Nie polecam,po latach zamiast przedstawiać lepsze oferty to wciskają badziewia.Zostałam zmuszona do wypełnienia formularza Nowe otwarcie,pod pretekstem aktualizacji danych,po czym okazało się,że podpi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
U tego operatora nie ma gadania i korzystania z internetu jednoczenie- zapomnij! W centrum stolicy rzadko kiedy zdarza się 5g. Tak to LTE. Co chwilę gubi się sygnał, gdy na drugiej kracie SIM jest ful... Leggi di più
Jadąc pociągiem przełączyłem się na WiFi w pociągu, które odziwo okazało się o niebo lepsze i umożliwiło normalne wczytywanie stron w przeciwieństwie do operatora Plus który notorycznie pokazywał E, 3... Leggi di più
Najgorsza sieć telefoniczna w Pl. Człowiek placi rachunki, a z zasięgiem caly czas problemy... Od piątku 27.03.26 brak kontaktu ze światem, zgłaszane kilkukrotnie. Cały czas jedna i ta sama śpiewka "... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Provider di servizi per le telecomunicazioni
- Internet provider
- Provider di servizi Internet
- Servizio di telefonia e internet
- Impresa di telecomunicazioni
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Plus. Lider technologii LTE. Plus należy do: Polkomtel Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-673 Warszawa, ul. Konstruktorska 4, zarejestrowana w rejestrze przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000419430, kapitał zakładowy 3 51...
Informazioni di contatto
Konstruktorska 4, 02-673, Warszawa, Polonia
- plus.pl
Le persone hanno visualizzato anche
Katastrofa
Katastrofa . Internet ciągle się rozłącza. Sprawdziłem wszystkie ustawienia sieci , karty itd i wszystko powinno być ok . Jak już działa to tragedii nie ma no chyba , że w mojej lub pobliskiej miejscowości pada deszcz... Wtedy o internecie można pomarzyć
Infolinia to jest jakiś żart
Infolinia to jest jakiś żart. Czekałem pół godziny żeby nic się nie dowiedzieć i dostać najgorszą odpowiedź jaką mogłem dostać! Rozmowa z konsultantem trwała z 2 minuty. 28 MINUT CZEKAŁEM NA POŁĄCZENIE!!!
PRZESTRZEGAM PRZED KORZYSTANIEM Z TEJ SIECI TWOJE DANE NIE SA JUZ TWOJE PRYWATNE
Jak już wcześniej pisałam zawarłam.niekorzystna umowę bedac wprowadzona w błąd przez konsultanta diecie plus po to aby więcej płacić za usługi. Złożyłam reklamacje która mie została uwzględniona ponieważ stwierdzono że wysyłam.smsy do sieci premium portal ezoteryczny tyle tylko że ha wyslamam jednego smsa a pozostałe ra sama konsultantka i jej koledzy. Czemu mam płacić za to że ktoś mnie w plus jawnie okrada czemu mam płacić za coś jak Pani konsultant olus bs polecenie innego pracoenikabplus doprowadziła do umowy mega dla mnie niekorzystnej czemu mam płacić za to że w rej chwili z numeru w plus na sbinsment nie mogę się nigdzie zalogować bo wtedy wszyscy wiedzą ile mam na koncie w banku bo wszyscy wiedzą a w szczególności Pani konsultant o jej znajomi jakie mam hasło do e oacjent platformy e zus. Bo po prostu dałam się namówić na niby korzystne umowę Pani konsultant. To jest uczciwa siec to są osoby uczciwe fo zawierania uczciwych umow NIE POLECAM WRĘCZ OSTRZEGAM PRZED KORZ6STANIEM Z TEJ SIECI. To jest uczciwe przyznanie się do doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia własnym.miemiem bo co konsultanci w ten sposób mają dostęp do danych i mogą wykorzystywać ich do własnych celów.
Nauczcie swoich konsultantów dobrych…
Nauczcie swoich konsultantów dobrych manier. Grzecznie chciałem sie dowiedzieć czy reklamacja została rozpatrzona bo kiedyś zdarzyło się, że odpowiedź nie dotarła. Ale jaką odpowiedź uzyskuje? "Skoro nie dostał Pan odpowiedzi to jeszcze nie rozpatrzona". Nie jest to pierwsze chamskie zachowanie konsultanta. W dziale windykacji też pewna Pani powinna sie manier nauczyć i nie wprowadzać w błąd interpretując przepisy prawa według własnego uznania.
Nie da się nic zrobić z tym ściekiem…
Nie da się nic zrobić z tym ściekiem chce po oglądać YouTube nie można bo nie ma wogóle internetu co chwilę trzeba resetować ruter a o pobieraniu gier to już wogole nie wspomnę kiedy chce pobrać grę która zawiera 50gb to mam 1 procent przez 3godziny.
