Øzkan bedste lære nogensinde vælg ham hvis I får muligheden for det. Jeg bestod begge prøver første gang på kort tid takket være øzkan. Som gjorde teori timerne og køre timerne sjove hyggelige og lære... Leggi di più
Super god køreskole med den bedste kørelærer. Skiftet over til Özkan fra en anden køreskole. Der er styrer på tingene, god service og total hyggelige teoritimer. Kan kun anbefale ozzy trafikskole. Tus... Leggi di più
Bedste køreskole uden tvivl! Turgut, hånden på hjertet uden tvivl den bedste kørelærer der findes. Han hjalp mig ligefør min køreprøve med bilens udstyr og det var netop ligepræcis det han fortalte m... Leggi di più
Stor anbefaling herfra!! Bestod min teori og praktiske prøve i første huk. Teoritimerne var virkelige lærerige, hvor man fik virkelig godt styr på teorien. Dette var især godt, da jeg var en, der ikk... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Tusind tusind tak øzkan
Tusind tusind tak øzkan
Det har været det bedste forløb super sød og professionel har været så venlig igennem hele mit forløb og virkelig fokuseret på mig
jeg vil takke Øzkan for at have hjulpet…
jeg vil takke Øzkan for at have hjulpet mig igen forløbet, og har været meget tålmodig med mig.
Kan klart anbefale Ozzy Trafikskole
Bedste kørerskole
Jeg har taget mit kørekort hos Ozzykørerskole, og det har været en super god oplevelse. Turgut er virkelig tålmodig og rolig, og han får en til at føle sig tryg, selv når man er nervøs. Han forklarer tingene på en måde, så man hurtigt forstår det, og man kan mærke, at han gerne vil have, at man bliver en god og sikker bilist. Kan helt klart anbefale ham til andre, der skal tage kørekort hos Ozzykørerskole.
Verden bedste kørelærer Øzkan
Verden bedste kørelærer Øzkan! Hvis du skal stole på nogen, at få dig igennem andet end dig selv, så det Øzkan. Både teori og kørelærer. Tak
Den fedeste måde at tage kørekort på
Den fedeste måde at tage kørekort på, du er inkluderet i din undervisning. Intet er forkert men alt er gode spørgsmål! Og alt tages seriøst.
Tak Øzkan! Jeg fik mit kørekort inden for 2 måneder. #hvorsværtkandetvære
Super fed oplevelse mig og min bror fik…
Super fed oplevelse mig og min bror fik begge kørekort Ozzy trafikskole jeg især takke min kørelærer Øzkan for alt den undervisning og motivation.
Kan klart anbefales
Jeg vil takke min kørelærer Øzkan for…
Jeg vil takke min kørelærer Øzkan for at have hjulpet og støttede mig igennem hele kørekort forløbet. Kan varmt anbefale ozzy trafiskole. De har styre på deres arb.
Mine to kammerater og jeg fik Øzkan som…
Mine to kammerater og jeg fik Øzkan som kørelærer, og vi alle tre står nu med et kørekort. Sætter pris på hans fleksibilitet og læring.
Jeg har netop afsluttet mit…
Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Ozzy Trafikskole og jeg kan kun sige én ting: Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut!
Undervisningen var både grundig og utrolig engagerende. Instruktørens måde at formidle stoffet på gjorde det nemt at forstå selv de mere komplekse regler og situationer i trafikken. Det hele blev præsenteret på en sjov og motiverende måde, hvilket gjorde, at man ikke bare lærte det nødvendige – man lærte meget mere, end man havde forventet!
Det var tydeligt, at der blev lagt vægt på, at alle elever skulle føle sig trygge og godt klædt på, både til teoriprøven og den praktiske kørsel. Man blev mødt med tålmodighed, humor og ægte interesse i ens udvikling.
Jeg bestod både teori og praktisk prøve udemærket, og det skyldes i høj grad den professionelle og personlige tilgang, som køreskolen har.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en god, lærerig og tryg vej til kørekortet!
Øzkan is the best instructor ever
Øzkan is the best instructor ever! He has a lot of patience and really knows how to guide and teach. ( I have friends who dont know how to do paralel parking but I tought them, as Øzkan showed me the right way). Moreover, Øzkan is very honest and always gives good feedback, so one knows where the mistakes are and what should be improved before going to the final test.
Jeg har selv dumped 4 gange i en anden…
Jeg har selv dumped 4 gange i en anden køreskole. Skifted til Øzkan og bestod min første gang.
10/10
Meget ærlig og hjælpsom.
Øzkan er bare en fantastisk køre
Øzkan er bare en fantastisk køre, jeg skiftede fra en anden køreskole da de ikke levede op til det de lovet. Jeg blev anbefalede til øzkan og det har bare være så GODT og nu står jeg med et kørekort. Han kan KLART anbefales.
Mig og min kammerat fik Øzkan som…
Mig og min kammerat fik Øzkan som kørelære og på kort tid var vi færdige med begge prøve i første huk. Sætter stor pris på at han har hjulpet os igennem forløbet med meget omhu og det var skide sjovt.
fantastisk undervisning
Jeg har været super glad for at tage mit kørekort hos Ozzy køreskole. Underviserne er super engageret og virkelig virkelig behagelige. Kan klart anbefale andre også at tage kørekort her.
Øzkan var en fantastisk kørelærer jeg…
Øzkan var en fantastisk kørelærer jeg varmt kan anbefale. Allerede fra første lektion var jeg sikkert på at det vil blive en kanon forløb. Kæmpe ros for alt det du har hjulpet med.
Øzkan bedste kørelære at have bestod…
Øzkan bedste kørelære at have bestod første gang. Kan klart anbefales.
Kørelære Øzkan perfekt
På halvandnen måned, bestod jeg begge mine prøver i først huk. Jeg vil især takke min kørelære Øzkan for at have gjordt forløbet kort, sjovt og underholdende. Han kan klart anbefales.
Øzkan er fantastisk
Øzkan er fantastisk, det har vært de sjoveste og bedste oplevelse og de bedste kørelektioner, klar anbefaling