Ovvis is onbereikbaar en slechte kwaliteit. 1.5 jaar geleden een stoel besteld. Lijkt in eerste instantie goed maar kwaliteit is op den duur blijkend slecht. Stoel verliest stevigheid, kraakt e... Leggi di più
Bureaustoel kwam mooi ingepakt toe. Ik moest de stoel zelf nog monteren, maar dit stond aangegeven op de site. Alle schroeven (zelfs nog reserve) waren bijgeleverd, evenals de juiste steeksleutels.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestellen en betalen ging foutloos, echter wel meer dan een week moeten wachten op aflevering door leverancier Euroseats. Ondanks dat Ovvis eigen voorraad aangeeft op hun website, waardoor je verwacht... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
OVVIS biedt een ruim assortiment die bestaat uit producten met een eerlijke prijs. Achter OVVIS staat een jong en ambitieuze organisatie die al geruime tijd actief is in de branche. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende service bieden. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid.
Kuppersweg 35, 2031EA, Haarlem, Paesi Bassi
- +31858085223
- support@ovvis.nl
- ovvis.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Teleurstellend
Twee maal vertraging op leveringsdatum, geen enkele compensatie. Vervolgens geen reactie op meerdere vragen aan de klantenservice gedurende twee weken na aankoop van een bureaustoel van bijna duizend euro. Teleurstellend.

Zeer tevreden.
Zeer tevreden.
Snelle service en goeie kwaliteit, produkt is zoals beschreven mijn vrouw is supper tevreden van haar nieuwe bureaustoel met het telewerk nu thuis.
Goede stoel voor nette prijs.
Goed product en snel geleverd.
Heel blij met deze stoel!
Mooie bureaustoel besteld as cadeau voor mijn vader. Helemaal perfect:)

Risposta di OVVIS
Blij met mijn bureaustoel.
Vorige week een bureaustoel besteld ivm het thuiswerken. Binnen 2 wekrdagen binnengekregen. Super tevreden mee! Het in elkaar zetten was makkelijk en de stoel zit goed. Ga zo door!

Risposta di OVVIS
De geleverde bureaustoel is top!
De geleverde bureaustoel is van uitstekende kwaliteit met alle mogelijke regelingen om ergonomisch optimaal langdurig te kunnen zitten.
Alleen jammer dat de levering 6 weken duurt, maar dat is duidelijk aangegegeven op de site.
Goede ervaring met bureausteol van OVVIS
In verband met het vele thuiswerken 2 Tyson Mesh - Ergonomische Bureaustoelen besteld en ontvangen. De stoelen zitten uitstekend. De armsteunen waren in de laagste stand nog steeds iets te hoog. Via klantenservice van OVVIS ontvingen wij kortere steunen die wij zelf hebben gemonteerd. Alle lof voor de service van het bedrijf.
Frans Heuts

Risposta di OVVIS
De bureaustoel op zich is prima
De bureaustoel op zich is prima, maar de aflevering ervan leverde behoorlijk wat problemen op.

Lekker zitten!
Ik zit sinds ik de stoel heb erg lekker achter mijn bureau. Ben tevreden.
Geen communicatie over te late levering…
Geen communicatie over te late levering
Puur tijdverlies
Klantendienst telefonisch niet te bereiken geen reactie op mails waardoor je denkt dat het scaming is.
MVg
Peter
Onbereikbaar, late levering
Lange tijd geen reactie. Ook niet op mail. Telefonisch onbereikbaar. Na weken ineens bericht. Stoel is daarna ook weer later geleverd dan aangegeven. Stoel zelf is goed.

Risposta di OVVIS
Ontevreden over steun van mijn rug
Tevreden over de levering. Stoel was al in elkaar gezet, heel fijn.
Echter na bijna een halfjaar moet ik concluderen dat de stoel voor mij niet geschikt is. Ik heb elke positie van de lendesteun geprobeerd, maar het heeft nooit alsof mijn rug volledig ondersteund werd. Erg jammer. Heb hulp gehad van de bedrijfsfysio, maar mijn lage rugklachten bleven opspelen, óók met deze stoel.
Ondertussen probeer ik het met een kussentje in mijn rug. Dat geeft veel meer ondersteuning dan de lendesteun. Dus voor nu ben ik voorzien, maar dit is niet wat ik verwachtte van een stoel van ruim 400 euro.

Mooie bureaustoel
Bureaustoel besteld bij ovvis, duidelijke levering en klantenservice heeft me geholpen met het kiezen van de juiste stoel. Hij past mooi in mijn interieur!

Risposta di OVVIS
Ik vind de service niet goed
Ik vind de service niet goed. De stoel voldeed niet aan de verwachtingen en het retourneren van de stoel blijkt voor het bedrijf lastig. Meerdere zaken zijn niet in orde. Ik zou het niet aanraden om bij dit bedrijf een stoel te bestellen.
Er wordt gesuggereerd dat de stoel is geretourneerd. Dit is echter niet het geval. De stoel wordt pas volgende week opgehaald. Eerst zou de stoel afgelopen week opgehaald worden. Dit is echter niet gebeurd.