playshop.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Jeg solgte et lille samling skylanders figurer til dem, det var nemt og smooth handel. Fik bud relativt hurtig, og så sendte de bare en QR kode jeg ku få scannet på pakkeshop, så jeg behøvede ikke a... Leggi di più

Rigtig god oplevelse med Playshop.dk. Jeg kontaktede dem angående salg af en større samling Nintendo-spil og konsoller, og hele processen har været nem og lige til. God og hurtig kommunikation, e... Leggi di più

Super positiv oplevelse at handle med Nicklas. Jeg sendte en mail med billeder af nogle konsoller, spil mm jeg ville sælge og fik tilbudt en fair pris. Han sendte ovenikøbet fragtlabel - det kunne i... Leggi di più

5/5 både på service og reklamation. Jeg købte en adapter til min SNES, men oplevede kun blå skærm. Jeg tog derfor fat i Playshop, og de var hurtige til at vende retur. Efter råd og vejledn... Leggi di più

1. Negozio di videogiochi
  2. anche in
  3. Negozio di elettronica
  4. Negozio di giocattoli
  5. Negozio di giochi da tavolo
  6. Negozio di giochi usati

Playshop.dk er en dansk webshop fyldt med spil, konsoller og tilbehør til en lang række af de nyeste konsoller samt retro-konsoller. Vi har altid nye varer på vej hjem, og udvider vores udvalg løbende. - Dansk onlinebutik - Dansk lager - 24 måneders reklamationsret på alle køb - 1-2 dages levering

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super hurtig service levering 2 dage

Super hurtig service levering 2 dage, billig og ps3 controller virker upåklageligt....har allerede spredt navnet blandt mange

6 aprile 2024

Hej

Tak for anbefalingen og de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐!

Det skal bare spille 🎮

Rigtig god spillelyst 😉

God service

Jeg bestilte to ps2 controllers til gave som skulle gives over påsken.
De ankom super hurtigt på 2 dage efter bestilling.
Dog virkede den ene controller ikke da vi fik den testet i påsken. Jeg skriver på langfredag om den ødelagte controller og får besked allerede om lørdagen om at det var da ikke så godt og de selvfølgelig sender en ny controller uden at jeg skal gøre mere.
Den nye controller kom også super hurtigt efter påske, 2 dage efter helligdagenes afslutning.
Super oplevelse!

29 marzo 2024

Hej Jennie

Tusinde mange tak for dine fem stjerner og feedback! - det er vi glade for 😃

Ja, vi tjekker mail løbende, og evt. fejl skal bare ud af verden hurtigst mulig.

Fremragende webshop

Jeg bestilte to Wii-controllere, som blev leveret lynhurtigt. Der var en fejl i remmen på den ene controller, men playshop var super nemme at få fat i og sendte straks en ny rem - inklusiv en hyggelig overraskelse! Det var bare en fremragende oplevelse at handle hos playshop og jeg vender helt sikkert tilbage.

2 febbraio 2024

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse, og din ros 🙏

Evt. fejl skal bare løses hurtigt ☺️☺️

Ordre 9278 Nintendo Wii Motion Plus

Meget hurtig levering og alt virkede som det skulle.
Der var endvidere vedlagt en lille ekstra hurtig guide der gjorde meget nemt at få alt installeret.
Alt i alt TUSIND TAK for den gode oplevelse det var at handle ved jer.

24 gennaio 2024

Tak for de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er vigtigt at alting spiller - så er bare så glad for din feedback 😃

Det er fantastisk god service

Det er fantastisk god service.
Varerne kom allerede 2 dage efter jeg havde bestilt og ps4-controller og opladerkabel kom i rigtig god stand. Det er klart en rigtig god service jeg har fået, og lækkert med vingummi-posen som kær bonus, må sige, at de tænker virkelig godt på deres kunder.😄

18 gennaio 2024

Hej Peter

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Hurtig levering skal der bare til 😊

Det er fantastisk god service

Det er fantastisk god service.
varen kom allerede 2 dage effer jeg havde bestilt den både spilet og amiibo figurerne kom i rigtig god stand. Det er noget af det bedste service jeg har fået plus de kom vingummi poser i som bonus de tænker virkelig godt på deres kunder.😄

29 dicembre 2023

Hej Dmitrij

Tak for de pæne ord! Det betyder meget for os. ⭐⭐⭐⭐⭐ Tak.

Hurtigt levering og vingummier - det forsætter vi med 🍬🍬🍬

Nicklas Bak / playshop.dk

Varen lever fuldt op til…

Varen lever fuldt op til forventningerne og varen var leveret og klar til afhentning under 24timer efter at jeg havde lavet min bestilling.
Derudover modtog jeg også en pose vingummi bamser - top service

22 dicembre 2023

Hej Patrick

Tak for din anmeldelse, og din ros 🙏🏼

Glad for det bare spillede med afhentningen !

⭐⭐⭐⭐⭐

Hurtig og god service.

Nem og overskuelig webshop.

Allerede da varen var bestilt, fik jeg en besked inden for et minut, på den app, som er tilknyttet den forsendelses mulighed jeg valgte.

