Købte en jakke, som blev leveret efter 2 dage 👏 den var desværre for kort på ærmerne og måtte sendes retur. Pengene var på min konto samme dag, som de modtog jakken 🤗👏 God service 👏👏

Dette er ikke en anmeldelse af en handel, men en anden service jeg slet ikke havde set komme. I januar 2026 købte jeg bl.a. en vest hos Curved.dk. Vesten blev returneret til Curved.dk med henblik på r... Leggi di più

Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Leggi di più

Jeg købte strømpebukser hos jer i oktober. Har brugt dem hele vinteren og vil bare sige DE HOLDER. Det er de bedste jeg nogensinde har haft. Har altid købt i supermarked og der går de tit i stykker ef... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per taglie forti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,3

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk webside - med massere af skønt tøj

Jeg blev blæst bagover da jeg for første gang var med på en live hos Pluspiger. Sikke en oplevelse med utroligt styr på tingene - en masse fantastisk tøj og ikke at forglemme en gaveregn, som ikke bare var små gaver. Jeg har snart set mange lives med tøj til store piger men det er første gang jeg har oplevet så meget flow og så mange lækre varer på en gang. Jeg glæder til at følge PLUSPIGER og det er helt sikkert et sted jeg fremadrettet anbefaler.

2 aprile 2024

Ikke ok

Syntes faktisk ikke det er ok at pluspige opfordrer os kunder til at anmelde dem for at drukne en dårlig anmeldelse de har fået. Det er ikke god forretningsskik.

8 aprile 2024

Den bedste hjemmeside til pluspiger

Den bedste hjemmeside til pluspiger.
Hjemmesiden er nemt at få inspiration fra.
Det er altså hyggeligt at se pluspige live, hvor man med smil på læben ser med. Der får man mega god inspiration og mega god pris. Det er også fede præmier 🤩
Kundeservice er god og hurtig. Levering Er næsten altid lynhurtigt.

2 aprile 2024

Nem at bestille

Nem at bestille. Opdatering på hvad der sker ed ens ordre. Hurtig levering. Altid venlige og hjælpsomme hvis man har fået noget der ikke passer. God vejledning omkring størrelser i forhold til andre mærker. En fantastisk størrelsesguide på deres hjemmeside

30 marzo 2024

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, altid hjælpsom service og vandvittig hurtig levering. På live på Facebook er der sindssyge gode priser og gave uddeling som jeg aldrig har oplevet andre steder.
Kan varmt anbefales

30 marzo 2024

Super god service.

Super skøn webshop at handle i. Utrolig venlig personale. Søde og rare og imødekommende. Havde haft personlige udfordringer og nåede desværre ikke at sende varer retur. Kontaktede butikken og vupti. De ændrede datoen for returvarer. Så kunne jeg alligevel nå det. Sikken en service.
Kan varmt anbefales at benytte denne webshop.

30 gennaio 2024

God kundeservice

Hurtig levering og svar på evt. spørgmål. Nemt at returnere en vare, hvis man har brug for det.
Iøvrigt et godt stort udvalg af tøj til fornuftige priser og ofte gode tilbud. Har handlet der flere gange og vil helt sikkert gøre det igen.

31 marzo 2024

Pluspige

Pluspige
Er altid hjælpsom og venlig hvis man ringer til dem jeg havde købt en vinterjakke som desværre gik i stykker 2 måneder efter og der ringe jeg til kundeservice og de sendt en nu med det sammen
Jeg har kun været glad for alt jeg har købt hos pluspige og god service virkelig et fedt sted og god service

5 aprile 2024

Vil faktisk gerne give jer flere…

Vil faktisk gerne give jer flere stjerner - ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Jeg er fuldt ud tilfreds med det jeg har købt ved jer. Altid hurtig levering og ingen vrøvl hvis man returnerer. Kan varmt anbefale at handle hos pluspige.dk. Vil også lige nævne pluspige live hver tirsdag kl 19.30 på Facebook. 😉

5 aprile 2024

Den bedste service

Har måtte opgive at se med live, da mit klædeskab bugner og pengepung gisper og siger den er tom.
Jeg har altid fået den bedste service af de sødeste piger, når jeg har skulle bytte når det var den forkerte størrelser og så er der altid en returseddel og vingummier med i posen.

24 ottobre 2023