Oslo Tannlegesenter Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg har hatt tannlegeskrekk siden jeg var 12 år gammel, som bare ble verre og verre med åra. Det er genuint sjokkerende for meg at jeg ikke har noe skrekk og gru i det hele tatt når det kommer til å d... Leggi di più

Har ikke vært hos Oslo Tannlegesenter.. men blir oppgitt når jeg leser reviews her.. Vær så snill og gi tilbake melding på fagmessig grunnlag ikke pga om du har tannlege skrekk eller ikke.. Det som er... Leggi di più

Jeg hadde time hos Ardiana Gjuka, og må si jeg er kjempefornøyd😍 En utrolig dyktig tannlege som vet hva hun driver med. Jeg pleier å være nervøs for å gå til tannlegen, men hun fikk meg til å føle me... Leggi di più

Jeg måtte til tannlegevakten grunnet akutt smerte. Fikk oppfølgingstime etter dette og fikk svar på en del ting. Hun var tålmodig med meg og forklarte alt på en fin måte. Jeg synes det er ubehagelig å... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

55 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dyrt og dårlig resultat

Jeg gjorde invisalign hos denne tannlegesenter, jeg angrer på at jeg valgte denne tannlegesenter, fordi det er dyrt og mine tannene er ikke helt perfekt på hva jeg forventet. Invisalign behandling trakk mine tannene foran og det kostet meg mye, men resultatet er veldig dårlig.

Jeg anbefaler ikke denne tannlegesenter.

2 maggio 2024

Ran! Du blir ranet. Styr unna!!!

Jeg er ikke en person som vanligvis skriver dårlige anmeldelser om steder på Google, men nå må jeg visst gjøre det. Jeg fikk utrolig vondt i tanna og dro til denne tannlegen. Da jeg booket timen, sto det at det skulle koste 0 kr. Når jeg kommer dit og forteller om situasjonen, ser tannlegen på tanna og sier at vi må ta røntgen. Etter det får jeg beskjed om at jeg burde trekke tanna, men at det ikke er nødvendig. Så må jeg betale hele 750 kr. Ikke dra til dette stedet, folkens. De utnytter deg på det groveste. Du kan like gjerne bruke pengene dine til å tørke deg. I tillegg var servicen dårlig, og jeg måtte vente altfor lenge. I dag ble jeg ranet, og jeg føler meg elendig. Takk.

14 agosto 2024

Anbefales ikke

Anbefaler å styre unna. Angrer på at jeg ikke leste trustpilot før jeg bestilte time. Strengen bak tennene mine løsnet på 2 tenner. Hos tannlegene rundt koster dette 400kr å ordne opp i. Her kostet time + lim to tenner 3600 kr. Venter heller på min vanlige tannlege til etter ferien. Måtte betale 610kr før jeg fikk gå.

23 luglio 2024

Dyrt!

Knekt en bit av en fylling og ønsket vurdering. Undersøkelsen tok under 1 min uten noe bruk av utstyr og måtte likevel betale 990,-. Styr unna! På hjemmesiden oppgir de bare 5 stjernes tilbakemeldinger - angret på at jeg ikke sjekket Trustpilot før jeg bestilte time.

28 giugno 2024

STYR UNNA Oslo Tannlegesenter

STYR UNNA! Jeg var der for å midlertidig bygge opp en brukket tann. Behandlingen var uten behov for bedøvelse og tok 15 minutter. Regningen jeg fikk var på kr. 3.250,- som jeg oppfatter som tyveri. Dessuten ble jobben estetisk sett grotesk. Tannlegen het Hassan Khan og da jeg reklamerte på det estetiske bare lo han. Jeg følte at jeg diskuterte med en bruktbil selger.
Det hører med at behandlingen var hardhendt og medførte smerter og blødninger.

12 dicembre 2023

Fem hull og krone

Jeg har tannlegeskrekk og hadde ikke vært hos tannlegen på noen år. Jeg bestilte en time der rens og undersøkelser skulle være inkludert. Jeg skrev i digitale notater at jeg hadde tannlegeskrekk.

Da jeg kom dit virket tannlegen svært stresset. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde fem hull grad tre, som vil si at det nesten går ned til nerven, og beskjed om at jeg trengte krone på en tann der hjørnet var knukket. Jeg fikk også beskjed om at jeg trengte ekstra røntgen fordi det var så mye å ta tak i, dette kostet 499 ekstra og var av høy kvalitet. Hun sjekket aldri fysisk inn i munnen min.

