Super god køreskole med den bedste kørelærer. Skiftet over til Özkan fra en anden køreskole. Der er styrer på tingene, god service og total hyggelige teoritimer. Kan kun anbefale ozzy trafikskole. Tus... Leggi di più

Rigtig god køreskole, bestået det hele i første huk, på kort tid. Vil iser take min kørelære Øzkan for alt den støtte og hjælp jeg fik undervejs. Kan klart anbefale Ozzy Trafikskole.

Øzkan er en kørelærer der lægger sit hjerte i arbejdet både under teorien og især under kørslen. Han for det til at føle trygt at køre. Jeg vil klart anbefale Ozzy Trafikskole hvis du skal til at star... Leggi di più

Mega god køreskole som jeg klart kan anbefale hvis du skal igang med kørekortet. Øzkan har på kort tid hjulpet mig igennem og alle lektioner både teoriundervisning og kørelektioner var total sjove og... Leggi di più

5,0

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Øzkan!

Øzkan!
Fantastisk! Hyggelig!Behagelig! Kørelærer der både er tålmodig, og hjælpsom. Jeg ret meget stress på, og det har han været god til at håndterer.
Mange tak for hjælpen og de gode kørselslektioner! Kan klart anbefale ham

11 febbraio 2026

I dag har jeg færdiggjort min…

I dag har jeg færdiggjort min køreprøve, og jeg er super glad, for at begge mine prøver er overstået på så kort tid. Derfor vil jeg gerne rose min kørelærer Øzkan, for al den støtte og de sjove timer. Han kan klart anbefales.

10 dicembre 2025

Det har været et fremragende forløb

Det har været et fremragende forløb, hvor jeg har bestået begge min prøver i første forsøg. Jeg vil især gerne takke min kørelærer Øzkan for at have lært mig at køre så godt bil! Alt fungerede, og jeg kan klart anbefale ham.

10 dicembre 2025

Øzkan

Øzkan
Tusinde tak for nogle sjove timer i bilen, såvel som i teorilokalet. Det har altid været en kæmpe fornøjelse, og tak for at jeg på kort tid blev færdig med hele forløbet. Alt har spillet perfekt.

26 novembre 2025

Ozkan var mega sød og hjalp mig med at…

Ozkan var mega sød og hjalp mig med at få mit kørekort også selv om jeg var igennem flere kørelærer tog han fat og fik mig igennem køreprøven med et kørekort i hånden altid sød og venlig og god til at positionere de fejl man laver så man kan rette op
Han kan varmt anbefales

25 novembre 2025

Tak øzkan

Tak øzkan, for en godt samarbejde, en god kørelærere, der kan hjælpe en, helt enormt samtidig, er han en dejlig person, der kan give dig et smil på læben.

18 novembre 2025

Øzkan er en fantastisk kørelære han…

Øzkan er en fantastisk kørelære han lære perfekt fra sig, med tålmodighed. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørelære. Bestod første gang begge gange. Han har det sjovt med hans elever og de hygger sig samtidig med han lære. Jeg ville 100% gå til ham.

24 ottobre 2025

Tak Øzkan for de sjove og hyggelige…

Tak Øzkan for de sjove og hyggelige køretimer, takket være dig står jeg i dag med et kørekort, kom igennem forløbet smertefrit og vil sige tusinde tak for god service!

Kan klart anbefale ham som kørekære.

23 ottobre 2025