Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har handlet hos PludsLED, alt gik hurtigt og nemt i forhold til selve handlen. Efter kort tid var min produkt begyndt at drille med en løs forbindelse. Jeg retter henvendelse til dem, en medarb... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Lyn hurtig levering og det skal der gives 5 stjerner for. Kvaliteten af produkterne virker lidt skravlet, specielt deres opbygnings rammer til LED paneler. Levetiden må jeg afvente at se, Men som... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god oplevelse med PlusLED - Mit LED armatur under køkkenskabene blev uventet defekt fra den ene dag til den anden. Sendte et billed til Support, der via et multimeter viser lampen tilsluttet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde 2 led slingor. Den ena var glapp i dimmer knappen. Blev nog något fel i kommunikationen. Men de bästa verkar vara att skriva till deras danska epost. Dom skickade nya produkte... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per l'illuminazione
  2. Negozio di ricambi e componenti elettronici
  3. Negozio di elettronica
  4. Fornitore di lampadine
  5. Consulente per l'illuminazione
  6. Grossista di articoli per l'illuminazione

Scritti dall'azienda

PlusLED.dk er en brugervenlig, Dansk webshop, der har specialiseret sig i salg af LED belysning, Smart Home og elektroniktilbehør af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Siden vores etablering i 2015, har vi styrket vores position som en stor troværdig onlineforhandler, til både private og erhvervskunder, indenfor salg af bl.a.: LED armaturer, LED paneler, LED Spots, LED strips, LED pærer, LED lys og lamper, LED solcellelamper og førende Smart Home brands, elektronikprodukter, el-artikler og værktøj samt tilbehør. Kundeservice er en grundpille i vores forretning, og vi tilbyder professionel og teknisk kompetent rådgivning til alle vores kunder. Det er en del af den grundige tilgang, vi har til hver enkelt handel. Vores webshop er moderne, brugervenlig og lynhurtig, og der er skåret ind til benet, så du hurtigt kan finde og købe det, du mangler. Er du er igang med at realisere boligdrømmen og renovere eller bygge selv? så finder du alt hvad du skal bruge til dit nye lys projekt hos os. Klik rundt på hjemmesiden og få inspiration til belysningen i dit badeværlse/bryggers, i stuen, i gangen, soveværelset, køkkenet, kontoret mv. Hvad enten du søger elegante og stilrene LED spots til loftet, LED armatur til værkstedet, lyskinne spot til butikken eller en smart udendørs/-indendørs lampe, så har vi det, du søger. Velkommen hos PlusLED.dk.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Har handlet hos PludsLED

Har handlet hos PludsLED, alt gik hurtigt og nemt i forhold til selve handlen.
Efter kort tid var min produkt begyndt at drille med en løs forbindelse.

Jeg retter henvendelse til dem, en medarbejder (Mads) vender hurtigt tilbage, han er super hjælpsom og løsningsorienteret. enden blev, at de sender mig en ny. Det er god stil.

Så kan kun anbefale PlusLED.

17 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jeg skifter armaturer 1 gang i måneden…

Jeg skifter armaturer 1 gang i måneden forbi deres produkt ikke virker
Jeg købte en ordentlig stak af deres 150cm Fladt LED Armatur | 4000K | VIGA | 4400lm
Men de går i stykker næsten hver måned
Jeg købte en 40 stk og er heldigvis ved at være igennem de 40 stk jeg købte
De når at være i brug ca 50-70 timer også begynder de at miste lyset
Først bliver de svage også begynder de at blinke når man slukker for kontakten
Og til slut stopper de helt med at lyse
Deres produkt er ikke pengene værd

1 aprile 2026
Logo di PlusLED

Risposta di PlusLED

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er vi meget kede af at høre, da det bestemt ikke lyder som den oplevelse, man skal have med vores produkter.

Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og finde en løsning sammen med dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på support@plusled.dk
, så vi kan få undersøgt forløbet nærmere.

PlusLED kundeservice

Valutata 4 stelle su 5

Lyn hurtig levering og det skal der…

Lyn hurtig levering og det skal der gives 5 stjerner for.
Levetiden må jeg afvente at se,
Men som forretning og service er det intet at komme efter og kan varmt anbefales.

1 aprile 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più