Internet 5G od Plusa to gniot
Internet 5G od Plusa to gniot. Reklamują jako internet który będzie wszędzie idealnie działał a w rzeczywistości kłamią w żywe oczy mieszkam w Gdyni a mam może 30kb/s. NIE POLECAM. Oszuści jakich mało
Pokusiłem się o domowy internet mobilny…
Pokusiłem się o domowy internet mobilny z tej sieci... i szczerze muszę przyznać, że to było jedno z gorszych doświadczeń, bo:
- antenę trzeba zainstalować samemu, skonfigurować sprzęt również (oszczędność na monterach)
- internet pomimo ustawienia anteny na stację bazową plus-a tragiczny! - filmy na YT ustawiały się w rozdzielczości 360px i nawet wtedy zacinały co chwila
- odesłałem w ciągu 14 dni (testuj za darmo) i według info na stronie oraz w umowie, a i tak naliczyli mi 80 zł jakiejś opłaty
Czuję się obowiązany do ostrzeżenia innych.
jedna z gorszych sieci
jedna z gorszych sieci, przeszedłem do konkurencji i jest o niebo lepiej. A co mnie skłoniło do zmiany? zasięg, często słaby, a poza miastem nawet brak w ogóle. Brak promocji sensownych, u innych operatorów dostaje się o wiele więcej.
Kontakty z Plusem
Teoretycznie mam w abonamencie nielimitowane rozmowy i smsy. Ale... za wyjątkiem kontaktów z biurem obsługi Plusa. Kto dzwonił, to wie ile reklam trzeba wysłuchać i ile czasu trwa połączenie i ile potem trzeba za tę "przyjemność" zapłacić. Dodatkowo włączają różne niechciane opcje i trzeba wyjaśniać, składać reklamacje etc. Biura stacjonarne w Warszawie też przetestowałam w Galerii Bemowo, w Złotych Tarasach i w Wola Parku. Brak kompetencji, brak życzliwości, teksty typu: "ale tego już nie produkujemy, powinna to pani wiedzieć" czy "trzymajcie mnie, bo zwariuję, przecież mówię że nie ma pani usług dodatkowych!" (po czym okazuje się, że mam i Disney+ i Gdzie jest bliski w pakiecie).
Jak się doda do tego słaby zasięg i wolno działający Internet, to bardzo niekorzystnie to wygląda.
Gdzie faktura ?
Jak można podawać rachunek tzn.kwotę , bez widoku całej dokładnej faktury? Kwota z kosmosu? Bardzo źle oceniam !
Najgorsza firma A obsługa klienta…
Najgorsza firma A obsługa klienta Arogancka Zero kultury
Nie polecam słaby zasięg sieci…
Nie polecam słaby zasięg sieci kominkowej straciłem połączenie na kilka sekund podczas grania clash royal i przez to przegrałem
Nawet nie zasługują na jedną gwiazdkę
Nawet nie zasługują na jedną gwiazdkę, są żałosnymi złodziejami, kupujesz światłowód czekasz na niego od 2 miesięcy a dostajesz tylko żałosne tłumaczenie sie ich że nie zrobią tego. Omijajcie ich szerokim łukiem jeżeli nie chcecie zostać dosłownie z niczym. Banda nie doinformowanych, nieodpowiedzialnych i niereformowalnych kretynów którym się nudzi w życiu. Nie polecam
plus internet
Korzystam z internetu LTE w Plusie i muszę przyznać, że jakość usługi jest rozczarowująca. Przy pełnym zasięgu prędkość pobierania wynosi zaledwie około 1 Mb/s, natomiast gdy mam jedną kreskę zasięgu – osiągam nawet 50 Mb/s. To zupełnie nielogiczne.
Aby uzyskać stabilniejsze połączenie, muszę ręcznie zmieniać typ sieci na 3G, gdzie mam około 5 Mb/s. Wtedy mogę obejrzeć coś na YouTube, ale o graniu online mogę zapomnieć.
Dla porównania kupiłem kartę SIM w Play – internet działa tam bez zarzutów. W Plusie jestem klientem od około 15 lat i nigdy nie miałem podobnych problemów. W Plusie kłopoty zaczęły się w maju 2025 i mimo dwóch zgłoszeń telefonicznych, sytuacja w ogóle się nie poprawiła.
Co gorsza, identyczne problemy występują w różnych miejscowościach, w których przebywam – zawsze to samo: pełny zasięg, a internet zwalnia do 1 Mb/s. Niestety, Plus wypada bardzo słabo.
Za około 8 miesięcy, po zakończeniu umowy, całkowicie przechodzę do Play.
Dwa dni po zakupie hulajnogi
Dwa dni po zakupie hulajnogi w sieci plus. Złożyłem reklamację na niedziałający sprzęt. Wysłałem hulajnogę do odpowiedniego serwisu wskazany przez operatora. Po dwóch tygodniach ani plus ani serwis plusa nie wiedzą co dalej z moim sprzetem. Ostrzegam was wszystkich przed zakupem hurajnogi w operatorze plus.
