Har handlet hos PludsLED, alt gik hurtigt og nemt i forhold til selve handlen. Efter kort tid var min produkt begyndt at drille med en løs forbindelse. Jeg retter henvendelse til dem, en medarb... Leggi di più

Lyn hurtig levering og det skal der gives 5 stjerner for. Kvaliteten af produkterne virker lidt skravlet, specielt deres opbygnings rammer til LED paneler. Levetiden må jeg afvente at se, Men som... Leggi di più

Virkelig god oplevelse med PlusLED - Mit LED armatur under køkkenskabene blev uventet defekt fra den ene dag til den anden. Sendte et billed til Support, der via et multimeter viser lampen tilsluttet... Leggi di più

Jag beställde 2 led slingor. Den ena var glapp i dimmer knappen. Blev nog något fel i kommunikationen. Men de bästa verkar vara att skriva till deras danska epost. Dom skickade nya produkte... Leggi di più

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Negozio di ricambi e componenti elettronici
  3. Negozio di elettronica
  4. Fornitore di lampadine
  5. Consulente per l'illuminazione
  6. Grossista di articoli per l'illuminazione

PlusLED.dk er en brugervenlig, Dansk webshop, der har specialiseret sig i salg af LED belysning, Smart Home og elektroniktilbehør af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Siden vores etablering i 2015, har vi styrket vores position som en stor troværdig onlineforhandler, til både private og erhvervskunder, indenfor salg af bl.a.: LED armaturer, LED paneler, LED Spots, LED strips, LED pærer, LED lys og lamper, LED solcellelamper og førende Smart Home brands, elektronikprodukter, el-artikler og værktøj samt tilbehør. Kundeservice er en grundpille i vores forretning, og vi tilbyder professionel og teknisk kompetent rådgivning til alle vores kunder. Det er en del af den grundige tilgang, vi har til hver enkelt handel. Vores webshop er moderne, brugervenlig og lynhurtig, og der er skåret ind til benet, så du hurtigt kan finde og købe det, du mangler. Er du er igang med at realisere boligdrømmen og renovere eller bygge selv? så finder du alt hvad du skal bruge til dit nye lys projekt hos os. Klik rundt på hjemmesiden og få inspiration til belysningen i dit badeværlse/bryggers, i stuen, i gangen, soveværelset, køkkenet, kontoret mv. Hvad enten du søger elegante og stilrene LED spots til loftet, LED armatur til værkstedet, lyskinne spot til butikken eller en smart udendørs/-indendørs lampe, så har vi det, du søger. Velkommen hos PlusLED.dk.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Wel betaald niets ontvangen!

Tot op heden heb ik, inmiddels twee weken na mijn bestelling, nog niets van u ontvangen.
Ik heb voor €900 aan lampen besteld, maar heb geen orderbevestiging, geen verzendbevestiging en geen enkele vorm van communicatie van uw kant ontvangen.
Graag ontvang ik per ommegaande duidelijkheid over:
de status van mijn bestelling
de verwachte leverdatum
en een bevestiging van mijn order
Mocht mijn bestelling niet verwerkt zijn, dan verzoek ik u dit direct te melden en het volledige bedrag terug te storten.
Ik zie uw spoedige reactie graag tegemoet

10 febbraio 2026

Beste Willem,

Het spijt ons echt om dit te horen, dit is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen geven.

Wij willen de zaak direct onderzoeken om te achterhalen wat er helaas is misgegaan, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Zou je ons een e mail kunnen sturen naar support@plusled.nl
met je gegevens, zodat wij je bestelling kunnen terugvinden en je direct kunnen helpen?

Wij kijken ernaar uit om dit voor je op te lossen.

Met vriendelijke groet
PlusLED Klantenservice

Dårlig kvalitet

Meget dårlige lamper i utrolig ringe kvalitet. Skruer faldt ud af alle kronmuffer og lamperne er lavet i meget tynd plast, som er meget ustabil at arbejde med.
Skal ikke købe mere hos jer.

