Takker min kørelærer øzkan for at have hjulpet mig igennem begge prøver. Han kan klart anbefales, en god kørelærer der lægger følelser i sit arbejde og endnu engang tak for den gode service.

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Highly recommend Øzkan – Great instructor!

I just passed my driving test today and couldn't be happier. Øzkan is an amazing teacher who is both professional and easy to talk to. He managed to teach me everything I needed in just a few lessons. He is very informative and makes you feel confident behind the wheel. If you want a friendly and skilled instructor, Øzkan is the one!

1 maggio 2026

Özcan har været og er en af de bedste…

Özcan har været og er en af de bedste lærer, men også mennesker jeg har mødt. Han har virkelig taget mig langt og han har været opmærksom og god til at rette på selv de mindste fejl. Så hvis I vil have en god pg pålidelig kørelærer skal I vælge Özcan.

22 aprile 2026

Mega god køreskole som jeg klart kan…

Mega god køreskole som jeg klart kan anbefale hvis du skal igang med kørekortet. Øzkan har på kort tid hjulpet mig igennem og alle lektioner både teoriundervisning og kørelektioner var total sjove og hyggeligt. Kommer sku til at savne det.

21 aprile 2026

Øzkan, en virkelig god kørelære

At have taget kørekort hos Øzkan har været virkelig godt. Han spreder god stemning til køretimerne samtidig med at han er god til at lære fra sig så man føler sig klar til køreprøven. Udover er han meget fleksibel ift. afhentning og afsættelse til køretimerne.

14 aprile 2026

100% bedste køreskole i dk

100% bedste køreskole i dk, har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos Øzkan og jeg kan kun anbefale at tage dit kørekort hos ham, de sjoveste teori timer nogensinde og mega hyggelige og sjove køretimer er bare i top hos Øzkan, man kan virkelig mærke på ham at han er en person der elsker sit job. Tager du dit kørekort hos ham kommer du ikke til at fortryde noget som helst, det bliver den bedste ting du gør. Igen kan varmt anbefale Øzkan aka danmarks bedste kørelærer :)
Mvh Lauge

15 aprile 2026

Verdens bedste kørerlærer Øzkan

Verdens bedste kørerlærer Øzkan. Han tager sig godt af sine elever og hjælper en så man føler sig klar til at komme op. Han er en der både kan have humor med og samtid være alvorlig. Øzkan har en god personlighed som man kommer til at holde meget af og har svært ved at slippe :-)

8 aprile 2026

Jeg vil starte med s

Jeg vil starte med sige tak til øzkan der har hjulpet mig igennem på kort tid, teoriundervisning var altid sjov og det gjorder at jeg mødt op hvergang og forstået tingene. Super service og altid hjælpsom kan klart anbefale øzkan

19 marzo 2026

Øzkan er den bedste kørelærer i DK

Øzkan er den bedste kørelærer i DK. Han er så engageret i sit arbejde, at det er en fornøjelse at køre med ham. Kan kun anbefale!! God service, svare med det samme og man kan altid regne med ham.

17 marzo 2026

Skide god køreskole

Skide god køreskole, begge prøver på kort tid i 1 forsøg og en skide god og behalig Kørelære. Forløbet gik hurtigt og nemt og blev hentede fra arbejde og kørt tilbage til arbejde hver køretime. Gode og sjove teori timer hvor man virkelig får lært en masse hurtigt.💪🏻

Kan varmt anbefale Øskan!!!!!

26 febbraio 2026

Øzkan!

Øzkan!
Fantastisk! Hyggelig!Behagelig! Kørelærer der både er tålmodig, og hjælpsom. Jeg ret meget stress på, og det har han været god til at håndterer.
Mange tak for hjælpen og de gode kørselslektioner! Kan klart anbefale ham

11 febbraio 2026