Fantastisk køreskole jeg blev anbefalet af en ven til at starte på Ozzy trafikskole. Allerede første lektion vidste jeg det sjovt, det hele kørte efter bogen god service, god kommunikation og i... Leggi di più
Øzkan er en helt vildt dygtig kørelærer, fik bestået begge prøve i første forsøg. Og det var en virkelig fed oplevelse at være hans elev.
Øzkan bedste lære nogensinde vælg ham hvis I får muligheden for det. Jeg bestod begge prøver første gang på kort tid takket være øzkan. Som gjorde teori timerne og køre timerne sjove hyggelige og lære... Leggi di più
Super god køreskole med den bedste kørelærer. Skiftet over til Özkan fra en anden køreskole. Der er styrer på tingene, god service og total hyggelige teoritimer. Kan kun anbefale ozzy trafikskole. Tus... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Kørelære Øzkan perfekt
På halvandnen måned, bestod jeg begge mine prøver i først huk. Jeg vil især takke min kørelære Øzkan for at have gjordt forløbet kort, sjovt og underholdende. Han kan klart anbefales.
Øzkan er fantastisk
Øzkan er fantastisk, det har vært de sjoveste og bedste oplevelse og de bedste kørelektioner, klar anbefaling
Øzkan er den bestde og den gode lære…
Øzkan er den bestde og den gode lære han hjalp mig og min bror fik ham på kort tid
Øzkan er en fantastisk kørerlærer
Øzkan er en fantastisk kørerlærer, der er smilende, motiverende og støttende. Jeg er så glad for, at jeg fik ham som kørelærer.
Tak Øzkan
Anbefales!
Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Ozzy Trafikskole!
Øzkan er en virkelig rar og behagelig kørelærer og underviser. Han engagerer sig i sit arbejde og i sine elever!
Tak til Øzkan for at for en super…
Tak til Øzkan for at for en super oplevelse, klart anbefales. 👍
- Carolina
Sindsyg køreskole
Øzkan er en super flink gut som ligger…
Øzkan er en super flink gut som ligger virkeligt mange følelser i sit arbejde. Jeg kan ikke andet end at takke ham for den gode undervisning med underholdning.
Jeg fik Øzkan som kører lærer
Jeg fik Øzkan som kører lærer, og på kort tid stod med et kørekort. Jeg kan varmt anbefale ham! Tak for alt den gode støtte og motivation under hele forløbet.
Øzkan er en rigtig god kørelærer
Øzkan er en rigtig god kørelærer, der hjælper dig hurtigt igennem. Han ligger følelser i sit arbejde. 😁 Han kan anbefales
Et kæmpe tak til min kørelærer for at have overlevet!
Først og fremmest vil jeg takke min teorilærer Øzkan, som har taget mig ind i trafikkens verden gennem alle hans faglige og lærerige teoritimer. Han har gennem hele processen givet mig støtte og en bemærkelsesværdig oplevelse, som jeg sætter stor pris på!
Efter jeg havde svedt over teoriprøven, var tiden endelig kommet til den afgørende prøve nemlig selve køreprøven.
Selvom starten var præget af fejl og nervøsitet, nåede jeg til det punkt, hvor jeg havde lært alt om rundkørsler, parallelparkering og trepunktsvending takket være min kørelærer Turgut.
Det var først, da den sagkyndige sagde "Du har bestået", at jeg lagde mærke til, hvor hurtigt tiden var gået, og hvor meget jeg allerede ville savne tiden, som havde været guld værd.
Alt i alt vil jeg gerne takke min kørelærer Turgut for at have overlevet! Jeg er stadig i tvivl om, du har nogen nerver tilbage 😜
Men ja, hvis du vil gennemgå en bemærkelsesværdig oplevelse i godt selskab, så vælg Ozzys trafikskole.
Jeg vil sige 1000 tak til min kørelærer…
Jeg vil sige 1000 tak til min kørelærer Øzkan for at have hjulpet, presset og været motiverende gennem mit kørekortforløb. Kan klart anbefale Øzkan og Ozzy Trafikskole!
Glad for at skifte over til Øzkan fra…
Glad for at skifte over til Øzkan fra en anden køreskole, og i dag står jeg med et kørekort.
Kæmpe anbefaling herfra!
Øzkan er en Mega god kørelærer og man…
Øzkan er en Mega god kørelærer og man har det utroligt sjovt og han virkelig motiverende, mig og min veninde kørt med øzkan og på kort tid var vi begge færdig. Han kan klart anbefales.
Fantastisk kørelærer
Fantastisk køreskole.
Øzkan som stod for teori undervisning var flink og sørgede for en undervisning i øjenhøjde med eleverne. Man kunne altid skrive hvis der var noget spørgsmål og jeg følte mig godt påklædt til prøven.
Turgut var min kørelærer og han var flink tålmodig og meget fleksibel. Jeg følte mig i trykke hænder gennem hele forløbet og klarerede begge prøver i første forsøg.
Jeg ville klart anbefale denne køreskole til andre.
Dejlig kørelærer
Dejlig kørelærer, som er hjælpsom og dygtig til at lære fra sig. Øzkan er en dejlig og dygtig kørelærer, som brænder for at lære dig at køre og få dig gennem kørekortet. Kan varmt anbefale ham, så vælg ham hvis du får chancen.
Øzkan er en fantastisk kørelærer
Øzkan er en fantastisk kørelærer.
Man har det godt i hans selskab og nyder at køre bil samtidig med at man lærer meget. Bedste oplevelse
Bedste køreskole
Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Ozzy’s trafikskole. Fra første dag følte jeg mig tryg, godt informeret og i de bedste hænder. Teoriundervisningen var lærerig og underholdende, og kørelæreren var tålmodig, professionel og rigtig god til at forklare tingene på en rolig og sjov måde. Jeg følte mig hele tiden støttet og motiveret – også når noget var svært.
Tiden hos Øzgan har virkelig givet mig selvtillid bag rattet, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og det er helt klart takket være deres engagerede kørelærer.
Tusind tak for et fantastisk forløb – jeg anbefaler det til alle, der leder efter en dygtig og pålidelig køreskole!
Øzkan er en hjernedød kørelærer og jeg…
Øzkan er en hjernedød kørelærer og jeg er glad for at jeg fik ham. Ønsk ham som kørelærer når i starter!
Ozzy Trafikskole er en fremragende…
Ozzy Trafikskole er en fremragende køreskole. Jeg var selv meget i tvivl om hvad jeg skulle vælge, da jeg har hørt mange skrækhistorier. Begge kørelærere er dygtige til sit fag, så uanset om du får Øzkan eller Turgut, er du i gode hænder :) Jeg havde Øzkan og til trods for han er lidt svær at få fat i, så lykkedes det alligevel at bestå teori og køreprøve i første forsøg. Og han synger helt fantastisk.. 😁