6 febbraio 2026

Hej Dorte

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det beklager vi virkelig at høre.

Det lyder ikke som den kvalitet vi ønsker at levere, og skruer der falder ud af kronmuffer er selvfølgelig ikke i orden. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning til dig, enten erstatning eller refundering, alt efter hvad der passer bedst.

Skriv gerne til os på mail med dit ordrenummer, så vi kan finde en løsning sammen. Du kan kontakte os på support@plusled.dk.

Vi håber, du vil give os muligheden for at rette op på oplevelsen.

Venlig hilsen
PlusLED kundeservice

UPDATE: False Advertising / Poor Customer Service

I ordered:
86612 SMD LED Strip 230V | 50m | 4000K | 1500lm/m | 12W/m | IP65 | ECO
86611 SMD LED Strip 230V | 25m | 4000K | 1500lm/m | 12W/m | IP65 | ECO

Both items were well received but they are not 12 W/m as advertised but 10 W/m as indicated on the packaging which appears to be sent directly from the manufacturer in China. I contacted PlusLED for an explanation with no response now after 3 weeks

UPDATE: PlusLED very quickly contacted me after posting this review on Trustpilot. Our exchange was positive and professional and the issue was clarified. According to Plus LED the packaging / box was mislabeled.

I do plan to shop with PlusLED again since I find the products have an excellent price/performance ratio. However, I hope that their customer service will be more proactive in the future rather than reactive to a bad Trustpilot review.

6 gennaio 2026

Hi,
Thank you for your review, and we’re very sorry to hear about your experience.

We have tried to contact you directly to follow up and make sure we can assist you. We would really like to get in touch and understand what happened, so we can help as quickly as possible.

Please check your email (including spam/junk) for our message, or feel free to contact us at support@plusled.dk
with your order number so we can continue the dialogue.

Kind regards,
PlusLED Customer Service

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice!
Jeg bestilte en lys liste for lidt, og skyndte mig til skrive til dem, de skrev tilbage at de ikke kunne nå at pakke den med i samme ordre da den allerede var sendt, men tilgengæld sendte de mig en rabatkode på gratis fragt! 😃 Det skal siges at lys listen kostede 35 kr og fragt var 49 kr! Det kalder jeg godt kundepleje! Tak.begge pakker kom med 1-2 dage!

5 febbraio 2026

Hurtig behandling/service.

Købte en lampe i nov.2025 Den 31/1-2026 gik strømforsyningen i stykker. Den 4/1 var pengene retur på min konto. Hurtig svar Hurtig behandling. Rigtig god service.
Venlig hilsen
Bjarne Nielsen

4 febbraio 2026

Noget af bestillingen var ødelagt under transport, jeg skrev en mail og 3 dage efter havde jeg modtagt nye varer for det ødelagte, helt i top, ingen bøvl.

1 febbraio 2026

GEEN reactie op klacht / vraag

Ik heb 2x een email gestuurd naar support (@plusled.dk). Eerst in het Nederlands en 8 dagen later in het engels. Dit enkele dagen na levering. Op geen van de twee emails (met vraag/klacht) is een antwoord gekomen! Waardeloos! Het betrof hier een aangekochte inbouw Zigbee / HUE dimmer.

26 dicembre 2025

Hallo

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Het spijt ons zeer dat u geen antwoord heeft ontvangen op uw eerdere verzoeken. Dit is natuurlijk volstrekt onaanvaardbaar en voldoet absoluut niet aan de service die wij willen bieden.

We hebben nu geprobeerd om rechtstreeks contact met je op te nemen, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen met de kwestie rond je Zigbee/Hue-dimmer en een goede oplossing kunnen vinden.

Bedankt dat je ons op het probleem hebt gewezen.

Met vriendelijke groet
PlusLED Klantenservice