Nie polecam,po latach zamiast przedstawiać lepsze oferty to wciskają badziewia.Zostałam zmuszona do wypełnienia formularza Nowe otwarcie,pod pretekstem aktualizacji danych,po czym okazało się,że podpi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
U tego operatora nie ma gadania i korzystania z internetu jednoczenie- zapomnij! W centrum stolicy rzadko kiedy zdarza się 5g. Tak to LTE. Co chwilę gubi się sygnał, gdy na drugiej kracie SIM jest ful... Leggi di più
Jadąc pociągiem przełączyłem się na WiFi w pociągu, które odziwo okazało się o niebo lepsze i umożliwiło normalne wczytywanie stron w przeciwieństwie do operatora Plus który notorycznie pokazywał E, 3... Leggi di più
Najgorsza sieć telefoniczna w Pl. Człowiek placi rachunki, a z zasięgiem caly czas problemy... Od piątku 27.03.26 brak kontaktu ze światem, zgłaszane kilkukrotnie. Cały czas jedna i ta sama śpiewka "... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Provider di servizi per le telecomunicazioni
- Internet provider
- Provider di servizi Internet
- Servizio di telefonia e internet
- Impresa di telecomunicazioni
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Plus. Lider technologii LTE. Plus należy do: Polkomtel Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-673 Warszawa, ul. Konstruktorska 4, zarejestrowana w rejestrze przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000419430, kapitał zakładowy 3 51...
Informazioni di contatto
Konstruktorska 4, 02-673, Warszawa, Polonia
- plus.pl
Le persone hanno visualizzato anche
Brak sieci
Niestety w miejscu mojej pracy nie mam zasięgu sieci plus, nikt nie może się do mnie dodzwonić. Złożyłam reklamację i została odrzucona.
Odradzam korzystanie z tej sieci. Jak podpiszesz umowę to umywają ręce , nie wywiązują się i nie szanują klienta.
Gdyby ten internet był człowiekiem to…
Gdyby ten internet był człowiekiem to kur** były martwy jak aktualne mój internet 2 GB pobiera się w 20 lat XD
Nagle z 15 gb internetu zmniejszyli na…
Nagle z 15 gb internetu zmniejszyli na 5 bo promocja!!!!!hahahahaha Według abonamentu czyli 1zł= 0.32 Gb czy jakos tak wychodzi ponad 19!! Kobita na infolinii nie potrafi tego w żadne sposób wytłumaczyć. Nara wam zasięg lipa obsługa lipa tylko nękanie nowymi ofertami mimo wycofania wszystkich zgód marketingowych.
Zostałem oszukany co innego w umowie co…
Zostałem oszukany co innego w umowie co innego w fakturze
Infolinia brak kompetencji pracowników
Najgorszy serwis awarii
Najgorszy serwis,od tygodnia naprawiają linie że światłowodem i nic ,nieudolne próby bez sprzętu oraz jakiejkolwiek wiedzy,zbywają klienta pod byle pretekstem a abonament trzeba będzie zapłacić..jestem zażenowana
Bardzo miła i kompetentna obsługa Pani…
Bardzo miła i kompetentna obsługa Pani Justyny
Dno i muł
Jestem w Plusie, od 2000 roku. Firma z roku na rok, osiąga coraz większe dno. Zasięg internetu mobilnego w Rzeszowie, to tragedia. Mieszkam na największym osiedlu (ponad 30 tyś. mieszkańców), I praktycznie internet mobilny tutaj nie istnieję!!!. 5G jest tylko w ścisłym centrum, I to tylko w promieniu 1 km. Dno, muł I wodorosty. Jeżdżę jako kierowca na Bolcie, I codziennie ręce mi opadają. Apka Bolta co chwilę się zawiesza, taki jest zasięg netu. Firma totalne DNO!!!!!!!!
Firma Plus osiągnęła dno.
Firma Plus osiągnęła dno. W zeszłym tygodniu zgłaszam na infolinii informację, że dekoder mi się wogóle nie załącza, dostaję termin wizyty technika na następny dzień i o godzinie kiedy ma przyǰść pracownik do usunięcia usterki, dostaję sms z informacją, że diagnostyka nie wykazała zadnych błędów a mój dekoder loguje się prawidłowo. W związku z tym wizyta technika jest odwołana.Tymczasem z racji faktu iż to urządzenie jest "martwe" od tygodnia nie korzystam z tv. To zdarzenie oceniam jako brak szacunku do klienta, lekcewarzenie i niechlujstwo przy wykonywaniu obowiązków służbowych. Zastanawiam się za co ja płacę.
Sieć zatrzymała się w rozwoju na latach…
Sieć zatrzymała się w rozwoju na latach 90. Pomijam fakt pobierania oplaty za przelew ekspressowy (oplata rachunku) ale sprawdzając od czasu do czasu biling widze jakies glupoty ponaliczane i trzeba reklamowac. Obsluga klienta skandaliczna. Buta i arogancja. Nie wiem, gdzie jest wieksza amatorszczyzna, w infolinii czy w biurach. Jedni zrzucaja na drugich.