Neste time var det meste av den knekte tannen vekk (Sikkert en god jobb. Jeg har ingen ubehag i dag) og hun ville ikke rense denne gangen heller. Grunnen var visst at jeg måtte hjelpe henne med å bruke en annen tanntråd selv, hjemme først. Jeg prøvde å si at jeg bruker tanntråd men at det var vanskelig bak de midterste tennene i underkjeven, da det var en del tannstein etter flere år. Det hørte hun ikke på.
Hun synes jeg burde komme fort tilbake for å sette på en krone. Hun var også stresset under denne timen, men kom med beroligende ord underveis fordi jeg var nervøs

Jeg har lite kunnskap om temaet og kunne derfor heller ikke si mye i mot verken det ene eller det andre. For å gjøre opplevelsen av mine fem hull og krone bedre og rimeligere, fant jeg en annen tannlege. Jeg spurte om å få mine røntgenbilder tilsendt og da spesielt det som kostet ekstra. Det fikk jeg til slutt, men i en blurry versjon som ikke kunne brukes til stort.

Min nye tannlege tok seg god tid og undersøkte meg skikkelig. Hun fant 1 hull og ett påbegynnende som muligens burde tas. Tannen som var knukket med fylling anbefalte hun ingen krone på per nå. Hun renset tennene mine skikkelig og ga meg informasjon om at det er vanskelig å bruke tanntråd skikkelig når man har tannstein. Etter fjerning av tannstein og en god rens var tannkjøttet friskt etter få dager.

Så her gikk jeg altså fra 5 hull i grad 3 og en knukket tann som MÅTTE ha krone, til 1-2 hull og beskjed om at jeg ikke trengte krone per nå.

Jeg skjønner at tannleger praktiserer og tolker forskjellig, men det får nesten være grenser.

27 settembre 2023

Med et smil :-)

Fikk smilet mitt tilbake av tannlege Hassan Khan v/ Oslo Tannlegesenter etter en møysommelig og meget krevende tannbehandling. Kronene sitter bedre en noen gang før. Ovennevnte tannlege anbefales på det sterkeste.
Mvh
Ramis

6 dicembre 2022

Fylling av tann, over 3 år?

Fikk en fylling selv om det var egentlig en rotfylling jeg trengte, når jeg allerede har fått samme tann fylt 2 ganger.
Merk, jeg har hatt mye problemer med denne tannen, ising og smerte, så det er veldig dumt at de ikke anbefaler hva som er best, eller gjør en ordentlig undersøkelse.

Jeg fikk beskjed om å komme tilbake for å så sjekke igjen om jeg trengte en rotfylling istedet?
Det stemte, tanna var fortsatt forferdelig vond, han som tok imot meg virket veldig usikker og ville bare utføre halve operasjonen. Han mente at en annen tannlege var mer kvalifisert for denne jobben.
sånt gjør meg veldig usikker, spesielt når det er tennene mine og helsa. Det hele ente med at jeg skulle booke om en ny time med de, så da var en dag kastet bort og konsultasjonen må jeg også betale for.
Da er det en fylling kasta bort, og en oppfølgingstime, pluss de 2 andre fyllingene.
Jeg forstår det ikke alltid er lett, men vi sette helsen og tennene våres i deres hender, og betaler også deretter høy pris.

20 novembre 2022

5000 for en tannlegetime med mangelfull informasjon

Tannlegesenter frister nye kunder med tilbud på 780 kroner for bilder og undersøkelse. Dette stemmer ikke.
I den første timen ble det tatt bilder og anbefalte å ikke bore mer i tennene. Til tross for manglende hull ble det likevel boret i fem tenner.
Jeg fikk ikke ordentlig overslag fra tannlegen, og ikke samtykke, som tannlegen krysset av for. Jeg hadde inntrykk av at det var helt nødvendig å bore i tennene, og var overbevist om at dette dreide seg om hull og alvorlige skader som måtte gjøres noe med umiddelbart. Jeg som kunde har ikke kunnskap om dette og forutsetninger for å kunne ta avgjørelser. Særlig var det mismatch mellom å si at jeg ikke burde bore og de tiltakene som faktisk ble gjort.

