Ovvis is onbereikbaar en slechte kwaliteit. 1.5 jaar geleden een stoel besteld. Lijkt in eerste instantie goed maar kwaliteit is op den duur blijkend slecht. Stoel verliest stevigheid, kraakt e... Leggi di più
Bureaustoel kwam mooi ingepakt toe. Ik moest de stoel zelf nog monteren, maar dit stond aangegeven op de site. Alle schroeven (zelfs nog reserve) waren bijgeleverd, evenals de juiste steeksleutels.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In verband met het vele thuiswerken 2 Tyson Mesh - Ergonomische Bureaustoelen besteld en ontvangen. De stoelen zitten uitstekend. De armsteunen waren in de laagste stand nog steeds iets te hoog. Via... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestellen en betalen ging foutloos, echter wel meer dan een week moeten wachten op aflevering door leverancier Euroseats. Ondanks dat Ovvis eigen voorraad aangeeft op hun website, waardoor je verwacht... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
OVVIS biedt een ruim assortiment die bestaat uit producten met een eerlijke prijs. Achter OVVIS staat een jong en ambitieuze organisatie die al geruime tijd actief is in de branche. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende service bieden. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid.
Kuppersweg 35, 2031EA, Haarlem, Paesi Bassi
- +31858085223
- support@ovvis.nl
- ovvis.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle service en kwaliteit is top
Snelle service en kwaliteit is top! Bedankt Ovvis!

Goede service!
Binnen 1 werkdag ontvangen. Had zelf nog een vraag over m’n bestelling dus even opgebeld en werd keurig geholpen! Goed product, goede service, dus tevreden klant!

Goed advies
Goed advies bij de keuze van het product en snelle levering

Onwijs slechte service
Onwijs slechte service
Een stoel besteld met een levertijd van 1 dag, een ruime week later pas kreeg ik de stoel incompleet binnen. Geen bericht gehad van de verzending van de stoel. Vervolgens gebeld naar het bedrijf waarop de verbinding direct werd verbroken nadat gezegd werd "We gaan op zoek naar een beschikbare medewerker". Al ruime twee weken geen reactie op het contactformulier en ook op losse mailtjes wordt niet gereageerd. Vervolgens wel verzoek tot betalen sturen voor een incompleet product. Zeer dramatisch.
UPDATE: Na de reactie van Django can Ovvis hieronder heb ik 4 dagen (inclusief weekend) moeten wachten op een reactie van hem. Deze reactie ging vervolgens maar op een klein deel van mijn opmerkingen en vragen in en hij heeft de vragen volgens mij niet eens gelezen. Hierom heb ik hier wederom op gereageerd om meer duidelijkheid te krijgen. Ondertussen zit ik wederom al 4 dagen te wachten op reactie.

Risposta di OVVIS
Besteld een stoel 2 weken geleden,geen…
Besteld een stoel 2 weken geleden,geen informatie over de levering. Ze antwoorden niet op de telefoon,en ook op de email,maar er werd mij 3 keer gevraagd om beoordeling te geven op stoel,dat ik nog niet gekregen heb. Het is emmers en geen goedkope product,ik heb 450euro betaald,en geen verdere informatie.

Excellent service, Excellent product quality
Excellent service, excellent product quality

Risposta di OVVIS
Goed product, communicatie kan beter
De geleverde stoel voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima product. Levertijd wijkt af van wat er op de site wordt beloofd ook heb ik geen track en trace code ontvangen zodat ik onnodig navraag heb gedaan over de status van de bestelling. Die navraag is nooit beantwoord maar ineens stond het transportbedrijf voor de deur. Toen deze levering niet compleet bleek te zijn en ik dat via een bericht op de site kenbaar heb gemaakt werd daar wel direct op gereageerd en werd het ontbrekende onderdeel de volgende werkdag meteen verzonden. Kortom: prima product, adequate afhandeling van problemen maar de algemene communicatie (zoals het opnemen van de telefoon) kan beter.
Duidelijke website
Duidelijke website, tijdige levering, en... goede stoel! Geslaagde aankoop. Bedankt!

Slecht bereikbaar
2 bureaustoelen besteld maar onderdelen zijn niet compleet. Na ringetjes bij de bouwmarkt te hebben gehaald blijkt de gasveer van 1 van de stoelen kapot. Probeer nu al een week lang te bellen, voicemails in te sprekend e-mails te sturen, contactformulier, Facebook en LinkedIn.
Inmiddels Ovvis gesproken en bovenstaand verhaald verteld. Er is inmiddels een nieuwe gasveer geleverd en ze hebben aangeboden de ringetjes te vergoeden.
Als Ovvis wat doet aan de bereikbaarheid zou mijn beoordeling stukken beter zijn. Groot verbeterpunt dus.
snelle levering en prachtig toetsenbord
Bureaustoel is besteld op 11 maart…
Bureaustoel is besteld op 11 maart 2021. Tot op heden 22 april niets ontvangen. Er wordt geen leveringsdatum gecommuniceerd. Telefonisch is de klantenservice niet bereikbaar. Op de E-mail wordt niet gereageerd. Waardeloos bedrijf. En nu ? Het is inmiddels 4 mei 2021. Op telefoon en E-mail wordt niet gereageerd. Ook niet op de geplaatste review van 22 april.....

Perfecte stoel
Inmiddels de stoel binnen en hij ziet er goed uit. Ik heb een goede en ergonomische bureaustoel nodig daar ik rugproblemen heb, en tot nu toe voldoet deze perfect. Het geld zeker waard!

Bureaustoel Ergo Lux
goede informatie op de site waardoor een goede keuze viel te maken. Bureaustoel is snel geleverd en was gemakkelijk in elkaar te zetten. Stoel zit prima.

Risposta di OVVIS
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Prettige stoel met voldoende instellingsmogelijkheden.
Fijne stoel met voldoende instelingsmogelijkheden. Het materiaal van de zitting is prettig, ook als het wat warmer is. De stoel zit erg fijn en geeft goede ondersteuning, ook als je een volledige dag moet werken.

Risposta di OVVIS
De bestelde bureaustoel werd veel later…
De bestelde bureaustoel werd veel later bezorgd dan toegezegd. Daarna was het weer lang wachten op de juiste armleuningen. Na een week heb ik bericht dat de stoel niet bevalt en de retourprocedure ingang gezet. Ondanks meerdere toezeggingen dat de stoel kosteloos zou worden opgehaald , is dit na 10 dagen nog steeds niet gedaan en is er moeilijk tot geen contact te krijgen met OVVIS. !!
Ik wacht nog steeds op contact, telefoon wordt niet opgenomen en op mail geen reactie. Ik twijfel aan de goede bedoelingen van dit bedrijf. Hoop nog op een oplossing . Mvg Wim 's-Hertogenbosch