Vi har handlet i deres Ballerup afdeling, og her fik vi en helt fantastisk betjening. Deres medarbejder Klara gav en utrolig grundig vejledning i valg af Sous Vide. Hun vidste virkelig hvad hun t... Leggi di più
Prisen var ca. halvdelen af de andre udbydere. Men så tog det 5 dage, før jeg fik en ordrebekræftelse. I mellemtiden virkede kontaktsiden ikke, så jeg troede, min ordre var blevet glemt. Så lige før... Leggi di più
Helt igennem fantastisk service! Ville have givet dem 6 stjerner hvis jeg kunne, nu må de “nøjes” med 5. Var usikker på om varerne kunne nå frem så kontaktede dem. De fulgte hurtigt op på ordren, r... Leggi di più
Advarsel - de sælger brugte og snavsede varer som værende nye Jeg har i dag købt en elkoger i denne forretning i Nørrebro Centret, og da jeg kom hjem og åbnede æsken, var kanden og varmelegemet... Leggi di più
Godt isenkram, til billige penge! Vi prioriterer kvalitet og "bedst til prisen" over branding, og udskifter ofte vores sortiment!
City 2, 2635, Tåstrup, Danimarca
- kundeservice@koekkenoghjem.dk
- koekkenoghjem.dk
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Hurtig levering til døren.
Hurtig og korrekt levering...
Jeg havde bestilt et kagefad med 3-lag
Jeg havde bestilt et kagefad med 3-lag, men der var kun 2 lag i æsken!
Alt er bare som det skal være.Ikke…
Alt er bare som det skal være.Ikke nogle problemer 😀
Jeg bestilte mine varer d. 22/11-25, men har stadig ikke modtaget dem.
Jeg bestilte mine varer d. 22/11-25 og i dag d. 6/12-25, 14 dage senere har jeg stadig ikke modtaget mine varer.
Pengene blev trukket på min konto d. 24/11-25 selvom jeg ingen varer har modtaget.
Nemt og hurtig var nemt at finde det…
Nemt og hurtig var nemt at finde det man skulle bruge
Manglende bekræftelse
Jeg lagde en ordre d. 13/9. og med det samme fik jeg en ordrebekræftelse som sædvanlig og med afhentning i City 2.
Men for ikke at skulle køre forgæves, ventede jeg på, at modtage en form for standardbekræftelse på, at varen rent faktisk lå klar til mig.
Der gik en uge og to henvendelser via mail fra mig, før jeg fik en hurtigt skrevet mail tilbage om, at varen faktisk lå klar til mig.
100% tilfreds
Hurtig fik jeg det jeg havde bestilt nærmest dag for dag og varen var som lovede så 100% tilfreds herfra
Fuldstændig og hurtig ekspedition
Fuldstændig og hurtig ekspedition, ingen slinger i valsen.
Jeg har for nylig købt en indkøbsvogn…
Jeg har for nylig købt en indkøbsvogn hos jer, men den er desværre gået i stykker efter kort tids brug. Jeg kontaktede jer med henblik på at reklamere over varen, men har fået afslag, hvilket jeg ikke mener er rimeligt.
Ifølge købeloven har jeg som forbruger ret til at reklamere over fejl og mangler, der opstår inden for 2 år efter købet, medmindre skaden er selvforskyldt. Da skaden på vognen er opstået ved almindelig brug og inden for kort tid, mener jeg, at der er tale om en reklamationsberettiget fejl.

Risposta di Køkken & Hjem
De havde det rette produkt til en god…
De havde det rette produkt til en god pris.
Varen blev modtaget dagen efter.
Meget til tilfreds kunde.
Godt pakket for beskyttelse .
Godt pakket for beskyttelse .. varen lever fuldt ud op til forventning😊
Hold jer langt væk
Jeg kan varmt anbefale at i holder jer langt væk. Jeg købte en dyr airfryer, der gik i stykker efter en uge. Går ind i butikken og kan få den ombyttet til en ny - men da medarbejer prøver at testeden, kan den anden heller ikke lukkes. Så beder jeg om at få penge tilbage, da udvalget er lille - det kan man ikke. Så blev jeg tvangsindlagt til at købe en anden type end jeg ønskede mig, og så iøvrigt til at købe ubrugeligt skrammel for resten af pengene - da de heller ikke kunne refunderes. De arbejder på kanten af købeloven, og kundeservice er en by i Rusland.