Købte en jakke, som blev leveret efter 2 dage 👏 den var desværre for kort på ærmerne og måtte sendes retur. Pengene var på min konto samme dag, som de modtog jakken 🤗👏 God service 👏👏
Scopri cosa dicono le persone
Dette er ikke en anmeldelse af en handel, men en anden service jeg slet ikke havde set komme. I januar 2026 købte jeg bl.a. en vest hos Curved.dk. Vesten blev returneret til Curved.dk med henblik på r... Leggi di più
Går altid en ekstra mil for kunden 🫶🏻 Har handlet mange gange de seneste mange år, hos Pluspige. Der er god kvalitet, gode priser, fantastisk stemning, kundeservice ud over alle grænser,... Leggi di più
Jeg købte strømpebukser hos jer i oktober. Har brugt dem hele vinteren og vil bare sige DE HOLDER. Det er de bedste jeg nogensinde har haft. Har altid købt i supermarked og der går de tit i stykker ef... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi tilbyder et stort udvalg af lækkert tøj i str. 40-58. 🙂 Vores fokus er på at finde de fedeste styles til de skarpeste priser. Hver eneste dag jagter vi de bedste fund hos de dygtigste leverandører.
Informazioni di contatto
Rosensgade 9, 8300, Odder, Danimarca
- 004531682012
- anna@annaogsos.dk
- pluspige.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Utrolig hurtig forsendelse
Utrolig hurtigt forsendelse
Jeg er glad for mine ordrer
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Den BEDSTE hjemmeside til os med kurver! Super kundeservice og stort udvalg! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Verdens klasse firma
Sindsygt firma, den vildeste service.
Jeg bestiller varer sent fredag eftermiddag
De lå klar hos mig søndag. Levering på under 48 timer oven i købet weekend
Mega skøn kvalitet af varer
Dårlig service når man vil bytte en…
Dårlig service når man vil bytte en vare
Jeg bestilte en trøje til fuld pris 499,- kr. Dette er også grænsen for fri fragt, så jeg betalte 499,- kr. Da jeg modtog den, var den for stor og jeg ville returnere den og have et nummer mindre. Jeg skrev mail til support at jeg returnerede den og om jeg kunne få et nummer mindre. Jeg fik svar, at jeg selv skulle gå ind og bestille en mindre størrelse og ville få refundering af den første, når de modtog den retur. Jeg skrev at det fik jeg nok ikke lige gjort (tænkte at jeg ville have pengene tilbage først, når de ikke bare ville bytte den).
Nu har jeg modtaget tilbagebetaling på 460,- kr. Altså ikke min fulde pris for trøjen, men fratrukket fragt (som egentlig var fragtfri).
Jeg har jævnligt handlet hos Pluspige, men først nu haft brug for at bytte en vare. Tænker der er andre gode webshops der er mere serviceminded.

Risposta di Pluspige
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Bestilte om aftenen og alligevel havde jeg kjolen næste dag. Hurtigere kan det vidst ikke blive. Kjolen var i øvrigt rigtig flot og god kvalitet. Handler gerne her igen.
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service, 3 dage efter jeg sendte retur pakken har jeg modtaget pengene....
Derfor giver jeg 5 stjerner til Pluspige.dk
Mvh Susanne Sørensen
Kan klart anbefales
Det er p!sse træls, sagt på godt jysk, at Anna og de andre hver eneste tirsdag og lørdag holder deres Liveudsendelser og Ironi kan forekomme her 🤣 Jeg har sgu ikke råd til det, for bliver jo lokket med deres smittende humør, fede OG mange præmier og gode priser. Det er fedt at Anna, Bonnie og Winnie skifter tøj undervejs og deler deres mål, så vi kan se tøjet på, men også sammenligne med dem på højden og størrelse.
I posen de sender tøjet i ligger der en evt returseddel, returporto og en lille pose lækre vingummier
OG Ros til Pluspige for at sende en voucher på 50kr til shoppen, hvis en vare er udsolgt og ikke kan leveres alligevel pga lagerfejl. Så var der jo til dækning af portoen når man skulle efterbestille de trusser man glemte at putte i kurven første gang 👍❤️
Og så bliver man jo så glad i låget når man ikke lige havde fanget at der var en ekstra gave i poserne annonceret på facebook. 😍
Men savner altså at der ikke var vingummier med også sammen med præmien… dem er jeg vilde med 🤣😎
Ingen kritik
Bestilte en badedragt for 3 dage siden. Var lidt skeptisk da den var meget billigere end andre badedragter hos andre, den var dog også på tilbud med 40%. Men kvaliteten er helt fin og den sidder som forventet 🙂 så absolut intet at sætte fingeren på.
