Hjemmeside nem at finde rundt i, men efter køb og bestilt levering med PostNord gik der 7 dage før jeg hørte fra PostNord - og 2 timer efter så besked om pakken kunne hentes. Så måske reelt PostNor... Leggi di più
I har så mange skønne produkter, som ikke kan fås i samme kvalitet andre steder. Vi kan slet ikke leve uden vores dejlige kirsebærsten-varmepuder, som vi købte og fik leveret indenfor en uge. Dejlig s... Leggi di più
Min vare var forsinket trods det at der stod på hjemmesiden at den var på lager - men jeg giver 4 stjerne alligevel, idet jeg blev inforkeret og fik tilbud om at annullere handlen... Varen kom dereft... Leggi di più
Pigmåtten har et spændende og stort udbud af varer man ikke lige kan få andre steder. MEN ! Når man aldrig får noget svar på mails med spørgsmål til produkterne bliver det alligevel ikke der j... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
På pigmåtten har vi samlet en buket af produkter, der alle hjælpe dit helbred. Se et store udvalg af Pigmåtte og akupressur måtter. Levering lige til døren. En pigmåtte kan meget I dag kan det være rigtig svært, at finde tid i kalenderen, til at fokusere og styrke sit helbred og velbefindende. På pigmåtten.dk vil vi derfor især fokusere på nogle enkle og simple principper, der nemt kan indføres i dagligdagen. Det kræver blot, at ændre på nogle få vaner og rytmer i ens hverdag. Det kan være lige fra, at ligge på pigmåtte i nogle minutter om dagen, skifte ud i de produkter du vasker og smører din krop i, til at ændre din tankegang.
Tranbjerg Hovedgade 48, 8310, Tranbjerg, Danimarca
- info@pigmaatten.dk
- pigmaatten.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Modtaget pakke på min adresse som…n
Modtaget pakke på min adresse som bestilt, hvilket er en sjældenhed.
Hurtig levering og et super produkt😊.
ALT i fineste orden
Fantastisk service
Fantastisk service og fik ordnet de bump på vejen der nu var med hensyn til leveringen. Hilsen en glad kunde der trygt kan tage på ferie med de bestilte ting. Mange tak!
Ordrenr. 26026618
ordrenr.26026618 ---køber en vare vedPigmåtten og betaler 39.00 + 17.00 kr i porto for at få varen leveret på adressen - i 9300 Sæby - MEN så ligger varen til afhentning hos Løvbjerg i BRØNDERSLEV -
Hurtig levering og varen svarede til…
Hurtig levering og varen svarede til forventningerne 😊
Dyr returnering
Ingen returlabel med pakken såfremr varen ikke lever op til forventningen.
Besværlig og dyr returnering!
Øv.
Hurtig eksp.
En lyn hurtig ekspedition dejligt
En lyn hurtig ekspedition dejligt
Post Nord gjorde resten
Tak for det
Lang leveringstid
Var tilfreds med produktet men leveringstiden var doppelt af hvad der stod - og jeg havde betalt ekstra for det var hurtigere - der stod 1-2 dages levering og det ti 4 hverdage + en weekend
Gid pris og hurtig levering 😊
Dejlig nemt at bestille hos…
Dejlig nemt at bestille hos pigmåtten.dk og hurtig levering
Fandt nemt det jeg skulle bruge på…
Fandt nemt det jeg skulle bruge på hjemmesiden, og havde pakke. Inden for få dage.
Fin pris, hurtig levering
Fin pris, super hurtig service og nem og intuitiv hjemmeside - TAK.
Hurtig levering med PostNord