Chciałem przenieść numer i skorzystać z…
Chciałem przenieść numer i skorzystać z oferty na kartę a w salonie otrzymałem informację, że załatwią mi przeniesienie numeru ale nie udzielą żadnych informacji na temat oferty. Dostałem ulotkę z pakietami i tyle. Nie mam problemu z tym żeby kupić odpowiedni pakiet w aplikacji albo przy użyciu kodu ale sama sytuacja jest żenująca. Jak można coś sprzedawać i nie udzielać na ten temat informacji? Wróciłem do tej sieci po ok 20 latach przez słaby zasięg poprzedniego operatora i po pierwszym dniu jestem rozczarowany. Aktywacja pakietu trwa 24 godziny a w tym czasie płacisz 79 gr za min/sms/1mb. Strasznie słaba praktyka i jeżeli z zasięgiem będą problemy to za miesiąc się z nimi pożegnam.
Złodzieje oszuści omijajcie szerokimi…
Złodzieje oszuści omijajcie szerokimi łukiem
2/5 - tylko za mikro zasięg na mojej wsi
2 tylko dlatego, że mieli jaki taki zasięg na mojej wsi. Poza tym to kpina. Ceny z kosmosu. Brak tanich abonamentów - Plush jakoś ma abonament za 25 zł. Nie potrzebuję aż tyle Internetu, ale tez nie widzę powodu, aby za abonament z 6 GB płacić aż 40 zł po rabatach.
Kolejna sprawa; obsługa klienta - 50% niby kultura jest, ale 50% to chamstwo na infolinii - przekrzykiwanie, zarzucanie kłamstwa id.
Konsultant na infolinii niewiele może w wielu
sprawach.
I finał:
Wypowiadam dwa numery telefoniczny, zaznaczam, że chcę by były potem na kartę. wysyłam w okresie wypowiedzenia stosowny sms na wskazany na stronie numer. Otrzymuję potwierdzenie, że sms dotarł i system go przyjął. Czekam, bo chcę przenieść numery do Plusha, a tam nie zajmują się sami przenosinami, gdy numer jest jeszcze na abonament - musi być na kartę.
W międzyczasie na 1 z wypowiedzianych numerów przychodzi SMS, że mają ofertę za 25 zł, tylko żeby oddzwonić na 4-cyfrowy numer - chyba dział utrzymania klienta. Katarynka gada dobre 2 minuty. Następuje próba połączenia z konsultantem, po 2 sekundach info, e wszyscy konsultanci są zajęci i że oddzwonią. a konsultanci wszyscy są zajęci o każdej porze dnia. Czy oddzwonili? Nie, a mieli na to do końca umowy ponad 2 tygodnie.
W dniu zakończenia umowy po okresie wypowiedzenia tracę numer, bo jak się okazuje wysłanie smsa "przenies" nie załatwiło sprawy wbrew info z artykułu z bok Plus pt. "Czy można przejść z usług abonamentowych do oferty na kartę zachowując ten sam numer telefonu?". Numer znikł z moich numerów w aplikacji. Nie ma go jak doładować. Konsultant na chacie nie może pomóc. Na infolinii 1. konsultant chamski, przerywa i zarzuca kłamstwo. Drugi już próbuje pomóc, ale w rezultacie mówi, że trzeba jechać do salonu. TO PO CO TO ZAWRACANIE GŁOWY Z SMSEM? Dlaczego od razu nie napisać, że ta procedura możliwa jest tylko w salonach?
Niekompetencja i olewactwo - cały Plus. Kompromitacja na całej linii. Dziękuję, rozstajemy się!
PS Byłam z rodziną w Plusie dobrych kilka alt, w pobliżu nie powstał żaden nowy nadajnik, choć ludzi mieszka tu coraz więcej. Tak właśnie rozbudowują infrastrukturę
Po 15 latach z siecią plus w końcu…
Po 15 latach z siecią plus w końcu przyszedł czas na zmianę. Nie wiem co mnie tyle lat tutaj trzymało, bo od kilku lat plus spadł dosłownie na dno. Zero zasięgu, zero internetu, zero czegokolwiek. A mówię tutaj o centrum Rzeszowa. Żeby wysłać jakąś wiadomość, czy zdjęcie czekam nieraz kilka minut, albo wcale się nie wyśle. I to nie jest jednorazowy problem. To trwa lata. W końcu zmieniłem sieć na t mobile i różnica jest DRASTYCZNA. Aż nie mogę uwierzyć w to jak plus leci w kulki ze swoimi klientami. Dno, totalne dno.
Porażka w tych czasach
Przez długi okres trwania umowy zostają naliczone dodatkowe koszty. Tłumaczenie że można było czytać regulaminy i umowę itd żałosne. Teraz jestem za granicą chciałem się coś dowiedzieć o kosztach usług poza Unią europejską. Jak zawsze każdy konsultant opowiada co innego na doczepne a na koniec odpowiedź że trzeba czekać na rachunek i ewentualnie reklamować jak mi nie pasuje. Szanująca się firma inaczej podchodzi do klienta nie łaszcząc się parę zł tylko na opinie klientów. Przestrzegam wszystkich. Mam też wielu znajomych którzy korzystają z innych sieci i nie mają takich problemów więc moja opinia jest wiarygodna.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.