Modtog mine lamper hurtigt. Desværre var en af pærerne defekte.. kontaktede LEDproff som hurtigt fik sendt en ny pærer, plus reserver.. Go service👌
Jeg havde bestilt armatur i en forkert farve så jeg ringede til dem og næste dag havde jeg de rigtige og kunne montere.
Super gode "stearinlys", både kronbladene og bloklysene. De ligner og lyser virkeligt rigtige lys. Jeg har købt flere gange :-)
Informazioni su LEDproff.dk
Hos LEDproff.dk, kan du købe alt lige fra LED pærer til kæmpe projektører.
Vi hjælper dig rigtig gerne på vej, hvis du har problemer så mailer du blot til os eller ringer
Det er det vi er her for!
Kometvej 34, 6230, Rødekro, Danimarca
- 71 99 48 42
- salg@ledproff.dk
- ledproff.dk
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Jeg havde bestilt armatur i en forkert…
Gode produkter
Lidt i den dyre ende, men det afspejles også af kvaliteten. Meget bedre end billigbras
Man bestiller en dag
Man bestiller en dag, og det er her næste dag. Hvis man har fået noget forkert, så ringer man, og varen er her næste dag, med en retur label🤗🤗🤗
Alt var ok og hurtig forsendelse.
Alt var ok og hurtig forsendelse.
Handler gerne igen hos jer.
Super gode "stearinlys"
Super gode "stearinlys", både kronbladene og bloklysene.
De ligner og lyser virkeligt rigtige lys.
Jeg har købt flere gange :-)
Jeg har nu handlet hos LEDPROFF flere gange, og jeg er meget tilfreds. De er utroligt imødekommende og professionelle, og jeg oplever altid en god og behagelig service. Varerne er i god kvalitet til en fair pris, og ekspeditionen er hurtig. Jeg handler meget gerne hos LEDPROFF igen.
Pakket godt og beskyttende
Pakket godt og beskyttende, så alt kom hurtigt frem uden skader.
God hjemmeside og fine produkter.
Hvis du mangler LED så er LEDproff stedet
Jeg havde brug for noget grow light til mit akvarie og det blev ordnet med super service og hurtig afsendelse af dén købte varer
Fint produkt- ligner den jeg har…
Fint produkt- ligner den jeg har allerede. Tak for hurtig og præcis levering..
Fine lamper til en fornuftig pris.
Hej Ledproff de ting jeg har købt er OK…
Hej Ledproff de ting jeg har købt er OK og fine hilsen Karlo Madsen
Excellent priser...
Hurtig levering og fint produkt