Kunne godt finde på at bestille hos dem igen.
Super tilbud… fantastisk kundeservice
Super tilbud… fantastisk kundeservice, de finder altid en løsning.
Efterhånden køber jeg det meste af mit tøj hos pluspige, flere yndlings mærker.
Gode tilbud og lynhurtig⚡️ levering🤩
Købte et godt ja tak tilbud, en flot badedragt i fin kvalitet, i fik den sendt til mig lynhurtigt, for allerede dagen efter, kunne jeg hente den i den lokale pakkeafdeling. Det hele fungerede perfekt i forbindelse med mit køb. 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. Tak for handlen. Handler gerne hos jer igen.
Mange kunne lære af Pluspige
...hvad en god kundeoplevelse er. De har et hjælpsom team og der er aldrig noget bøvl og ballade - det kører bare. Altid en glad bemærkning og der bliver altid svaret - før eller siden.
Så det du ser, er hvad du får - så handel løs - nemt at få betalt og hvis du mod forventning ønsker noget byttet, går dette også nemt, og du har pengene meget hurtigt på din konto.
Mange kunne lære noget af Pluspige.
Kundeservice i topklasse
Kan varmt anbefales at handle hos Pluspige. Deres live shows er altid med højt humør, gode priser og flotte præmier - den eneste ulempe er alt det der frister😉 Kundeservicen er i absolut topklasse, der overgår alle forventninger. DAO har mistet min pakke fra Pluspige på vejen til Sjælland. Pluspige starter straks en eftersøgning, men desværre uden held. Jeg får herefter mail fra Pluspige, som sender ordren på ny og tilmed med et gavekort som plaster på såret - det er da verdensklasse kundeservice🤩
Handler gerne igen
God behandling og min bestilling kom super hurtigt. Vil gerne handle her igen.
Latterligt
Hvordan kan i være bekendt at prøve at ødelægge alt for Sabrina .. syns vitterligt i synker lavt når i vælger og gå live hver eneste gang det går op for jer Sabrina er på live hos 100 bananer 🤷♀️
Vil i synke så lavt, så boykoter jeg jer
Den eneste grund til den ret lunkne…
Den eneste grund til den ret lunkne anmeldelse er, jeg efterhånden er ved at være godt træt af, at få et produkt hjem, som overhovedet ikke svarer til billedet og bruge penge på retur gang på gang. Er med på at kvindekroppen er forskellige, men når jeg bestiller en kjole, hvor den på modellen går til ca. knæet, er det bare ikke i orden den går mig til anklen og ligner en sæk... jeg er altså 162, så enten er modellen rigtig høj, eller er der en forskel på det produkt i sender i forhold til det på billedet. Det ville være god stil at oplyse størrelse på varen og hvor høj modellen, som faktisk bærer den er.
Shopping hos Pluspige er en oplevelse
Fik taget mig sammen til at se første liveshow i december 2023 og blev fanget af Pluspige. Dejlig service, energi og godt tøjudvalg. Der er skabt et godt socialt miljø på Facebook, hvor alle er velkommen.
Anna og Co har styr på det de laver og er altid behjælpelige. Der er god ping-pong der giver en fornemmelse af et hjemligt fællesskab, hvis man er vant til det. Flot tøj og stort udvalg der rummer alle former og faconer. Tirsdags- og lørdagslive på Facebook er en fast rutine nu, medmindre jeg har en anden aftale. Det er mit go-to sted, når jeg mangler noget…eller ikke gør 😊
God og hurtig handel
Dejlig netbutik med godt udvalg og gode priser
Kanon betjening og altid hjælpsomme.
Har handlet hos jer mange gange nu, og har ALTID fået den bedste service, flotte varer, og altid hurtig forsendelse og skulle noget retur, gik det hurtigt og nemt.
Har set med på jeres LIVE utallige gange på Facebook, og i udstråler så meget glæde alle sammen. De fedeste gevinster bliver udloddet, til stor glæde for jeres følgere. I er fantastiske. Kun de bedste anbefalinger herfra.
Kan varmt anbefales!
Altid hurtig levering, med god kommunikation undervejs, og fantastisk kundeservice!
Bedste priser, og virkelig stort udvalg.
Jeg er særligt vild med, når Pluspige sender live, at Anna har styr på alle detaljer, om hvert stykke tøj, bestilling, fragt mv. Der er masser af konkurrencer, og det hele formidles på allerbedste vis!
Fantastisk
Pluspige er den mest hjertevarme virksomhed, fantastisk kundeservice, hurtig levering og liveshow er med sjove, sprudlende og ærlige skønne Ladies der hver uger lokker os til at købe liiige det vi har brug for😊👏🏻 jeg vil til hver en tid anbefale Pluspige
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.