Selvom det var sen aften, så fik jeg allerede besked dagen efter at, varen var på vej.

Varen er som den skulle være 🙏 - og takker for den lille pose Vingummibamser der medfulgte. God service og man kan altid spise en “bamse”😊

Bedste anbefaling her fra😃

6 dicembre 2023

Hej Jens

Vi er glade for din feedback af vores webshop. Tak for det samt de ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er så glade for at høre, at du fik hurtig besked om at pakken var på vej. Hurtig levering og vingummibamser er en vinder !

Nicklas Bak / playshop.dk

Fantastisk oplevelse med god og servicemindet rådgivning

Jeg har købt en Nintendo wee til min søn og Jeg fik i den forbindelse en fuldstændig fantastisk rådgivning og vejledning. Alt hvad jeg har bestilt til at spillet har virket upåklageligt og ellers ville jeg ikke være et sekund i tvivl om at det kunne byttes uden problemer. Jeg skal helt sikkert købe flere ting her.

28 giugno 2023

Hej Louise

Tusinde tak for din flotte fem stjernet anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Sådan en gang feedback kan altid bruges 🙏

Forsat god spillelyst 🎮;)

Nicklas Bak / playshop.dk

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og fantastisk kundeservice, tak for det :-)

21 settembre 2023

Hej Franz

Tusind tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på 😊

Rigtig god spillelyst 🎮🎮🎮 ;)

Nicklas Bak / playshop.dk

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service, frem for alt god kommunikation. Klart 5 stjerner herfra.

18 settembre 2023

Hej Cengiz

Tusind tak for din feedback og de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner !

Rigtig god spillelyst 😉

Nicklas Bak / playshop.dk

Bestilte et nyt memory expansion cover

Bestilte et nyt memory expansion cover til min N64 samt beskyttelses boxe til N64 spil.

Alt ankom hurtigt og sikkert.

30 agosto 2023

Hej Nick

Tak for de 5 stjerner 💪 !! Hurtig og sikker levering skal der bare til.

Rigtig god spillelyst ;)

Nicklas / playshop.dk

Hurtig levering og super reklamationshåndtering

Dag-til-dag levering samt flot og hurtig håndtering af reklamation - en bestilt Wii-controller fungerede ikke efter hensigten, men fik omgående fremsendt en ny, uden bøvl med returnering af den defekte. Topkundeservice!!

4 agosto 2023

Hej

Mange tak for feedback og 5 stjerner!

Det skal bare spille! Vi hader selv når der opstår fejl eller mangler, så det gælder bare om at få det løst ASAP.

Rigtig god spillelyst ;)

Hurtig levering 👌🏼

Jeg bestilte 4 brugte Skylanders-figurer, og kunne hente dem i posthuset allerede dagen efter. Ville gerne handle hos Playshop igen. 5 stjerner her fra :)

3 agosto 2023

Hej Nicklas

Mange tak for de 5 stjerner, som du har sendt i vores retning ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Hurtig levering er vejen frem ;)

Nicklas Bak / playshop.dk

Hejsa jeg bestilte en stor ordre hos…

Hejsa jeg bestilte en stor ordre hos playshop.dk.
og alt gik godt. Varerne var fint pakket ned i en kasse med bobbel plast omkring.
så tak for det og handlen Playshop.dk

12 maggio 2023

Hej Thomas

Tak for din bestilling og de flotte ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

God solid indpakning skal der bare til, specielt ved forsendelse af konsoller, special editions og andet der måske er lidt skrøbeligt. Det er noget vi tager meget seriøst. Vi ved jo, at de flotte æsker mm ofte sætte til udstilling, gemmes eller kommer direkte ind i samlingen. Så er rigtig glad for din bestilling kom sikkert frem.

Nicklas Bak / playshop.dk

Lille specialbutik for klassisk gaming leverer varen

Rigtig god lille webshop med det rigtige udvalg og fornuftige priser og levering til tiden - at få spillet leveret på udgivelsesdagen var bare perfekt!
—-
Svar til Playshop 23/5 2023:
Ja, du kan tro, vi er godt i gang - det har kørt næsten non-stop i 10 dage nu, og det er lige så godt som Breath of The Wild. 🤩

11 maggio 2023

Hej Mads

Mange tak for de 5 stjerner, som du har sendt i vores retning ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Vi pakkede alt ”The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” i god tid op til udgivelsen, således alt både var pakket forsvarligt og kunne sendes, således det var fremme på udgivelsesdagen. Det var nogle travle dage, så det er så fedt at høre, at der var fremme på udgivelsesdagen. Det er noget vi går meget op i 😉

Håber du er godt i gang med Zelda, jeg er i hvert fald ret begejstret!

Excellent customer service

Excellent customer service. Friendly stuff and willing to provide solutions to potential isssues.
Excellent quality and delivery service. I received my preorder just as described and promised in their site. Amazing variety of products!!! Totally recomend and will buy from them in the future <3

28 aprile 2023

Hi Vassilis

Thank you for your feedback regarding our customer service and off-cause the⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review😃

Pre-orders delivered on the release day is an important thing in our world.

Happy gaming

Regards