På en time kostet det rett i underkant av 5000 kroner, og til tross for at skaden i tennene falt inn under støtteordninger fra staten. Tannlege brukte en time på boring i fem tenner, en kaotisk opplevelse med mye søl. Da tannlegen skulle slipe bittet, var tannlegen selv forvirret, og etter bruk av blåpapir sa tannlegen at
Etter hendelsen var tennene vonde i ca en måned.

Tilbakemelding går først og fremst på dyre inngrep i tenner uten samtykke og svært høy pris for minimale inngrep.

Etter klage fikk jeg en sjekk med bilder og påføring av fluor i tennene for en annen tannlege. Det var ingen økonomisk kompensasjon for det som var gjort og de manglende rutinene, selv etter god info til Tannlegesenter et muntlig og skriftlig på epost.

Transparens overfor kunder: Det ligger bare rosende tilbakemeldinger på nettsider. Det er ikke mulig å legge inn negative vurderinger noe sted. Jeg anbefaler IKKE Oslo Tannlegesenter.

22 agosto 2022

Under min 6 måneders lange behandling…

Under min 6 måneders lange behandling hos Oslo Tannlegesenter oplevede jeg en uprofessionel tandlæge. Var ofte forsinket, uforberedt og til tider aflyste timen når man allerede var mødt op. Tydeligt at personen var stresset med for mange kunder på en dag og dårlig planlægning af tiden. Simpelhen for dårligt. Jeg vil ikke anbefale dette sted til nogen.

6 settembre 2022

Jeg hadde en dårlig opplevelse

Jeg var på Nydalen Tannlegesenter, en avdeling av Oslo Tannlegesenter, to år tidligere og skulle nå inn til Oslo Tannlegesenter i Vika for å fikse det som ble gjort tidligere pga. smerter i munnen. Jeg er narkosepasient og jeg opplevde dårlig behandling og lite trygging. Inngrepet var satt opp på to behandlinger, men jeg ble sendt ut etter første inngrep med verkebyll og enorme smerter. Ingen tannlege å snakke med. Dagen etterpå fikk jeg tlf. fra en «assistent» som hverken kunne svare på det ene eller det andre, men som ga beskjed om at neste oppsatt time er gitt til noen andre og at de ikke kunne svare på når jeg fikk ny time. I ettertid fikk jeg beskjed av en ansatt at min tannlege ikke engang hadde vært tilstede og at narkose hos dem fungerer på samlebånd med en annen utfører. Jeg måtte også klage på overfakturering, som jeg fikk medhold i. Smertene var ulevelige og jeg gikk ned 20kg. siden jeg ikke kunne spise. Jeg måtte få hjelp hos et annet firma for smertelindring og fullføre min behandling.

28 agosto 2022

Ble overkjørt

Ble overkjørt, ikke tatt på alvor.. jeg følte meg så hjelpesløs at jeg faktisk felte en tåre i stolen.. ble liggende å holde utstyret til tannlegen i hendene mens hun holdt på, skal aldri tilbake dit, mest uprofesjonelle jeg har vært borti.

27 luglio 2022

Veldig uprofesjonell holding på den…

Veldig uprofesjonell holding på den danske tannlege jeg var hos . Arbeidet kan jeg ikke bedømme , men da hun ropte meg opp på mitt mellomnavn og ikke fornavn og jeg korrigerte henne - svarte hun «what ever»…. Maken til oppførsel hos noen som burde være høyt utdannet har jeg ikke sett . Dette får meg ikke til å ha tiltro eller føle meg trygg under sjekk eller behandling .

13 luglio 2022

Uprofesjone tannleger og dårlig- jeg…

Uprofesjone tannleger og dårlig- jeg mener helt bunn. Jeg betal har betalt 35000 kr for 2 implantat, etter 7 måneder' har jeg fortsatt ikke fått implantat min, det er ren svindlerne. Jeg Anbefaler å ikke dra dit🤬

23 agosto 2020

Fusk af kunder

Fusk kunder. Min mors venn hadde kommet til tannlegen etter at hun kjøpte en billig tilbud på groupon, hvoretter tannlegen sa hun skulle ha kroner på flere tenner og gjort en tannbleking. Jeg er en kvalifisert tannlege og derfor spurte hun om veiledning fra meg. Jeg kunne se i anslaget henne at han ville gjøre en masse behandlinger som var profesjonelt uansvarlig. Jeg vil ikke råde andre til å bruke den slags tilbud tannleger fordi det kan til slutt være dyrt og ødeleggende

14 novembre 2012