Problem, niestety, w tym, ze Orange j T-Mibile technicznie też są słabi, bo wszyscy sprzedaja nowe karty, a nie rozbudowuja nadajnikow. I dlatego internet jest na coraz gorszym poziomie.
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam. Mimo że spłaciłem zaległą ratę za telefon w salonie Plusa, urządzenie pozostało zablokowane przez ponad dobę. Pracownik salonu zapewniał, że blokada zostanie zdjęta po zaksięgowaniu wpłaty, która – jak twierdził – „może trwać kilka dni”. To absurd. W 2025 roku płatności wykonane bezpośrednio w salonie powinny być widoczne od razu, a klient nie powinien być pozbawiany dostępu do własnego telefonu.
Przez tę sytuację nie miałem dostępu do konta bankowego ani środków do życia. Kompletny brak profesjonalizmu, brak odpowiedzialności i podejście do klienta na poziomie, którego absolutnie nie powinno być w tak dużej firmie.
Jeśli ktoś zastanawia się nad korzystaniem z usług Plusa/Polkomtela – radzę się dobrze zastanowić. Ja po tym doświadczeniu wiem jedno: nigdy więcej.
Internet mobilny
Obiecane prędkości były 130-200mbps, i tak faktycznie było przez jakiś pierwszy tydzień. W drugim tygodniu prędkości spadły do śmiesznych 2mbps a w lepsze dni było 5mbps. TAK SIĘ NIE DA ŻYĆ. Teraz jakiś miesiąc po zakupie prędkości są bliskie 0. Jakies 0,2mbps a jak jest dobry dzień to 1mbps.
plus jest tragiczną siecią
Co jakiś czas w godzinach 21, 22 przestają działać mi dane komórkowe , nie jest to wina telefonu bo problem pojawia się na 3 telefonie z tą samą kartą . Myślę że to najwyższy czas zakończyć współpracę z tą tragiczną siecią. Nikomu nie polecam
przegladarka zacina na tym "NAJLEPRZYM…
przegladarka zacina na tym "NAJLEPRZYM INTERNECIE W POLSCE"
nikomu nie polecam.
Plus ma bardzo słaby zasięg w całej…
Plus ma bardzo słaby zasięg w całej Polsce, często jeżdżę i jestem wkurzony. Plus jest do niczego, a obsługa klienta to bezczene,leniwe niedouczone osoby.
Nie polecam ! Banda złodziei! W ciągu kilku dni ukrali mi ponad 200zl z karty płatniczej za pakiet rozmów i internetu który dalej nie działa a sieć próbuje pobrać kolejne opłaty ,gdzie pakiet za 30zl ma działać miesiąc u mnie ponad 200zl w ciągu kilku dni ukradzione z konta bankowego a pakietu dalej nie ma ! Złodzieje w białych rękawiczkach ,konsultanci twierdzą że wszystko jest w porządku i nie widzą pobrań pieniędzy z karty płatniczej . Brak pakietu wiąże się z płatnymi rozmowami ja rozmowy z konsultantami poszło kolejne 30zl z konta nie polecam omijać sieć szerokim łukiem.
Najgorsze ścierwo jakie mogło powstać
Najgorsze ścierwo jakie mogło powstać. Zdzierstwio pieniędzy za usługę, której nie dostajesz. Pomoc na infolinii? HAHAHAH, dobre żarty. Wina zawsze nie leży po ich stronie a gdy tłumaczysz człowiekowi siedzącemu po drugiej stronie jak za karę, że twoje prędkości wysyłania i pobierania są bliskie zeru odpowie Ci, że wina jest po mojej stronie. Syf, nie polecam.
2/5 tylko dla minimalnego zasiegu
2/5tylko dlatego, że na mojej wsi mają choć minimalny zasięg pozwalający na rozmowę nawet z domu.
Największym minusem są ceny abonamentów - skoro w ofercie na kartę za 30 zł mogę mieć nielimitowane SMSy i MMsy i wystarczającą dla mnie ilość MB Internetu, to dlaczego nie ma abonamentu za 30-35 zł? Nie każdy potrzebuje 80 GB Internetu w telefonie, ja ledwo wykorzystuję do 11-12 GB /mc i to też nie co miesiąc, bo często mniej
Jak chcesz mieć problemy internetowe co…
Jak chcesz mieć problemy internetowe co 2 tygodnie wybierz plusa
Najgorsza sieć jaka może istnieć
Najgorsza sieć jaka może istnieć, internet masakra, ciągle się zacina, zasięg mizerny często problem żeby wysłać wiadomość i z połączeniem, najgorzej jak pada. Nie rozumiem tego, z roku na rok jest coraz gorzej, a niby technologia idzie do przodu, tutaj się cofa. Nie polecam. Czekam aż skończy się umowa i zmieniam sieć.
Tragedia omijać szerokim łukiem ogólnie…
Tragedia omijać szerokim łukiem ogólnie sam jestem sobie winien bo powinienem najpierw czytać opinie,net słaby jak zęby mleczaki zasięg do dupy przy umowach wprowadzają w błąd jeszcze muszę męczyć sie pół roku zanim rozwiąże umowę POWINNI ZLIKWIDOWAĆ TO COŚ.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.