Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Overset 5 gange på 1 time
Da vi kom ind i restauranten gik tjeneren rundt og dækkede borde og gad først ekspedere os da hun var færdig med det.
Vi kunne først bestille mad klokken hel. Helt ok. Vi fik øl og kaffe og satte os i den udendørs servering.
Efter klokken hel kaldte vi på en forbipasserende tjener, som overså os. Kaldte på hende 2 gange mere og viftede med armene, men hun så os ikke (3 meters afstand) selv om hun vendte sig og kiggede rundt 2 gange.
Det samme gentog sig næste gang hun gik forbi.
Jeg gik indenfor for at bestille mad, men blev afvist. Der kunne kun bestilles udenfor. Hun ville komme ud.
20 minutter senere havde hun ikke været ude endnu.
Forfærdeligt betjening.
Ribben burger på caféen
Vi fik ribben burger på caféen 24.11.24
Den var egentlig ok men til den pris 150,- kunne man god forvente pomes frittes eller andet tilbehør…..
Fantastisk dejligt hotel
Har netop haft to overnatninger på hotellet, som ligger på torvet i Ærøskøbing. Fantastisk i en lækker super stil. Dejlig morgenmad i utrolig lækre rammer, hvor der bare bliver serviceret det bedste man kan ønske sig. Det kan kun anbefales at booke her. Sidst og ikke mindst meget venligt personale og værtspar.
mvh
KROG
Hotel på Torvet, Ærøskøbing
Vi spiste frokost hos Hotel på Torvet, Ærøskøbing lørdag d. 18/6-2022.
Vi bestilte Tartar m/pomfritter og 2 glas rødvin.
Kalvetartar var af tvivlsom kvalitet og fed.
Pomfritter var et frostprodukt af ringe kvalitet.
Vi fik skænket et meget lille glas rødvin.
Prisen var ialt kr. 580,-.
Vi var meget skuffede over kvaliteten, der slet ikke svarer til pris niveauet.
Vi kan ikke anbefale denne restaurant.
Morten Larsen og Pia Bæk Jensen
Humlebæk