Super god køreskole med den bedste kørelærer. Skiftet over til Özkan fra en anden køreskole. Der er styrer på tingene, god service og total hyggelige teoritimer. Kan kun anbefale ozzy trafikskole. Tus... Leggi di più
Rigtig god køreskole, bestået det hele i første huk, på kort tid. Vil iser take min kørelære Øzkan for alt den støtte og hjælp jeg fik undervejs. Kan klart anbefale Ozzy Trafikskole.
Øzkan er en kørelærer der lægger sit hjerte i arbejdet både under teorien og især under kørslen. Han for det til at føle trygt at køre. Jeg vil klart anbefale Ozzy Trafikskole hvis du skal til at star... Leggi di più
Mega god køreskole som jeg klart kan anbefale hvis du skal igang med kørekortet. Øzkan har på kort tid hjulpet mig igennem og alle lektioner både teoriundervisning og kørelektioner var total sjove og... Leggi di più
Øzkan!
Øzkan!
Fantastisk! Hyggelig!Behagelig! Kørelærer der både er tålmodig, og hjælpsom. Jeg ret meget stress på, og det har han været god til at håndterer.
Mange tak for hjælpen og de gode kørselslektioner! Kan klart anbefale ham
Sindssyg køreskole og sindssyg…
Sindssyg køreskole og sindssyg kørelærer. Ozkan han er virkelig god og hjalp mig virkelig meget. En mand der lægger følelser i sit arbejde. Jeg kan virkelig varmt anbefale.
Øzkan er verdensklasse kørerlærer
Øzkan er verdensklasse kørerlærer, med den fedeste humor! God service begge prøver i første hug. Han er røv nice, klar anbefaling!
Øzkan er en fantastisk
Øzkan er en fantastisk, sød og god kørelærer, som jeg klart kan anbefale! Han er engageret og lægger følelser i sit arbejde.
Igen… Klar anbefaling!
Øzkan har været en fænomenalt god…
Øzkan har været en fænomenalt god kørelærer, dygtig, sympatisk og enormt behagelig at køre med. Med ham kan man være sikker på at få et kørekort.
Øzkan var rigtig god til at undervise…
Øzkan var rigtig god til at undervise og hjælpsom undervejs og på kort tid fik jeg mit kørekort, alt fungerede som det skulle. Tak for den gode service. Jeg kan varmt anbefale ham
I dag har jeg færdiggjort min…
I dag har jeg færdiggjort min køreprøve, og jeg er super glad, for at begge mine prøver er overstået på så kort tid. Derfor vil jeg gerne rose min kørelærer Øzkan, for al den støtte og de sjove timer. Han kan klart anbefales.
Det har været et fremragende forløb
Det har været et fremragende forløb, hvor jeg har bestået begge min prøver i første forsøg. Jeg vil især gerne takke min kørelærer Øzkan for at have lært mig at køre så godt bil! Alt fungerede, og jeg kan klart anbefale ham.
Det sjoveste teori og køretimer øzkan…
Det sjoveste teori og køretimer øzkan var rigtig god til at lære så det nemt og forstå. kan 100% anbefale øzkan som kørelærer så består du 100% første gang
Øzkan
Øzkan
Tusinde tak for nogle sjove timer i bilen, såvel som i teorilokalet. Det har altid været en kæmpe fornøjelse, og tak for at jeg på kort tid blev færdig med hele forløbet. Alt har spillet perfekt.
Øzkan var med til at gøre d hele en god…
Øzkan var med til at gøre d hele en god oplevelse. Han hjalp mig med at bestå første forsøg for begge dele selvom nerverne tog over. Tak for den gode service og de mange sjove køretimer. Kommer til at savne ham
Ozkan var mega sød og hjalp mig med at…
Ozkan var mega sød og hjalp mig med at få mit kørekort også selv om jeg var igennem flere kørelærer tog han fat og fik mig igennem køreprøven med et kørekort i hånden altid sød og venlig og god til at positionere de fejl man laver så man kan rette op
Han kan varmt anbefales
Øzkan er super sød og flink kørelærer…
Øzkan er super sød og flink kørelærer der hjælpe hurtigt igennem sit kørekort forløb og både teori og køretimerne var sjove og lærerige og lidt over 2 måneder senere står jeg med et kørekort. Tak Øzkan
Tak øzkan
Tak øzkan, for en godt samarbejde, en god kørelærere, der kan hjælpe en, helt enormt samtidig, er han en dejlig person, der kan give dig et smil på læben.
Øzkan er en virkelig god kørerlærer
Øzkan er en virkelig god kørerlærer, som hjælper mig igennem hele forløbet. Tak for de rigtige sjov teoritimer og køretimer
Mvh Rolanas
Øzkan er en fantastisk kørelærer
Øzkan er en fantastisk kørelærer. Rigtig god oplevelse, fik kørekort på lige over 2 måneder. Har bestået både teori og køreprøve hos Øzkan. Varmt anbefales.
Øzcan er en fantastisk kørelære
Øzcan er en fantastisk kørelære, hjælpsom og tålmodig. takker vær ham har jeg kørekort i dag med alt hans støtte og hjælp. Han kan klart anbefales
Bedste køreskole
Tak til øzkan for fantastisk teori undervisning og til Türgut for nogle gode og sjove køretimer 🙏🫶🏽
Bedste køreskole !
Øzkan er en fantastisk kørelære han…
Øzkan er en fantastisk kørelære han lære perfekt fra sig, med tålmodighed. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørelære. Bestod første gang begge gange. Han har det sjovt med hans elever og de hygger sig samtidig med han lære. Jeg ville 100% gå til ham.
Tak Øzkan for de sjove og hyggelige…
Tak Øzkan for de sjove og hyggelige køretimer, takket være dig står jeg i dag med et kørekort, kom igennem forløbet smertefrit og vil sige tusinde tak for god service!
Kan klart anbefale ham som kørekære.