Brilliant guides and unique experiences through Oslo. I have used OURWAY Tours on numerous occasions for our groups in Oslo. Each time they have been generous with their knowledge of the city, taken u... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevlig och prisvärd guidning i gamla stan med en kunnig och engagerad guide som berättade med inlevelse. Vi blev jättenöjda!
L'azienda ha risposto
En intressant tur om en viljestark och orädd kvinna som agerade i det dolda för svenska underrättelsetjänsten. Det hände mycket saker i andra världskrigets Stockholm som vi inte fick lära oss i histor... Leggi di più
- Agenzia di escursioni turistiche
- Agenzia di escursioni in barca
- Agenzia di escursioni turistiche in autobus
- Fornitore di escursioni culturali
- Tour operator
- Centro informazioni turistiche
Informazioni fornite da varie fonti esterne
OURWAY Tours is a tour operator, offering guided tours, activities, food tours and much more in Stockholm, Oslo and Copenhagen. We have been operating since 2011 and have had thousands of participants joining our tours since then. Welcome to do the same! OURWAY Tours erbjuder stadsvandringar, aktiviteter, food tours och mycket mer i Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har funnits sedan 2011 och har idag haft tusentals deltagare på våra turer och stadsvandringar. Välkommen!
Mälartorget 17, 111 27, Stockholm, Svezia
- +46841077330
- info@ourwaytours.com
- ourwaytours.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Fantastisk oplevelse og vores guide…
Fantastisk oplevelse og vores guide (Silke) var super god!

Risposta di OURWAY Tours
Kan varmt rekommendera kvällstouren på…
Kan varmt rekommendera kvällstouren på Segway. Trevlig och kunnig guide som bjuder på historia, lokala anekdoter och trygg instruktion om segwayen så att alla kan njuta av sin tur, utan förkunskaper i att åka. Det är en fin tur i vacker miljö. Vi såg stadsliv, djur och natur i sommarkvällen, när vi rullade framåt med Elin. Stort tack! :)

Trevlig tur.
Hej
Mycket bra och trevlig guide (Elin). Kändes tryggt att följa henne. Tog oss till platser på Djurgården som vi inte hade sett och fick en rolig och uppskattad historielektion på köpet. Rekommenderar verkligen vår tur!!!

Risposta di OURWAY Tours
En fantastisk dag med OurWay Tours och kajakpaddling!
En fantastisk dag med Ourway Tours och familjen på sjön! Paddlat runt långholmen i kajaker med guide, helt suveränt ordnat och en tur att göra om! Kan varmt rekommendera! Tack Ourway Tours, spännande att upptäcka vilka fler turer ni erbjuder.