Første gang men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos playshop. Fik en god snak i telefonen med tror jeg ejeren (har glemt navnet sorry) først omkring et par spil jeg havde lidt spørgsmål o... Leggi di più
Ved levering var produktet desværre beskadiget - der kom dog lynhurtigt svar på reklamation og to dage efter ankom et nyt og fungerende produkt. Begge leveringer var lynhurtigt fremme selvom det... Leggi di più
Fremragende service. Jeg skulle anskaffe en masse Wii-udstyr til ungerne på SFO'en, og skrev derfor frem og tilbage med Playshop om guidening ift. hvad jeg havde brug for. Der kom hurtige svar med... Leggi di più
Playshop.dk er en dansk webshop fyldt med spil, konsoller og tilbehør til en lang række af de nyeste konsoller samt retro-konsoller. Vi har altid nye varer på vej hjem, og udvider vores udvalg løbende. - Dansk onlinebutik - Dansk lager - 24 måneders reklamationsret på alle køb - 1-2 dages levering
Ved Skoven, 8541, Skødstrup, Danimarca
Det er bedste nogensinde Igor bestilte jeg 2 wii spil og en wii2hdmi og der står den allerede er klar til afhentning idag. Super god virksomhed med billige spil til en som mig som absolut elsker Nintendo spil plus virkelig hurtig leveringstid. 5 stjerner

Risposta di playshop.dk
Havde en nintendo som ikke kunne tænkes, ringede til playshop og han guidede mig igennem hva jeg skulle gøre og efter 45 min kunne den tænder igen så super god service og 10 stjerner herfra.. kæmpe anbefaling herfra..

Risposta di playshop.dk
Jeg ringede ind for at være sikker på om en specifik vare var på lager, og om den kunne blive afsendt (det skulle bruges som gave).
Telefonen blev taget med det samme og jeg talte med en meget imødekommende medarbejder, der hjalp mig godt videre.
Varen kom dagen efter og jeg havde fået al den hjælp og vejledning jeg havde brug for.
Handler helt sikkert her igen!

Risposta di playshop.dk
En blandet landhandel med Nintendo og Playstation samt en del spil, blev præsenteret for Playshop.dk. Hurtig kommunikation og fair priser blev tilbudt så handlen gik særdeles smertefrit og jeg blev imponeret selv som særdeles erfaren forretnings menneske hvordan pris ,tilbud og aftalegrundlag blev gennemført uden smålige betragtninger. Pengene faldt prompte . Alt var til 5 stjerner med pil op ad. Har ikke svært ved at anbefale disse dygtige mennesker.

Risposta di playshop.dk
God dansk webshop. Fine priser, god kundeservice og kvalitet i måden varerne er pakket

Risposta di playshop.dk
Fantastisk service og hurtig levering.
Alt i alt en knald god oplevelse.

Risposta di playshop.dk
Super butik og rigtig god service.
Nicklas er hurtig til svare mail og holder ord.
Selv om det var online handel, kunne det ikke have været nemmere, end hvis jeg havde stået i butikken.
De Allerstørste anbefalinger herfra :-)

Risposta di playshop.dk
Helt perfekt oplevelse. Venlige og hjælpsomme, gode priser og lynhurtig forsendelse. Super godt pakket.

Risposta di playshop.dk
Fremragende oplevelse at handle hos Playshop
Overskuelig og fin hjemmeside, som var til finde ud af.
Bestilte i går 11.09 og 12.20 var ordenen pakket og sendt. Den blev modtaget i dag og alt levede op til forventningerne.
Tusind tak for en god oplevelse! Det bliver ikke sidste gang.
Med venlig hilsen
Victor

Risposta di playshop.dk
Super god shop og kundeservice. Hurtig levering og yderst hjælpsom, venlig, gavmild og betænksom serviceminded ansatte.
Fuldstændig blæst bagover. Kanon god forretning.

