPIGE

ALTID EN GOD SERVICE FRA PLUSPIGE
Jeg har aldrig har problemer med at at
Handle på pluspige og har da også haft behov for at få byttet noget og heller ingen problemer med dette. Og jeg elsker deres live⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️