Risposta di playshop.dk
Jeg bestilte nogle PS2 controllers, PS2 til HDMI converter og lidt andet tilbehør til min PS2 i lørdags. Ordren var pakket mandag og leveret tirsdag.
Man fik endda også nogle vingummibamser med, som lige er prikken over i'et :-)
Der var ingen problemer med produkterne, foruden 2 mindre produktionsfejl på en af controllerne, som umiddelbart ikke havde påvirkning på funktionaliteten af produktet, da den virkede fint ved test.
Jeg skrev en mail med videoer som viste disse fejl, og jeg skrev det blot var for at informere dem, da jeg ikke syntes det var noget der behøvede at blive gjort noget ved.
De skrev 2 dage efter, at de beklagede produktet ikke helt levede op til det forventede, og at de ville sende en ny, da tingene skulle være i orden. Og at jeg ikke skulle sende noget retur.
Jeg valgte at ringe til dem, og snakkede med Nicklas. Jeg sagde, mens jeg værdsatte deres super kundeservice, at det ikke var nødvendigt at sende en ny, da jeg var tilfreds med den. Han sagde at det var op til mig, men hvis der skulle være det mindste, skulle jeg blot kontakte dem.
I samme ombæring spurgte jeg indtil et teknisk problem jeg havde med min gamle PS2 (+15 år gammel), og han var yderst hjælpsom med at give råd og fif til eventuelle løsninger, som jeg krydser fingre for at kunne løse problemet.
Alt i alt en super god oplevelse at handle ved dem. Hvis jeg i fremtiden skal have tilbehør til mine nuværende eller fremtidige konsoller, er det helt sikkert at jeg vender tilbage.

Rigtig god oplevelse.
Jeg købte for nylig to PS4 controllere hos Playshop, og det spillede bare. Brugervenlig hjemmeside og hurtig levering, så er der ikke rigtig noget at klage over. Og så er det altid et hit når der ligger et par små poser slik i pakken man modtager. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Playshop!

Risposta di playshop.dk
Hurtig levering, dag til dag. Vil købe igen hos Playshop.

Risposta di playshop.dk
pakken kom hurtigt der gik 2 dage og så var den der. pakken var pakket godt og jeg er glad for derse hjemme med alle de gode vare jeg har købt flere gange fra dem og det har altid været godt det jeg fik leveret. jeg kan sige at jeg har kun købt fra dem 2 gange men ellers er de gode

Risposta di playshop.dk
Godt nok første handel & dermed oss indtryk.
Men fantastisk oplevelse! Min bestilling kom hurtigt & var forsvarligt pakket. Havde et følge spørgsmål & var forberedt på svartid, men niksen🥳.
Tak for handlen👍🏻

Risposta di playshop.dk
Jeg havde bestilt en Wii-controller der desværre ikke virkede. Fra det øjeblik jeg skrev til Playshop at den ikke virkede, til at jeg i PostNord-app’en havde fået tilføjet en pakke med en ny controller, gik der kun en lille times tid. Jeg er dermed meget tilfreds med deres serviceniveau. Jeg kan klart anbefale PlayShop til alle!
Vh Jacob :)

Risposta di playshop.dk
Hurtig forsendelse og varen virker upåklageligt. God førstegangsoplevelse og Playshop kan varmt anbefales. :-)

Risposta di playshop.dk
Fantastisk sted at handle. Købte fem Wii spil, der alle ankom pænt pakket ind i en lille plastik sleeve, og alle med spejlblanke disks. De er lidt dyrere end andre steder, men så er du også garanteret spil der ser næsten nye ud.

Risposta di playshop.dk
Ved modtagelse af bestilt ordre var konsoldrev defekt, sendte mail og modtog svar kort efter, at de sendte en ny, som dagen efter blev modtaget.
Super hurtig service.
I øvrigt en god og købsvenlig hjemmeside.
Et firma jeg klart kan anbefale til andre at handle hos.